• jeng

    **Den stora feta LCHF-tråden**

    Denebola skrev 2011-03-16 17:59:15 följande:
    Vilka maträtter syftar du på då?
    Kanske dom syftar på min kycklingfilé-lunch, men min kommentar var ju iaf riktad till vem det nu var som åt "hopplock" av makrill osv om det var så att det inte kom med citat!?
  • jeng

    Jag har en stor plåt med fläskkarre i ugnen! MUMS!
    Jaaa, jag vet, jag äter för mycket protein!  

  • jeng
    helene306 skrev 2011-03-16 19:11:03 följande:
    Men det är gott
    japp, och jag har ALLTID ätit stora mängder protein, och kroppen verkar inte reagera på det, så jag är glad och nöjd!
  • jeng

    Hittills idag inkl middagen inskriven (men inte äten)

    1235.45    6.785    95.65    90.755 (kcal, kolh, fett, prot)
                        2.20       69.68     29.38  (E%)

  • jeng

    50-60 grader lär ju inget börja brinna av antar jag... Plus att ni kanske inte stoppar ugnen full med gas och toapapper som kan antända heller Tvivlar på att det är nåt att haka upp sig på!

  • jeng
    Denebola skrev 2011-03-16 19:29:26 följande:
    Om det funkar kanske du kan göra som jag gjort med mina knäckebröd jag har i ugnen nu - flytta från plåten till gallret. Då torkar de underifrå också.
    jag tar ut mina sesamknäcke när de fått fin färg, skär i bitar och vänder på dom, och kör in i ugnen igen! det funkar bra det med!
  • jeng

    Denebola förresten, Visst var det du som frågade om min choklad?
    Jag tycker helt enkelt att premiums 86% är den godaste, plus att den brukar finnas överallt där jag handlar. Lindts 90% är ju också rätt så söt och god, men den är strävare och ger mig mer problem med halsbränna, så det är ännu en anledning! Tycker inte att 14 eller 19 är så himla stor skillnad. Jag äter ju ett par rutor lixom, inte en hel kaka Däremot så tycker jag det är sjukt att välja 70% och att kalla den för MÖRK öht......  

  • jeng

    Jag hoppade hälften av sparrisen på middagen. Tyckte det räckte alldeles utmärkt ändå! Skönt det Så nu blir det lite choklad och lite menlös tv (sensing murder)

  • jeng

    Det är ingen som har skrivit upp sig på fikat på jobbet nästa vecka, så jag funderar på om jag ska våga göra det... Då blir det ju lchf-fika såklart!! Vet bara inte vad jag skulle kunna göra, och dessutom om man har allt hemma, eller om man hinner få tag på det... Och så såklart så funderar man ju lite på hur det kommer att mottas. Det vore skoj att baka nåt utan kolhydrater som det känns som det är kolhydrater i lixom!

Svar på tråden **Den stora feta LCHF-tråden**