**Den stora feta LCHF-tråden**
Fast jag kan tänka mig att just biscotti som kex blir godare om man tunnar ut själva rullen mer så det verkligen blir kexliknande.

hmm det verkar vara ganska pecis som jag räknat... vilken skojig sida, den ska jag använda mer av
När ni pratar om mandelmjöl är det då något speciellt färdigt som gäller eller kan man ta hela mandlar och mala ner till mjöl själv?
nu har jag varit och köpt ost till mina kex som jag bakat Tur att jag gjorde dem redan igår för de var tvungna att stå hela natten för att bli knapriga. Så ikväll blir det mys till melodifestivalen...tyvärr får jag nog mysa ensam för sambon ligger i källaren med magsjuka...
Hörrni om det står att man ska kruskakli (stavning? ) i ett recept finns det då något man kan byta ut det mot? Det är väl gluten i det?
jucea: Du verkar ha koll på saker Jag frågade tidigare men ingen verkade kunna svara så jag testar med dig... Går det att byta ut kruskakli i ett recept mot något annat? Jag behöver ha glutenfritt..