• Aishwariya

    Första barnet i februari 2012

    Hej! Jag är också gravid med första barnet! Jag har enligt fl Bf 3 februari. Jag är nu i vecka 8. Har ett Mf bakom mig så det är lite oroligt och nervöst fastän jag försöker glädjas. Ska på tidigt Vul på onsdag för att se så allt ser bra ut.

  • Aishwariya

    Tack snälla det är nervös väntan nu inför Vul, men jag hoppas det ska gå bra. Tiden går så himla fort, det känns som om jag nyss fick veta att jag bar gravid. Jag har inte kunnat hålla mig så mina föräldrar och makens föräldrar samt några vänner vet. Jag ser egentligen ingen anledning i att vänta. Jag tycker det känns tryggt att nära och kära vet hur det ligger till oavsett hur det går. Men jag förstår de som väljer att vänta jag ringde till Mvc en vecka efter jag plussat och ska dit på ett första möte näst nästa vecka. De kallar det hälsosamtalet , jag tror det mestadels är prat om alkohol tobak och kostvanor. Själva inskrivningen ska jag sen på i augusti. Jag håller tummar och tår för både dig och mig själv! Känner du några symtom eller så än?

  • Aishwariya

    Haha, ja efter tre test är det ju säkert!! Du är gravid! jag tycker också det är ofattbart men det lär ju gå upp för en så småningom. Imorgon är det den stora dagen. Vul på morgonen och det känns nervöst som tusan. Men du har rätt, varför skulle det vara missfall ? Man kan ju inte tänka på det viset utan njuta av den tiden man är gravid. Mysigt med lite gravsymtom. Jag tror absolut att trötthet och kissnödighet beror på graviditeten. Jag har samma, är supertrött, kissar 2-3 ggr per natt och blir illamående emellanåt, främst på eftermiddagen.

  • Aishwariya

    Hej! Jag har varit på Vul idag, det gick jätte bra! Allt såg fin fint ut och det lilla hjärtat slog för kung och fosterland! blev tillbaka flyttad 1,5 vecka är enligt Vul i vecka 6+0. den Lille var 5,6 mm.. Haha mini.

  • Aishwariya

    Ja min man var med. Han var så söt, frågade massor och tittade på skärmen pekade och klappade på mig i bilen påväg hem satt han och tittade på Vul- bilden och blev helt tårögd.. Min fina man, han kommer bli en så go pappa!

Svar på tråden Första barnet i februari 2012