• BFokt2011

    Höstbebisar i Umeå 2011

    Hej!
    Kul att se att det finns några fler som väntar barn ungefär samtidigt som en själv! Jag väntar barn nr 3 den 2a okt. Fick datumet ändrat efter UL. Jag vill gärna träffas och så när bebisen kommit. Öppna förskolan brukar vara en bra mötespunkt, jag ska bekanta mig med Ålidhems öppna förskola i höst! Hur mår ni andra? Jag har haft en tuff start med mycket illamående och extrem trötthet men har det äntligen lättat och jag mår mycket bättre!  
    Kram på er och hör gärna av er!
     

  • BFokt2011

    Hej!Glad
    Va härligt att höra att Ålidhems öppna förskola är bra! Jag har varit på Ersboda tidigare och den var också riktigt bra. Skönt att du också mår bättre nu! Jag väntar en liten tjej som rör sig mycket i magen. Jag är så nyfiken att jag inte kan vänta och sen tycker jag det är bra att veta eftersom jag ska köpa de mesta bebisprylarna second hand. Jag har en pojke som är 8 och en flicka som är 4. Ska ni ta reda på könet?  Ha de bra sålänge!

     

  • BFokt2011

    Hej hej!
    Jag förstår hur du resonerar med öppna förskolan och det är ju toppenbra om man är hemma och har ett syskon som inte är så gammal. Min son går på skolan och dottern på förskolan änsålänge. Jag kommer att vara hemma from nästa vecka och resten av grav på gravidsitetspenning efs det finns hot och våld på min arbetsplats så jag fick inte vara kvar på chefen..... så då kanske jag kan gå på ÖF någon dag med dottern nu när jag är hemmavid. Det är jobbigt när hon blir rastlös och klättrar på väggarna.....men undrar om det finns stora barn på öppna förskolan eller om hon blir den enda? Spännande att ni oxå ska ta reda på könet Tattyn, lycka till! Det är verkligen en enorm bekräftelse när man får veta att allt ser bra ut på RUL. Man kan som släppa oron lite då. Vi bor på Tomtebo nu (bodde på ersboda 2002 när sonen föddes). 

    Ha de bäst! 

  • BFokt2011

    Jag var på Ålidhems ÖF i veckan med dottern och jag fick ett bra intryck. Det var mycket folk där dock, full rulle! Många äldre barn så det var bra för oss! Vi kommer nog att gå där regelbundet skulle jag tro efter semestern. Vi åker bort en månad under sommaren (mitten av juni till mitten av juli), det ska bli så skönt att få lite miljöombyte! Så det blir väl mest när de öppnar igen efter sommarstängt. Jag känner mig så så stor måste jag säga kan inte fatta att det är 4 månader kvar, hoppas magen växer sakta fram till dess! ha de bra alla!

  • BFokt2011

    Hej!
    Kul att det gick bra och att du också väntar en liten tjej! Min man och sonen blev också lite besvikna på att det var en tjej så jag förstår, men det är är som du säger bra att de får lite tid att vänja sig och förbereda sig på att det är en tjej! Kul att du kunde få bra bilder! Det fick inte jag, min ligger som in mot min ryggrad med ryggen och huvudet och sen utåt med fötterna mot magen så det gick inge bra.

    Nu är det middag på gång här så jag ska gå och passa på den!
    Hörs! 

  • BFokt2011

    Förtjust- gud va härligt med semester!!!! Lyckans ost! Njuut! Det är alltid roligt med en kille och en tjej.

    Hoppas allt e bra med er tjejer!

    Jag känner mig stor och har inhandlat lite mer mammakläder. Var och provade lite vanliga kläder i större storlekar igår men det funkade inte alls. Vi håller på att förbereda oss för vår resa till Kanada lite smått. Vi ska hälsa på släkt och vänner i en månad så det blir kul! Hoppas bara inga komplikationer tillstöter med graviditeten under den tiden. Halsbränna kom som ett brev på posten för mig för tre dagar sen och det gick inte att sova på natten så nu är jag beroende av dessa tuggtabletter (och de hjälper ju faktiskt bra!). Annars e allt bra här!

    Hoppas på fler fina dagar så man kan vara ute!
    Ha de! 

  • BFokt2011

    Edinburgh låter kul! Det viktiga är att få lite miljöombyte mellan varven! Jag förstår vad du menar med foglossningar även om jag inte har det men jag får andra problem om jag anstänger mig för mycket. Det är bara att ta det lugnt som gäller! Eller lite lagom motion. Hoppas stödband hjälper! 

    Hej på dig kossilalli, kul att du har hittat oss! Hur har första delen av graviditeten varit för dig? Upplever du att det är skillnad från de första två graviditeterna? Jag är också på nummer 3, mina barn är 8.5 och 4.5år gamla. Vilket område bor du på?

    Vi höres!

    Vi kanske ska göra en liten höst BF lista på de som varit med i denna tråden hittills?

    Martinam 29 sept
    BFokt2011 2 okt
    Förtjust 12 okt
    Tattyn 13 okt
    Caroline34 7 nov
    kossilalli  nov

    Man vet aldrig det kanske kommer fler..... 

  • BFokt2011

    Hej!
    Jag har inte varit inne här på ett tag och det har hänt lite ser jag, va kul! Härligt att ni hade en bra resa Förtjust! 
    Jag bor på Tomtebo. Jag upplever precis som ni att att alla symptom (illamående, trötthet, ont i ryggen etc) har varit intensivare denna graviditet. Jag är också större denna gång både magen och vikt. Jag har varit hemma en månad nu och börjar bli uttråkad......Vissa dagar är min flicka på förskolan och sonen är i skolan, vad ska man göra då!? Jag försöker hitta bra läsning, någon som har tips? Intellektuell stimulans vad är det? Hur njuter man av nuet när man bara längtar in i framtiden och det som ska hända? Tattyn du får gärna fortsätta lägga till i en BF lista, annars fortsätter jag göra det om det är ok med dig.
    Ha de bra!

    Martinam  29/9 
    Zauzz början av okt
    BFokt2011 2/10
    Förtjust 12/10
    Tattyn  13/10
    Caroline34  7/11
    kossilalli   16/11
     

  • BFokt2011

    Hej!
    Bra med BF listan Tattyn! På tal om sparkar så uplever jag precis som dig Martinam att det är full fart hela tiden och mycket på kvällarna och ibland vaknar jag tom på natten för att hon rör sig så mycket. Jag har haft likadant tidigare graviditeter. Det är ju såklart roligt att känna mycket sparkar men det viktigaste är ju att bebisen mår bra.
    Nä nu är det aktiviteter med barnen som gäller nu när de har långhelg.
    Ha en bra helg!
     

Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011