Inlägg från: ollebulle86 |Visa alla inlägg
  • ollebulle86

    **Den stora feta LCHF-tråden**

    Jag tycker sukrin + (som det står stevia sukrin på) har konstigare bismak än vanlig sukrin. Tycker sukrin är godare.

  • ollebulle86

    Åhh min mens hade äntligen stabiliserat sej men nu har jag fått en ny blödning tätt efter den andra.
    Kan lchf-kosten påverka så mycket? Den började stabilisera sej när jag slarvade mer och nu har jag kört på igen senaste två veckorna.

  • ollebulle86

    Jag dricker alltid för mycket när jag dricker alkohol ingen skillnad där
    Men jag blir nog mer bakfull nu. Kan kräkas nu det har jag inte gjort innan.

  • ollebulle86

    Jag gillar 85% choklad, den går bra. Men denna 90% var inre god! För besk den var billig, så set påverkar säkert

  • ollebulle86

    Vägningen imorgon hoppas det har hänt mer än förra veckan.
    Jag känner mej slankare, så jag hoppas verkligen det visar ner

  • ollebulle86

    Chokladminttryfflar lchf

    Ingredienser
    100 gram mörk choklad (70 – 85 %)
    0,75 dl vispgrädde
    2 msk sukrin
    1 msk smör
    Några droppar mintessence

    Kakao att rulla tryfflarna i

    Beskrivning
    1. Hacka chokladen fint i en matberedare.
    2. Koka upp grädden och häll den över chokladen under omrörning.
    3. Tillsätt även smöret och rör ihop.
    4. Smaksätt med mintessencen och smaka av.
    5. Häll över massan i en låda med lock och ställ in i kylen så att det stelnar. Det tar ca 3 timmar.
    6. Rulla sedan chokladen till bollar och rulla i kakao.
    7. Förvara tryfflarna kallt.

  • ollebulle86

    Jag använde dock 90% choklad och dubblade grädden. Rullade sen dom i sukrinmellis. Sötade även medluten sukrinmellis, men smeten blev lite grynig då pga de.

Svar på tråden **Den stora feta LCHF-tråden**