• ruttut

    Jävla äckel gubbe jag har

    Min man är undergiven, alltså han tänder på att kvinnan styr o ställer och sexet får mannen inget utan kvinnan får när hon vill på hennes vilkor.! med detta grund har v bygt upp ett förhållande!

    Nu måste ja få klaga, om någon orkar läsa eller kommentera spelar ingen roll...

    1. han e så tjurig. Han skyller på sömn problem fast han sover 8 timmar per natt o jag bara sover i 6 timmar. Han klarar inte av mina barn längre. Minsta lilla så blir han galet arg direkt. ja får se efter han lika mycket jag ser efter mina barn, och tro inte att jag försvarar mina barn, tycker om att han hjäler mig att uppfostra dom, men svär o säger typ slänger du ut tuggummit direkt så blir de slagsmål i bilen, Då när han sade de vart jag så förbannad att jag slängde ut aset, han bad om förlåtelse och vt han gör fel, det är inte så att han gör illa barnen men uttrycker så illa verbalt. Även fast vi har klarat ut ett bråk eller tjaffs kan han utan att tveka komma tillbaka till gammalt och skälla på barnen igen fast de redan är fixat!

    2. Han har ingen aning om ekonomi. han förstår inte att om man handlar massa kött kanske de går på 600-800 när han betalar blir han alltid lika förvånad att deet inte kostade 200. Han har aldrig lön mer än 1 vecka, då super generös men varför? jag får ju ändå betala allt de 3 veckor som kommer.

    3, ska han handla nått måste det vara dyra saker för dyra saker är kvalite. tex när vi skulle handla en ny mobb till golvet var vi tvungna att betala 300 kr o inte 69 som de fanns. är trött på alla dessa bra märken och dyra avbetalningar han fixar för att klara de! han är en lyxfällan person! utan att överdriva. får 18 000 i lön räckningar för 17000 o då är inte mina räckningar inblandat. krediter överallt... teknik i överflöd.

    4. han är fet, äckligt fet, han är så fet att han har skavt sönder bil stolen efter hans mått. väger 170 kg, ärligt, en människa som väger så mycket är äcklig, klarar inte av att se han ens. försöker hjälpa han att gå ner, genom att laga hälsosammat till hela familjen, men han vräcker i sig, dricker bland annat 4 l mjölk per dag, smyg dricker cola light, light produkter tror han är fett fria och hälsosamma, (idiot) han äter 5 gånger per dag, varje gån lite större potioner än en dagens på en generös resturang. på de äter han jordnötter salta, kanske 4 dl per dag... han tror han bantar men i verkligheten så äter han sig bara fetare o fetare, ärligt nästan så ja hoppas han åker på en hjärtinfalk, för de förstjänar aset!

    5, nu när jag skrivit klart detta förstår ja att jag måste slänga ut aset o aldrig mer se han, han förtjänar inte mig! även fast jag ser till att han städar diskar och masserar mig dagligen! aset ska ut, ja klarar inte av han! har ja rätt slänga ut han på gatan redan idag? han har ingen egen lägenhet, han är inte skriven hos mig och jag har barn! kan jag ärligt talat resa mig ut o bokstavligt talat skicka iväg han? eller har han några rättigheter ja måste tänka på!

  • Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har
  • tarm

    Han är en obegåvad snubbe. Och du var ganska obegåvad när du valde honom.

  • skoladan

    Du verkar elak . Jag har full förståelse för att Du inte vill ha Din man längre. Det kan hända vem som helst.
    Gör slut med honom då på ett  normalt sätt, men skriv inte sä här om honom. Det slår tillbaka på Dig. Jag får lite sympatier för mannen och tycker synd om honom. Det var väl inte det Du ville uppnå. Att man tycker att det är Du som verkar elak, ja, snudd på ond.

  • Wittra

    Nog för att man kan tröttna på sin partner, sluta känna attraktion etc...men du verkar inte så snäll och go du heller TS......:(Du har i inlägget dragit i näven i bordet, gör det med honom också ;) Sätt  honom på en stol och tala om exakt vad du känner.

    Det behöver ju inte vara slut mellan er...

  • Wittra

    Sen vad gäller huruvida man ska påpeka stavning eller inte, jag hade ärligt talat svårt och fatta vad "räckningar" är för något.  Skriver man luddigt och inte helt korrekt stavning får man räkna med att folk blir förvirrade, säger sig väl självt. Dessutom är det en "fara" med stava eller skriva helt galet, det kan bli syftningsfel och annat så innebörden blir något HELT annat mot vad skribenten ville få fram.

    Men visst...man behöver ju inte gå in i tråden bara för att påpeka detta.....

  • ruttut
    Wittra skrev 2011-04-23 16:02:42 följande:
    Sen vad gäller huruvida man ska påpeka stavning eller inte, jag hade ärligt talat svårt och fatta vad "räckningar" är för något.  Skriver man luddigt och inte helt korrekt stavning får man räkna med att folk blir förvirrade, säger sig väl självt. Dessutom är det en "fara" med stava eller skriva helt galet, det kan bli syftningsfel och annat så innebörden blir något HELT annat mot vad skribenten ville få fram.

    Men visst...man behöver ju inte gå in i tråden bara för att påpeka detta.....
    absolut, du har rätt, jag vet att det blir fel ibland när jag skriver, men efter 4 liknande inlägg tröttnade ja! Det ligger på mitt bord att skriva rätt så ni förstår mig, absolut, det fattar jag!
  • ruttut

    Ni som tror detta är äkta kärlek eller nått sånt tror själv, har aldrig älskat min man vilket han vet! jag vet också att jag är väldigt elak mot han! jag är fri att träffa andra vilket ja varit sen första stund. han därimot sitter i lås. bokstavligt talat! någon skrev lås kyl o frys och ut med han i skogen! jag tror just de e det som gjort detta så fel att ja har tagit mig vatten över huvudet och låtit de bli 24/7. måste visa mig ödmjuk för barnens skull! Jag vet även mycket väl att min text är elak. men jag skrev det jag hade i huvudet utan att smycka de med trevligheter, att jag hängt ut han?? inte alls är anonym. bättre jag får ut mig ilskan och någonstans kan reda upp detta. idag känns det bättre faktiskt, kanske för jag i klarspråk fick ut mig de jag tänkt på länge, ni som är så skeptiska pröva. men istället för posta de på failjeliv radera de direkt, att skriva hjälper en att lösa problem. vi har pratat idag och bestämt att vi ska bli särbo igen. få se om de går att gå tillbaka som de var eller om respekten nu är borta

  • RainMan1x7x

    Ts är ju hemsk! Tycker synd om din man. Du förtjänar inte honom :)

  • HäckHäxan

    Heyyy kasta ut fanskapet och köp en ny. Det finns massa fräscha slavar på nätet som säkerligen gärna hade vart just din man och både städat, passat ungar, diskat och all sån skit, samt massage och sånt när du vill då


    Ett Nej är ett Ja så länge inte ordet rött kommer upp, men ketchup fungerar också
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-04-22 18:55:04 följande:
    Men asså, är ni människor här inne helt jävla tappade eller? VAD har TS stavning med nånting att göra? Det är ju som på skolgården i lågstadiet här inne. "Vad är räckningar?" Ja vafan tror du?! Om du är så jävla dum att du inte fattar att TS menar räkningar så är du förmodligen helt befriad från intelligens. jag förstår verkligen inte hur man kan hoppa på någon för att personen har svårt att stava.
    Tja vad tror du själv? Troligen är hon inte särskilt smart själv.
    Förmodligen hade hon aldrig kunnat fått någon vettig karl eftersom man ger sig in i ett sånt där förhållande.
    Moneyslave hushållsslav, eller vad det heter.

    Lite nyfiken på vad gubben jobbar med för övrigt. Med 170kg, låg intelligens och dåligt ekonomiskt sinne så är det inte direkt så att man kan välja och vraka bland jobben...
  • lilla mej

    men ts du sager ju det sjalv i din egen trad....du vill egentligen inte vara med honom, och letar mer och mer anledningar tror jag. Ta tag i situationen for allas skull

Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har