**Den stora feta LCHF-tråden**


Jag bor utanför Uppsala Men jag äter ju inte riktigt lchf...inte än iallafall men jag samlar på mig recept och kunskaper så jag kanske hamnar där någon gång, har ingen brådska då jag inte har någon vikt att gå ner utan snarare upp..
Idag har jag bakat bröd igen ...det gick sådär. De gräddades i brödform men blev väldigt platta och degiga innuti, kunde dock inte ha dem inne längre för de var väääldigt bruna på ytan
Har någon tips på något kexaktigt man kan ha ost på? Äääälskar ost o kex och vill så gärna ha det till melodisfestivalen i helgen men mitt blodsocker lever loppan hela natten om jag tar vanliga glutenfria ostkex...
Tack för alla tips
pysselmajjo : Jag tar gärna receptet
Helene: Vad är det? har du recept?
Nu behöver jag kolla en sak med er..hur mycket kolhydrater skulle ni säga att det är i detta:
1 liten aubergin
1/2 zuccini (stavning?)
150g sojafärs (2/100g enligt förp)
400g krossade tomater (4,6/100g enligt förp)
1/2 gul lök
1/2 dl creme fraiche
1dl ost (ingen aning om fetthalt, hade rivit och lagt i frysen)
Sedan åt jag 1/4 av detta och jag fick det till inte mycket kolhydrater alls men mitt blosocker gick över 10 så frågan är om jag missat något och räknat totalt galet eller om det är min basaldos insulin som är åt helvete...