• Kattflickan

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Jag börjar spraya på fredag. Ja, lycka till Wiggum, jag fick inga starka biverkningar av sprayen.

  • Kattflickan

    Snufflan: Beklagar verkligen ditt avbrytande, vet hur hemskt det är. Jag tror att många i din situation, med en translokation kan bli  hjälpta av PGD. Du har ju också blivit gravid av dig själv vilket är ett plus! 

    Hoppas verkligen det går fort för dig att få göra PGD.

    Millan 

  • Kattflickan

    Signum, när du fått din nedregleringsblödning så ska du ju ringa dem och det datum jag fick då för äggplock stämde sen. Det går inte att boka med avbeställningsskydd? Däremot så sköt de på ET en dag pga att de ville analysera en kromosomavvikelse till. Millan

  • Kattflickan

    Jag började imorse, kl 08. Den tiden kan jag nog passa jämt, men däremot är det klurigare kl 20 på kvällen, tränar ju ibland. Men om man kan förvara sprayen där det inte är varmare än 25 grader så kan man ta med sig den.

    Förra gången lyckades jag utan problem, så det går nog bra nu med.

    Känner du av sprayen Wiggum?

    Millan

     

  • Kattflickan

    Jag insåg en sak när jag kollade i almanackan. För två år sen på söndagen efter midsommar så fick jag positivt ÄL-test och jag och sambon gjorde det man ska för att göra barn. Ägglossningen inträffade antagligen på måndagen och jag blev gravid med mitt första barn som hade DS.

    Nu ska vi göra äggplock på måndagen efter midsommar. Blir något ägg befruktat så bli det på exakt samma dag som då och blir jag gravid så blir det ungefär samma BF. Känns lite skrämmande. Jag kanske är lite fånig, men det känns inte helt bra.

    Millan

  • Kattflickan

    Jag sprayar men har ännu inte fått min blödning. Är på spraydag 10 idag. Förra gången kom den på spraydag 8. Ska ringa Huddinge på tisdag om den inte kommit.

  • Kattflickan

    Nedregleringsmensen kom idag på dag 11. Ringde Huddinge och fick bekräftat datumen för sprutstart och EP.

    Mår annars bra men har igår och idag haft ont i huvudet. Kan bero på solen igår också.

    LS: Kul att höra av dig igen! Hoppas ni kan ladda om batterierna i sommar!

    Om inte detta försök lyckas så funderar vi på att gå över till äggdonation på vårt sista landstingsförsök. På ett sätt skulle det vara en lättnad att slippa mina gener.

    Millan

  • Kattflickan

    Wiggum: låter strålande! Själv är jag svårstimulerad och kommer få maxdos, 450 enheter och förra gången fick jag bara ut 4 ägg. Men det blev ju ET ändå.

    Jag börjar med sprutorna på tisdag.

    Ringring: Den här gången ska det gå bra. Fantastiskt med lyckat kubtest!

    Millan (som sprayar och sprayar)

  • Kattflickan

    AlexiaGuilia: Jag har en fråga. Imorgon börjar jag med sprutorna och ska minska sprayandet då till en spray i en näsborre morgon och kväll. Men ska jag minska dosen redan på morgonen? Eller ska man göra det på kvällen?

    Jag håller tummarna för dig att du ska få tillbaka ägg den här gången!  

  • Kattflickan

    Hej, jättemärkligt, jag ringde Huddinge och frågade och fick som svar att jag skulle spraya båda näsborrarna nu på morgonen och ena i kväll. Känns inte bra att de säger olika. Hoppas det inte spelar nån roll för nu har jag sprayat två gånger. Grattis Wiggum! Hoppas du slipper överstimulering.

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång