• johlinn

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    mumin - glidmedel. Underskatta produkt som är toppen när man vill ha snabbsex för o få upp lusten och för o försöka göra barn! Jag har beställt ett som heter Zestica från storkhjalp.se som tydligen ska vara bra för spermierna också!


     


    småtussar - cheeky - trist trist *kramar*


     


    Jag fick mens. En riktigt liten kort en, så det var nog ingen bra slemhinna iaf, eller så hade småblödningarna som höll i sig en vecka tagit ut det mesta redan. Vi har iaf haft en bra semestervecka och jag känner mig utvilad. Mormor var barnvakt två kvällar, en förmiddag och en heldag när vi var på utflykt, det var toppen Värme, lätt klädsel och lite alkohol fungerar för mig iaf! Bara för nöjes skull får jag tillägga, nu är det två veckor kvar till äl ju!

  • johlinn

    Persefone - mmm, mycket trevligt


     


    En sak jag tyvärr glömmer ibland är att jag behöver ha sex för att vilja ha det. Om jag är utan så saknar jag det inte, särskilt inte nu när jag kan slösa omsorg och ömhet och närhet på Elias. Men får jag lite så vill jag ha mer!!

  • johlinn
    Mumin80 skrev 2011-06-13 07:02:15 följande:
    Hej allihop!

    I lördags orkade jag inte vänta längre, å så var maken hemma också så jag passade på och tog ett test. Och plussade

    Jag känner mig faktiskt ganska förhoppningsfull denna gång, nidblödningen kändes mer som när jag fick dottern än i början av mf-graviditeten. Och så har jag haft tokömma bröst hela helgen. Jag tänkte ringa och jaga kvinnokliniken idag för ett tidigt ul. Dom är visserligen väldigt restriktiva, men får vi inte ul där så får vi väl åka till nån privatklinik.

    Med detta så tänkte jag dra mig tillbaka lite från tråden (även om jag nog fortsätter läsa). Och hoppas att jag slipper återkomma, om ni förstår vad jag menar

    Men önskar er alla andra ett jättestort lycka till, och hoppas att hur det än går för er så blir det bra i slutändan.
    HÄRLIGA NYHETER!!! Lycka till du med
  • johlinn
    chiqita skrev 2011-06-19 08:27:32 följande:
    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka efter en lyckad laserop. Får hela tiden intala mig att inte ta av mig linserna, eftersom jag inte har några

    Verkar inte bli någon utredning här före sommaren, har ju inte ens hört av dem att de fått mina papper så.. Men vi får väl helt enkelt passa på att ha sex mer för nöjes skull istället En del vin har det blitt i det sista också så numer njuter jag bara av livets goda, och den 2 Juli blir vår sötnos 2 år

    Kram alla!

    Skönt att allt gått bra!


     


    Jag går i den där väntan mellan ägglossning och eventuell mens. Förmodligen inte gravid, så jag lever som om jag inte är det. För varför skulle jag vara det den här gången, det har jag ju inte varit de andra 20 gångerna? Oh well - älsklingsungen fyllde tre nu i juni och han utvecklas i raketfart. Njuter av det och fokuserar på att få familjen och mig själv att må så bra som möjligt. Utredning kommer jag tidigast att orka med nästa vår. OM jag orkar. Vi får se. I höst ska jag intensivträna med E. för å se om vi kan utveckla hans gående. Nu kryper han helst, jag skulle vilja att han går mer, mest för hans egen skull såklart! Det kommer ta en del tid. Sen är det bassängträning mot slutet av hösten och så de vanliga kontrollerna. Öronläkaren, endokrin, neurolog, ortoped. Och så sjukgymnasten, arbetsterapeuten, specialpedagogen och logopeden. En härlig blandning av specialister som alla tycker att sitt eget område är viktigast Dock så behöver vi inte träffa kardiologen på ytterligare 1,5 år och ögonkontrollen gick bra så till ögonläkaren behöver vi inte heller komma på ett år. Små välsignelser.


     


    Förhoppningen är också att den nyligen utprovade rullstolen ska förenkla vårt liv. Och möjligen även rollatorn om herrn accepterar den. Det blir ett meck bara o frakta de olika prylarna mellan dagis och hemmet eftersom vi bara har en bil och hjälps åt med hämtningar och lämningar.

  • johlinn

    *anar en anings bitterhet i mitt söndagsinlägg*


    För det mesta har vi det bra här hemma. Ett underbart, piggt och glatt litet barn som snackar som bara den, lär sig nya saker hela tiden och som sover om nätterna. En fantastisk sambo som jag älskar och vill vara med. Ett bra jobb med bra arbetskamrater och bra chef. Och jag är inte längre deprimerad, bara sjukt trött. Men det kommer ge sig så småningom, det är delvis en efterverkan av depressionen. Dessutom jobbar jag mindre, tar hand om mig själv bättre, sover bättre.


     


    Har dock inte förlikat mig med tanken på ett barn ännu. Har inte heller förlikat mig med att det tar så överdjävligt lång tid. Tycker det känns orättvist - eftersom det var en så jobbig graviditet förra gången borde jag få en räkmacka nu liksom. Men det verkar inte som att livet fungerar så

  • johlinn

    Barba - jag kollade under sängen. Där var den inte


     


    Mulle - ah, ägglossning och semester är en bra kombo!!


     


    Röstar för räkmackor åt alla ! ! !

  • johlinn
    chiqita skrev 2011-06-22 16:36:18 följande:
    Röstar också för räkmackor och MrsFisk det där pillret låter som en definitiv storsäljare. Om du finner ett sådant recept är jag med och finansierar det

    Johlinn: förstår att det känns tungt av och till. Men här kan du släppa ur dig allt, och varför kan det inte bara gå bra i bland..?

    Tänkte först att jag haft det rel enkelt i förra grav, men då glömde jag nog vägen dit.. ( så fort man glömmer) Sen abort, uppdagande av genetiskt ökad risk för mf pga kromosomfel.. Och då menar jag grym kromosomförändring så det inte kommer att bli ngt barn men ev ändå fullgådd grav, dvs om man inte gör fosterprov.. Ja och nu då... Inget plus och ev ingen ÄL.. Varför sa de aldrig att sådant kan ske, varför informerade de inte något om endo eller allt det andra som kan slå till..? Det borde man kanske starta en organisation som kunde jobba för, mer info i skolan.. Jag menar en del har ju fått se porrfilm på sexualundervisningen så what's the deal liksom

    Konklusionen blir nog att jag nog inte hade så lätt resa ändå. Men jag är supertacksam att vi bor på en plats i världen där man kan kolla sådant I förtid och då ännu mer tacksam att vi har vår lilla Agnes..

     


    Jamen jag vet - i skolan sa det mest "akta dig för sex utan skydd, du kan bli graviiiiiid". Inget om att det ibland är svårt.


     


    Nej, din/er resa var inte heller lätt. *minns*


    Det är dock skönt att minnet fungerar så, tänkte på det häromveckan att jag ofta minns de positiva delarna mycket bättre än de negativa. Så det som är jobbigt brukar jag tendera att glömma...

  • johlinn
    chiqita skrev 2011-06-22 19:50:24 följande:
    Johlinn: å jag blev så rörd av ditt *minns*..
    Jag tänker nog ofta att jag är så "liten" i andras ögon.. Eller snarare att det som händer mig inte är något som andra lägger på minnet.. om du förstår.. Stor kram till dig!

    *kramar tebax*


    Tur att A. hjärtat kom till er

  • johlinn

    Ni kan sluta hoppas för min skull nu. Nu är menshelvetet härGråter

    Tur att det är midsommar så man kan dränka sorgerna i lite god mat och vin till utan dåligt samvete!

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon