• ruttut

    Jävla äckel gubbe jag har

    Min man är undergiven, alltså han tänder på att kvinnan styr o ställer och sexet får mannen inget utan kvinnan får när hon vill på hennes vilkor.! med detta grund har v bygt upp ett förhållande!

    Nu måste ja få klaga, om någon orkar läsa eller kommentera spelar ingen roll...

    1. han e så tjurig. Han skyller på sömn problem fast han sover 8 timmar per natt o jag bara sover i 6 timmar. Han klarar inte av mina barn längre. Minsta lilla så blir han galet arg direkt. ja får se efter han lika mycket jag ser efter mina barn, och tro inte att jag försvarar mina barn, tycker om att han hjäler mig att uppfostra dom, men svär o säger typ slänger du ut tuggummit direkt så blir de slagsmål i bilen, Då när han sade de vart jag så förbannad att jag slängde ut aset, han bad om förlåtelse och vt han gör fel, det är inte så att han gör illa barnen men uttrycker så illa verbalt. Även fast vi har klarat ut ett bråk eller tjaffs kan han utan att tveka komma tillbaka till gammalt och skälla på barnen igen fast de redan är fixat!

    2. Han har ingen aning om ekonomi. han förstår inte att om man handlar massa kött kanske de går på 600-800 när han betalar blir han alltid lika förvånad att deet inte kostade 200. Han har aldrig lön mer än 1 vecka, då super generös men varför? jag får ju ändå betala allt de 3 veckor som kommer.

    3, ska han handla nått måste det vara dyra saker för dyra saker är kvalite. tex när vi skulle handla en ny mobb till golvet var vi tvungna att betala 300 kr o inte 69 som de fanns. är trött på alla dessa bra märken och dyra avbetalningar han fixar för att klara de! han är en lyxfällan person! utan att överdriva. får 18 000 i lön räckningar för 17000 o då är inte mina räckningar inblandat. krediter överallt... teknik i överflöd.

    4. han är fet, äckligt fet, han är så fet att han har skavt sönder bil stolen efter hans mått. väger 170 kg, ärligt, en människa som väger så mycket är äcklig, klarar inte av att se han ens. försöker hjälpa han att gå ner, genom att laga hälsosammat till hela familjen, men han vräcker i sig, dricker bland annat 4 l mjölk per dag, smyg dricker cola light, light produkter tror han är fett fria och hälsosamma, (idiot) han äter 5 gånger per dag, varje gån lite större potioner än en dagens på en generös resturang. på de äter han jordnötter salta, kanske 4 dl per dag... han tror han bantar men i verkligheten så äter han sig bara fetare o fetare, ärligt nästan så ja hoppas han åker på en hjärtinfalk, för de förstjänar aset!

    5, nu när jag skrivit klart detta förstår ja att jag måste slänga ut aset o aldrig mer se han, han förtjänar inte mig! även fast jag ser till att han städar diskar och masserar mig dagligen! aset ska ut, ja klarar inte av han! har ja rätt slänga ut han på gatan redan idag? han har ingen egen lägenhet, han är inte skriven hos mig och jag har barn! kan jag ärligt talat resa mig ut o bokstavligt talat skicka iväg han? eller har han några rättigheter ja måste tänka på!

  • Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har
  • Anonym
    Illusion skrev 2011-04-22 20:58:16 följande:
    Hjärtinfalk?
    men igen, du fattar vad TS menar så har du inget att tillföra så lämna tråden.
  • ruttut
    Anonym skrev 2011-04-22 20:52:07 följande:
    det låter som att han provocerar dig för att han vill se vart gränsen går nånstans och det ska man inte behöva göra om man känner sig trygg som ug. att han skulle vara för gammal för att ha barn runt sig tror jag knappast, han är 44, inte 74. Du får ta och fråga honom varför han beter sig så och vad det är han saknar. vet inte hur ni kommit fram till saker och ting tidigare men var det emr på lek? Alltså nåt som var kul så länge ni bara hade varandra att tänka på och när ni inte bodde ihop. Du måste fråga honom vad han känner. Vet ni vad ni vill få ut av relationen? Alltså varför vill han underkasta sig och varför vill du styra?

    fast han vet vart mina gränser går.. det har jag så noga så många gånger visat, har inte en enda gång gett med mig till sånt som mina regler säger nej till. är hård som fan! ja rubbar inte på mina principer. han sov inatt på golvet naken utan kudde täcke och madrass, han var väldigt undergiven imorse, eller ja hela dagen! även nu ikväll, (barnen var inte hemma såklart) jag ser han har ont i sin feta kropp och jag njuter av att se det. dom som inte förstår sig på detta kommer tycka att jag är knäpp i huvudet. men de får de gärna tycka. Jag är väldigt domenant i mitt privat liv, alltid jag som får min vilja fram och säger även sista ordet. i skolan var jag den som drev och den som tog för sig mest. jag gillar eller jag njuter av att få ett bra liv där någon har vigt sitt liv till mig. han får gärna stå på knäna o hand skura varenda cm. när han är klar ska han ge mig en massage för jag är helt trött av att behöva övervaka aset! eller s som vi kallar här hemma. han har varit väldigt undergiven när vi varit ensamna, vi har vairt ute mycket också så de har verkligen inte bara varit en lek från våran håll, varje dag mailar s mig om hans upplevelser under dagen på så sätt kan jag läsa av s bättre. jag vet ärligt inte vad jag gjort för fel mer än att introdusera barnen och gjort de till 24/7 vilket har varit s högsta önskan! har han nått sitt mål o tröttnat nu?har inte skrivit ner nått än, vart trött så såg film och satt i ett fotbad, s maserade mig tills hans rygg värkte, rätt åt aset! men de känns mycket bättre nu efter att jag fått skriva av mig. en del tror mig en del tror mig inte, spelar ingen roll ändå ingen som vet vem jag e,

  • ruttut
    tompatiger skrev 2011-04-22 21:03:28 följande:
    hjärtinfalk är en Ny sorts fågel tydligen
    skulle du även reta en cp skadad i rullstol? en kvinna utan ben? eller en man som är blind? vi lider nämligen alla av ett handikap som enligt svensk lag är förbjudet att trakasera oss pga det. så backa! visa respekt, gillar du inte vad jag skriver agumentera imot då! jag tål det. kom med ditt ord om saken eller vänd dig till en annan tråd där du kan diskutera det svenska språket, För just nu har du inget här o göra! Jag skäms inte ett dugg över mig själv och vad jag inte klarar av att göra, kan slå vad om min höger hand att inte du heller är bäst på allt! GE DIG
  • RainMan1x7x

    Är du superkvinnan då eller? Jävla konstig manssyn ni har i Sverige. Men okej. Du försök hitta någon so 'förtjänar dig'. Låt mig gissa han är vältränad, ung, rik och modellsnygg? Lycka till(du kommer misslycka och krypa tillbaka till din man)

  • SysterYster76

    Har bara läst TS...

    Blir så ledsen varje gång ngn klagar på deras man/fru/sambo/etc.

    VARFÖR I H-E VALDE NI DOM FRÅN BÖRJAN DÅ?

    Är det här äkta kärlek eller WHATTAFUCK!?!

    Min röst går till:

    WHATTAFUCK!?!

  • Anonym (Ge dig)
    ruttut skrev 2011-04-22 22:55:20 följande:
    skulle du även reta en cp skadad i rullstol? en kvinna utan ben? eller en man som är blind? vi lider nämligen alla av ett handikap som enligt svensk lag är förbjudet att trakasera oss pga det. så backa! visa respekt, gillar du inte vad jag skriver agumentera imot då! jag tål det. kom med ditt ord om saken eller vänd dig till en annan tråd där du kan diskutera det svenska språket, För just nu har du inget här o göra! Jag skäms inte ett dugg över mig själv och vad jag inte klarar av att göra, kan slå vad om min höger hand att inte du heller är bäst på allt! GE DIG
    Och du ska snacka om trakasserier, du som beskriver dig själv som väldigt dominant och att du alltid får din vilja fram, som sitter och skriver om din man som det feta aset osv, ja ja jag vet vad ni har för slags förhållande, men det ursäktar inte ditt sätt att uttrycka dig. Dessutom verkar ju inte er relation fungera så du klarar uppenbarligen inte av det där.

    Vad är du för en slags människa egentligen som njuter av att se andra lida?
    Är det också ett handikapp du har eller?
    Bara för att man anser sig dominant så är det helt ok att kalla andra människor för vad fan som helst.
    Sluta kritisera andra när du själv tar dig rätten att bete dej som du gör.

    Du uppmanar andra att backa och visa respekt. Vilket skämt!!
    Respekt är inget man får, det förtjänar man.
    Du må tro att du är hur dominant som helst men här kan du knappast mästra och tro att du står över någon annan, så är det någon som ska ge sig är det väl du.

    Fy fan säger jag bara!!
  • Helena 08

    Kärlek skall man vårda för det finns det så lite av. Vi människor leker med varandra för mycket och lever i vår egen lilla egotrippade värd där allt som inte passar oss i livet är andras fel! Det är dags att ta sitt ansvar och ta konsekvens för valen man gör i livet. Så som svar till ditt inlägg efter min mening är: Nu har du gjort valet att leva med denna man, om du inte trivs med detta så är det inte svårare än så att gå vidare utan honom men att lägga ut honom som en fullständig gris och skitstövel, klaga på hans vikt och sexuella intressen, humör, lathet mm, och sen ursäkta ditt eget beteende med att du är dominerande tycker jag bara tyder på din egen omogenhet! Ta ditt ansvar för dina val och sluta häng ut andra individer för dina personliga åsikter. Din man har också känslor men det kanske du inte är intresserad av att ta reda på, så det man ger får man tillbaka. Ett förhållande byggs på förstroende, kärlek, förståelse, tålamod, vilja och respekt. Rannsaka dig själv innan du dömmer andra så hårt!

  • Anonym (alla kan)

    Om du är den som bestämmer så är de ju inte svårt o banta honom, Hänglås på kyl o skafferi sen på me kopplet o ut me honom i skogen en timme varje dag, Jag själv bantade fr 147 kg till 90 på 6 månader bara genon att äta bättre o motionera, halv sex i morse klev jag upp och gick 1 mil, sedan dess har jag hållt igång i trädgården.

Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har