• ruttut

    Jävla äckel gubbe jag har

    Min man är undergiven, alltså han tänder på att kvinnan styr o ställer och sexet får mannen inget utan kvinnan får när hon vill på hennes vilkor.! med detta grund har v bygt upp ett förhållande!

    Nu måste ja få klaga, om någon orkar läsa eller kommentera spelar ingen roll...

    1. han e så tjurig. Han skyller på sömn problem fast han sover 8 timmar per natt o jag bara sover i 6 timmar. Han klarar inte av mina barn längre. Minsta lilla så blir han galet arg direkt. ja får se efter han lika mycket jag ser efter mina barn, och tro inte att jag försvarar mina barn, tycker om att han hjäler mig att uppfostra dom, men svär o säger typ slänger du ut tuggummit direkt så blir de slagsmål i bilen, Då när han sade de vart jag så förbannad att jag slängde ut aset, han bad om förlåtelse och vt han gör fel, det är inte så att han gör illa barnen men uttrycker så illa verbalt. Även fast vi har klarat ut ett bråk eller tjaffs kan han utan att tveka komma tillbaka till gammalt och skälla på barnen igen fast de redan är fixat!

    2. Han har ingen aning om ekonomi. han förstår inte att om man handlar massa kött kanske de går på 600-800 när han betalar blir han alltid lika förvånad att deet inte kostade 200. Han har aldrig lön mer än 1 vecka, då super generös men varför? jag får ju ändå betala allt de 3 veckor som kommer.

    3, ska han handla nått måste det vara dyra saker för dyra saker är kvalite. tex när vi skulle handla en ny mobb till golvet var vi tvungna att betala 300 kr o inte 69 som de fanns. är trött på alla dessa bra märken och dyra avbetalningar han fixar för att klara de! han är en lyxfällan person! utan att överdriva. får 18 000 i lön räckningar för 17000 o då är inte mina räckningar inblandat. krediter överallt... teknik i överflöd.

    4. han är fet, äckligt fet, han är så fet att han har skavt sönder bil stolen efter hans mått. väger 170 kg, ärligt, en människa som väger så mycket är äcklig, klarar inte av att se han ens. försöker hjälpa han att gå ner, genom att laga hälsosammat till hela familjen, men han vräcker i sig, dricker bland annat 4 l mjölk per dag, smyg dricker cola light, light produkter tror han är fett fria och hälsosamma, (idiot) han äter 5 gånger per dag, varje gån lite större potioner än en dagens på en generös resturang. på de äter han jordnötter salta, kanske 4 dl per dag... han tror han bantar men i verkligheten så äter han sig bara fetare o fetare, ärligt nästan så ja hoppas han åker på en hjärtinfalk, för de förstjänar aset!

    5, nu när jag skrivit klart detta förstår ja att jag måste slänga ut aset o aldrig mer se han, han förtjänar inte mig! även fast jag ser till att han städar diskar och masserar mig dagligen! aset ska ut, ja klarar inte av han! har ja rätt slänga ut han på gatan redan idag? han har ingen egen lägenhet, han är inte skriven hos mig och jag har barn! kan jag ärligt talat resa mig ut o bokstavligt talat skicka iväg han? eller har han några rättigheter ja måste tänka på!

  • Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har
  • mum27

    Vad har hans sexuella undergivenhet att göra med att ni har problem i relationen ?
    Du räknar upp en rad scenarium där inte han verkar speciellt undergiven....
     

  • ruttut
    lilla mej skrev 2011-04-24 09:45:43 följande:
    men ts du sager ju det sjalv i din egen trad....du vill egentligen inte vara med honom, och letar mer och mer anledningar tror jag. Ta tag i situationen for allas skull
    du har rätt, jag har gjort de. han kommer flytta härifrån, hppas han får tag på lägenhet redan till 1 maj annars ska han bo hos sina föräldrar! vad som händer efter de får vi se, men klarar värkligen inte o vara sambo med han! sen en till sak. har aldrig sagt att jag är bäst eller så, alla ni som skriver negativa kommentarer, ni har en poäng ni med.
    Anonym skrev 2011-04-24 09:30:49 följande:
    Tja vad tror du själv? Troligen är hon inte särskilt smart själv.
    Förmodligen hade hon aldrig kunnat fått någon vettig karl eftersom man ger sig in i ett sånt där förhållande.
    Moneyslave hushållsslav, eller vad det heter.

    Lite nyfiken på vad gubben jobbar med för övrigt. Med 170kg, låg intelligens och dåligt ekonomiskt sinne så är det inte direkt så att man kan välja och vraka bland jobben...
    Han är absolut ingen moneyslave eftersom det är jag som försörjer han, som ja skrev han har bara råd o betala sina skulder. hushållsslav, japp, sex slav, japp. slav på allt ja vill att han ska göra, japp-- handlar inte om att ja inte kan få någon annan. jag har haft flera normala relationer innan jag skaffade detta av en slump och vart helt fast, vad gubben jobbar med, han jobbar med teknik. eftersom de e några i sverige som jobbar med det han gör vill jag vara tyst  så ingen kanske känner igen han, han är normal i vanliga livet och inte alls ug på jobbet. o sen om jag är smart eller ej, är väl normal. har 114 på ett test från mensa. för att man inte är som du med samma normer behöver inte betyda att jag är dum i huvudet, alla väljer sin väg i livet.
  • ruttut
    HäxanSurtant skrev 2011-04-24 02:10:26 följande:
    Heyyy kasta ut fanskapet och köp en ny. Det finns massa fräscha slavar på nätet som säkerligen gärna hade vart just din man och både städat, passat ungar, diskat och all sån skit, samt massage och sånt när du vill då
    vet inte om du är ironisk eller ej! men ja svarar dig som om du inte var de:D de e en jätte lång inkörnings perod med en ny slav, de måste funka på alla plan! så om jag nu avslutar detta när han flyttar till egen lägenhet igen så kommer jag inte gå in i ett sånt här nytt förhållande, inte än iallfall, kanske om flera år
  • ruttut
    fivekids skrev 2011-04-24 09:50:48 följande:
    Vad har hans sexuella undergivenhet att göra med att ni har problem i relationen ?
    Du räknar upp en rad scenarium där inte han verkar speciellt undergiven....
     
    PRECIS!!! det är de som är en del av problemet!
  • Spartacus

    ni verkar lätt egoistiska bägge två... sätt barnen först oavsett hur ni gör! men dom mår nog bäst av att ni splittras med tanke på hur du pratar om honom och hur sur han låter.

  • pluppfamiljen

    Men bind fast han i sängen och ge han en omgång på hans bara rumpa om han nu är UG (och gillar sånt)och häv ur dig allt som retat dig så kanske han ändrar sig... Demon jag skulle gärna hjälp till... Skämt å sido 


    Blivande 6 barns mamma
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-04-24 09:30:49 följande:
    Tja vad tror du själv? Troligen är hon inte särskilt smart själv.
    Förmodligen hade hon aldrig kunnat fått någon vettig karl eftersom man ger sig in i ett sånt där förhållande.
    Moneyslave hushållsslav, eller vad det heter.

    Lite nyfiken på vad gubben jobbar med för övrigt. Med 170kg, låg intelligens och dåligt ekonomiskt sinne så är det inte direkt så att man kan välja och vraka bland jobben...
    Jag kan stava alldeles utmärkt och är varken dum eller sämre än någon annan och föredrar D/s förhållande (du vet förmodligen inte vad det är och skulle inte förstå heller så ingen idé att förklara) så du ska inte uttala dig om saker du inte vet någonting om och heller inte dra paralleller mellan saker som inte har med varandra att göra. Om TS är dum eller smart har ingenting att göra med vilken typ av förhållande eller sexualitet hon har. Punkt.
  • Tom Araya

    UG eller inte så verkar han inte vara något vidare till man.

    Självklart har han rättigheter, kanske inte juridiska i detta fall men i alla fall moraliska. Man går inte från att bo ihop till att ena parten står på gatan samma dag, oavsett vem som står för bostaden. Undantag är väl om han slår dig.
    Man gör slut och bestämmer ett datum för utflytt där det finns åtminstonde någon form av chans att hitta ett eget boende.

    Sedan är jag ytterst tveksam till att en partner i ett rent sexuellt förhållande tar hand om barnen. Det får mig att tro att föräldern som låter det ske tänker på sin egen bekvämlighet före barnens bästa.

Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har