• miyouuss

    dermaroller, erfarenhet?

    jag har beställt en dermaroller och den kommer förmodligen i morgon 3/3
    storlek 1,0 mm

    jag kanske gjorde det förhastat, men jag tycker att det jag läst om den och de resultat folk får är häpnande!
    någon som har erfarenhet? 

    och några tipps hur man använder den på rätt sätt för att uppnå bästa resultat? är ivrig på att få hem den:) 

    kom ihåg att jag tidigare hade tanke på att göra en buk operation och jag övervägde att detta kanske var bättre! 
    snabba svar tack:) annars vet jag ingenting när jag sitter med den i handen i morgon:) 

  • Svar på tråden dermaroller, erfarenhet?
  • Jessiika
    partouze skrev 2012-02-17 11:19:44 följande:
    Va hade du för produkter ?
    Jag köpte ett C-vitaminserum på tradera, av säljaren lean_1967, som funkar väldigt fint!

    Sen använder jag denna: www.kakaobonan.com/product_info.php&products_id=237

    efter jag har rollat, ett par tre ggr om dagen i ett par dagar efter rollandet så att huden återfuktas ordentligt!
  • Vicha

    Har köpt en 1,5 från tradera, har inte fått hem den än men men...
    Jag väntar! Fegade ur lite funderade först på en 2,0 men om man
    inte tycker det verkar kan man ju bara köpa en annan sen

  • bsm

    Jag tror att man inte ska trycka för hårt när man rollar så att man inte gör huden sämre. Det finns faktiskt tyvärr exempel på folk som förstört sin hud när de rollat för hårt eller ofta har jag hört talas om. Vet inte om det stämmer dock. Har även läst på internet om nån som fick pigmentfläckar. Kan man verkligen förstöra huden om man rollar för ofta eller för hårt? Berätta om era erfarenheter. 

    Jag tror dock inte heller att man ska trycka för löst för jag tror att nålarna måste komma ner en bit i huden för att producera ny och fräsh hud. Om man kör löst, hur ska man då sätta igång produktionen av ny hy? Jag har hört att nålarna måste ner en bit i huden då. Vad har ni för erdarenheter?   

    Hur ska man veta att man trycker lagom? inte för löst och inte för hårt? Man vill ju få bort bristningarna men inte göra huden sämre!;)

    Sedan säger ju alla olika om hur ofta man ska rolla. Vissa säger ju att de rollar jätteofta, typ varje dag eller varannan dag i en vecka och sedan låter huden vila i 2veckor eller så. Det finns de som gjort så som säger att de har fått jättebra resultat och lyckats få bort mycket bristningar medans vissa andra säger att man inte ska rolla för ofta. Många påstår ju oxå att man max ska rolla en gång i månaden.

    För mig känns det bäst att rolla en gång var 3e eller 4e vecka för jag tänker som så att huden tar lång tid att läka. Även fast huden ser frisk ut behöver det inte betyda att alla 3 hudlager har hunnit läka.  Detta e vad jag tror. För jag har hört att det ska ta ungefär 3-4veckor för huden att läka och producera ny hud. Om man då rollar varannan dag så antar jag därför att man förstör huden eftersom man inte ger huden tid att läka.

    Jag har också hört att en dermaroller går ju ut på princip samma sak som en fraxelbehandling, eller båda skapar ju små hål som huden måste läka. Dermarollern gör det med nålar medan fraxel gör det med laser om jag förstått saken rätt?! Och om man gör en fraxelbehandling så gör de det bara en gång och sedan måste man vänta minst 4-6 veckor beroende på hudtyp. :O    

    Jag vill ju verkligen få bort mina bristningar men vill ju att huden ska hinna läka och hinna producera ny hud innan jag gör hål i den igen, annars lär ju huden bara bli förstörd?!!

    eller??      

  • FeliciaB

    Är det här stora tråden om dermaroller?

    Kul! Jag ska snart lägga upp före och efter bilder :) Jag heter Felicia och behandlar mot några fula ärr jag ha rpå handen som jag verkligen stör mig på!

    Använt den en gång och blev väldigt röd, vilket jag tyckte va positivt, då vet jag att jag inte tryckte för löst iallafall.
    Tror faktiskt på resultat, speciellt om man använder krämer. Jag använder olika vitaminkrämer.

    Köpte min från www.softbeauty.se för 499 kr inkl. frakt, fick den levererad i min brevlåda dagen efter så är sjukt nöjd!

    Hoppas fler blir aktiva :) 

  • Flashbulb

    Jag har använt min dermaroller sedan Oktober månad. Nu har det gått 4 månader och rent generellt kan jag säga att huden har blivit bättre. Den har blivit slätare framförallt. Sedan har jag ett litet område med ytliga blodkärl på kinden. Detta har jag haft sedan puberteten men det håller på att försvinna nu. Nu syns bara en liten klick vilket jag är tacksam över. Brukar använda rollern var 3:e vecka, 1,5 mm. 

    Ska ge rollern 6 månader innan jag bedömer den helt.

  • bsm

    Ja vad kul Felicia!! jättekul om du la upp bilder:) och om fler också gjorde det.

    Vad kul att du fått resultat Flashbulb. Fortsätt gärna berätta hur det går för er :D:D

    och alla andra också såklart !    

Svar på tråden dermaroller, erfarenhet?