**Den stora feta LCHF-tråden**
Usch jag tyckte också att Celisus smakade hemskt! Köpte två.
Har bara testat den utan kolsyra hitills persika/mango. URK!
Har en jordubb/kiwi också jag ska testa... nångång
Usch jag tyckte också att Celisus smakade hemskt! Köpte två.
Har bara testat den utan kolsyra hitills persika/mango. URK!
Har en jordubb/kiwi också jag ska testa... nångång
Jag är inne på tredje veckan.
Första veckan ner 0,5, andra veckan upp 0,5 tredje veckan upp 0,5. så nu väger jag mer än när jag började..
Pones
5 ägg
lite salt
2dl pofiber
50g smält smör
0,5dl grädde (vatten går också bra)
2 tsk bakpulver
lite brödkrydda om man vill
Vispa ägg + salt tills det blir lite fluffigt. Ha i vätskan och det smälta smöret. Sist de torra ingredienserna.
Fördela till 6-7 bröd på en plåt och grädda i 200 g ca 8-9 min.
Jag har ingen aning om hur många kolisar det blir per bröd. Pofiber är ju baserat på stärkelse men ett paket väger 125g och man kan baka minst två gånger på ett paket så det blir ju inte någon stor mängd kolhydrater per bröd.
Ägg på ägg typ, men jaja
Föresten, jag minns förut då jag körde LCHF så hade jag nåt, heter det husk, pulveriserat psylliumfrö eller är det samma sak? Så gjorde jag pannkakor. Det vill jag köpa igen vad det nu var....
Här kostar Celsius 27 kr st och finns bara på 2-3 gym att köpa.
Såg att de hade Stevia på hemköp men jag blev osäker om det var exakt den man skulle ha eller om det finns halvbra varianter. Kan man handla vilken som helst bara det står stevia på?