Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 14:03:17 följande:
    Men det är något som fattas i meningen, ett komma vore på sin plats. Det märker du väl själv när du läser den?Den flyter inte. Pröva en gång till. Läs den långsam och noga.
    Ja, det instämmer jag absolut i, men att sätta dit ett MEN eller SOM gör den inte grammatiskt korrekt.
  • Anonym
    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 14:52:55 följande:

    Måste erkänna att förutom att jag är en gudinna i sängen Drömmer även är väldigt duktig på svenska språket, både i tal och skrift. Glad


    Det är jag också. Min mening behövde definitivt ett komma, men du ville ju sätta dit ett "men" eller "som" som skulle göra den helt ogrammatisk. Det gör inte att jag tror att din svenska är dålig i allmänhet, alla kan göra misstag.
  • Anonym

    Och dina meningar är inte heller hundraprocentigt "korrekta".

    "Kan du inte ge något exempel? Vore intressant att se. På den usla hanteringen av språket och särskrivningen." De meningarna är rätt styltiga t ex.

  • Anonym
    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 15:04:35 följande:
    Trodde jag svarade på det nyss? Först skriver du att du stör dig på att folk särskriver och inte kan hantera svenska språket. Jag kommenterar det med att det saknas ngt i meningen och får medhåll, men då fortsätter du att skriva som inlägget ovan. Du har ju faktiskt ett fel i din mening men du verkar inte kunna erkänna det?
    oj, nu får du ju läsa lite bättre själv. Det var inte Anonym (snälla elaka) som skrev att hon störde sig på hur folk skrev, det var jag! (snälla elaka) ger mig ju lite mothugg.
  • Anonym
    Anonym (hehe) skrev 2011-07-24 19:33:59 följande:
    Skulle aldrih erkänna att jag: Smakar på min mens och mitt slidsekret när jag får chansen. Kkliar jag mig mella benen så MÅSTE jag lukta på fingrarna, gäller både fram och bak..
    Smakar även på både mitt kiss och mitt bajs. Kissar lite på fingret och slickar i mig det rätt ofta. Stoppar upp ett finger i rumpan efter att ha bajsat och inspekterar det för att sedan slicka lite. (allt detta för tvångstankar om att kolla om kroppen mår bra)
    Jag brukar även äta snorkråkor och sårskorpor... Har gjort i alla tider så svårt att sluta med när det är en reflex.
     Och när jag kliat mig i örat och fått öronvax på fingret så brukar jag rulla ihop det till en liten boll och äta upp..

    Ja som ni ser äter jag det mesta i kroppsväg, men bara mitt eget, ser jag andra som gör dte så spyr jag.

    En annan sak som jag aldrig skulle erkänna som är värre och konstigare än det som jag skrvit är: Att jag är gravid i sjunde månaden men INGEN vet, inte ens min sambo som är pappan till barnet.

    Why? Jo för att jag vill överraska honom! Tycker det ska bli sjukt kul nu när han tjatar om att vi ska skaffa barn att jag bara en dag säger: Hörru, det är dags att nu..  
    När värkarna sätter igång. Jag är sjukt exalterad över detta :D

     


    Må du äta ditt eget bajs men att göra så mot din sambo ang barnet vete fan om inte det är värre! 
  • Anonym
    Anonym (snälla elaka) skrev 2011-07-24 21:51:19 följande:
    Varför är det elakt att inte låta sambon veta om graviditeten? Tycker det låter skitkul om hon en kväll/dag/natt drar med honom till akuten för att han får en överraskning! =)
    WOW att man ens skulle kunna vara tyst om en grav. så länge... ^^
    Rent hypotetiskt vill han ju faktiskt ha barn, så vad är det sviniga?


    Jag tänkte mig själv in i situationen. en graviditet är ska ju vara en härlig tid med den där förväntansfulla väntan. man går på ul och han vill kanske känns barnets sparkar mm mm. Om han så gärna vill har barn med henne så kanske han vill dela graviditeten med henne också?
    Hade blivit så sjukt besviken. Man är ju 2 om att skaffa ett barn. Jag hade aldrig i hela mitt liv kunna förlåta något sådant.  
  • Anonym
    Anonym (Elak) skrev 2011-07-24 23:01:56 följande:

    Jovisst allt det har jag också läst och tar väl inte in allt men när du lever ihop med en man och inte har sex när du har mens så verkar det lite besynnerligt att ni har sex nu utan ett uppehåll...på säg en vecka per månad. när du är i sjunde månaden. Det är alltså sju månader utan mens!! Min fråga var ju varför han inte märker då att du aldrig har mens idag...?? Och ingen normal man går väl i sopor och letar efter tamponger och bindor!!


    Fast en vecka har man väl knappast mens? Jag har mens i tre dagar, och så långt kan det ju lätt gå utan att man har sex.
  • Anonym
    Anonym (bra tråd) skrev 2011-07-24 23:49:54 följande:
    - Jag skulle aldrig erkänna att jag är så inåthelvete skadeglad att jag lyckats gifta mig långt före de flesta av mina dryga expojkvänner och exvänner. Där fick ni! Flera av dem fick det "rubbed in the face" då de var korkade nog att adda mig på facebook. Ha ha, ni kan fånglo på våra vackra bröllopsbilder hur länge ni vill, jag kommer ändå aldrig säga nåt gulligt om nåt trams ni skriver på era FB-sidor.
    Förlåt att göra dig besviken, men jag undrar om de bryr sig om det Flera av mina ex är gifta, inte bryr jag mig om det. Alla har inte det som högsta önskan...
  • Anonym
    Anonym (bra tråd) skrev 2011-07-24 23:49:54 följande:
    - Jag skulle aldrig erkänna att jag är så inåthelvete skadeglad att jag lyckats gifta mig långt före de flesta av mina dryga expojkvänner och exvänner. Där fick ni! Flera av dem fick det "rubbed in the face" då de var korkade nog att adda mig på facebook. Ha ha, ni kan fånglo på våra vackra bröllopsbilder hur länge ni vill, jag kommer ändå aldrig säga nåt gulligt om nåt trams ni skriver på era FB-sidor.
    Det finns vissa ex som bryr sig. jag har en tex. han ångrar nog djupt att han inte tog 2a chansen till att bli hiop med mig igen. Jag har nu 2 barn och är förlovad och de gillar han inte. han är svartsjuk så de ryker ur öronen på honom.
  • Anonym
    Anonym (Yea) skrev 2011-07-24 23:19:45 följande:
    Att jag är trött på min mans beteende när vi som nu är bortbjudna och han tar med sig laptop och under stora delar av vistelsen sitter och spelar datorspel.
    Det skulle jag vilja göra när svärmor är med för hon gnäller och klagar på allt.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!