Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    HäxanSurtant skrev 2011-07-14 23:17:44 följande:
    Det var inte så jag menade, ber så hemsk mycket om ursäkt om du tog det så, var inte min mening alls.
    Ingen fara snäckan. Men tack för ursäkten. Gillar din framtoning.
  • Anonym
    HäxanSurtant skrev 2011-07-14 23:15:57 följande:
    Åhh vad du måste hata mig då, som varit gravid 3 gånger, fast jag bara har ett barn. Alla tre gångerna så tog mina piller slut och jag var gravid innan det ens gått en månad, fick alltså aldrig någon mens mellan pillrernas slut och graviditeten.

    Fast helt ärligt är det inte väldigt jobbigt för dig att hata så många människor och verkligen slösa din energi på det och fasta i ett negativt tankemönster?
    var ju ingen diskussion detta utan ett erkännande... aight? jag har även jag varit gravid innan ens första mensen kommit efter piller och ingen unge  har jag, hade dock haft BF denna månad om lillen velat stanna i mig., Så är de så fel av mig att bara hata att de går lätt för andra när man efter en graviditet och missfall har kämpat i över ett år för att få ett pluss som aldrig kommer.

    Som sagt, de var ett erkännande ingenting som skulle diskuteras , alla har sina mörka känslor och hemligheter, lilla ängeln
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-07-14 23:03:50 följande:
    jag tänker så när det har hänt en bilolycka... statistiken blir ju lägre att jag ska vara med i en. 
    Fast jag vet innerst inne att det är helt knäppt tänkt!
    Precis så jag tänker om andra får missfall minskar statestiken för mig. 
  • Anonym

    Jag brukar försiktigt stoppa upp ett finger i stjärten på min sambo medans denne sover, sen slickar och suger jag på fingret och luktar på det. Skulle jag aldrig erkänna för någon!
    Likaså brukar jag stå utanför när denne bajsar och sen luktar jag i dennes använda underkläder. Stört?

    Jag brukar skrapa bort "flagor" från hårbotten som jag äter upp, äter sårskorpor och allt som lossnar från kroppen. yummy!

    Jag sätter alltid fast en massa kråkor under bord/soffor och sånt när jag är hemma hos någon annan. Liksom jag brukar torka mig efter jag kissat med handduken hos andra . Busigt.

    Jag gillar att kissa ner mig i duschen med kläderna på.

    Jag är en liten elak jävel emellanåt, även om jag aldrig erkänner det! Jag är ju typ den snäällaste jag känner... (?)

  • Anonym
    Maria A Koberg skrev 2011-07-17 21:24:35 följande:
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Jag kissar på miiiig!!! 
    Anonym (äckel) skrev 2011-07-16 22:30:27 följande:
    Det första var riktigt vidrigt. Riktigt svinigt. Det borde hon/han kunna polisanmäla dig för. Man stoppar inte in sitt finger i någons stjärt när hon/han sover.
    HAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!! Jag dööör!!! Så du menar på fullt allvar att du aldrig fått ett finger i pruppen när du sover
    I den normala värden där vi andra lever, så är det inte normalt att stoppa in något finger i sin partner när denna sover, och enligt min sambo som jobbar som polis så är det klassas det som sexuellt utnyttnjande
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-07-17 21:30:18 följande:
    I den normala värden där vi andra lever, så är det inte normalt att stoppa in något finger i sin partner när denna sover, och enligt min sambo som jobbar som polis så är det klassas det som sexuellt utnyttnjande
    Hälsa din polis, polis att han ska lära sig ett och annat om potatisgris.
  • Anonym

    Att jag ser ner på en kusin till mig som har kraftig fetma, hon äter en massa onyttigt och dessutom när vi var och hälsade på under några dagar lyckades ge sin son (7 månader gammal): Risifrutti till mellanmål varje dag, sötad barn yoghurt till frukost och lät honom smaka både glass, kakor, bullar och saft. Tilläggas bör att jag själv varit i hennes sits med kraftig övervikt, men att jag i alla fall hållit benhårt på att mitt barn inte ska hamna i min fälla utan ska få nyttig mat! Förrutom alla sötsaker så tycker hon att potatisburgare, fiskpinnar, hamburgare med dressing och korv är lämplig bebismat (detta bevittnade jag dock inte själv).
    Hennes son reagerade så fort nån skulle äta nåt gott, så han visste mycket väl vad det bjöds på. Så reagerade mitt barn först i 1,5-2 årsåldern för att han helt enkelt inte visste vad det var innan (hade ju aldrig smakat och saknade inte heller).
    Hennes son kommer garanterat bli överviktig om hon får hållas. Det är ständigt sötsaker både till henne och bebisen, för att inte tala om den dåliga maten. Men hon tycker hon är duktig som "lagar barnmaten själv". Det värsta är att jag gillar henne ändå väldigt mycket, för hon är väldigt trevlig och vi har kul ihop. Men jag stör mig väldigt mycket på att hon i mina ögon missköter sonens matintag och ger honom en raketfart in i dålig kosthållning.

  • Anonym

    att jag tycker det är fantastiskt roligt när de som skriver i tråden om hur otroligt smarta de är och att de nästan är genier inte kan hantera språket för fem öre och särskriver...

  • Anonym
    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 13:17:27 följande:
    har inte du också lite problem med att hantera språket för fem öre? Grammatiskt.
    Jo, absolut, men jag påstår inte heller att jag är överintelligent och nästan geni.
  • Anonym
    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 13:17:27 följande:
    har inte du också lite problem med att hantera språket för fem öre? Grammatiskt.
    Fast du har väl ändå fel i sak där. Det behövs inget "men" eller "som" där för att göra meningen korrekt.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!