Inlägg från: Anonym (Hopplös:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hopplös:))

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (e) skrev 2011-09-10 19:00:28 följande:
    Fast jag ser att han läst brevet, och sist han skrev var i torsdags
    Hmm, har han varit online sedan dess?
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-09-10 20:55:20 följande:
    Det var en bra fråga.. den tänkte jag inte på.. kanske finns hopp än ju! Glad
    Ja och jag kan låta bli att svara på brev även från personer jag tycker verkar intressanta för att jag är trött, inte hinner, inte känner mig inspirerad eller nåt annat
    Is i magen!
  • Anonym (Hopplös:))
    dansken32 skrev 2011-09-11 09:54:11 följande:
    Hej! Ber om ursäkt att ni inte fick någon uppdatering igår.

    Middag, "Gäster med gester", vin och (hör och häpna) bubbelbad! Flört  
    haha! Låter lyckat.
    Känns det bra idag då?
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Sa) skrev 2011-09-11 21:17:32 följande:
    Sådana problem mitt ex hade. Han "erkände" väl en del, annat kom upp, å han skulle förändras, och bla bla bla. Djävligt synd, eftersom jag älskade honom djupt, å vi hade det tokigt bra ihop när han inte flydde in i nått eller så förstås. Ser människan som sjuk.. han har väl halvt erkänt det, men tar ju aldrig tag i det.

    Jobbigaste är nu efteråt, när nya små sanningar poppar upp, från oväntade håll, å jag inser HUR mkt han ljugit. Och att jag märker hur det påverkar mig, så att jag har jätte jättesvårt att lita på nya män. Åkt på några snytingar redan nu i dejtingträsket, så jag har kastat in handduken. Orkar inte med den cynism som hotar att bli min om jag fortsätter att hänga där i träsket... Kärleken måste finnas någonannanstans.

    Läser i tråden, å ångra inte mitt val att kliva av, även om jag är frustrerad like hell av och till. Men livet är ju så gott ändå, å jag och ungarna har det tokigt bra ihop. Så känner mig ganska fridfull ändå, dom ögonblick jag inte står å ylar mot månen förstås då..   hehe...

    Lycka till allihopa, och "hopplös"(gillar inte ditt nick, för jag tycker inte alls du verkar hopplös, snarare makalös) hoppas du skakar av dig honom(och eventuellt att hans sambo får reda på vad han gjort; så att hon kan få en valmöjlighet hon också).
    Usch, det låter riktigt jobbigt. Jag fattar inte hur svårt det ska vara att vara ärlig och trogen.
    Förstår att du är rädd och inte riktigt litar på män. Och tyvärr blir det ju värre för varje gång det händer.

    Så gulliga ord! Tack ska du ha, det värmde! Makalös är ett finare ord Skrattande.

    Hans tjej vet, det var så jag fick reda på det. Hon ringde mig.
  • Anonym (Hopplös:))
    Glädje58 skrev 2011-09-11 23:25:35 följande:
    Fan, min vän har skickat iväg ett mejl till en kvinna på hp och bett om att få se de privata bilderna hon har, i mitt namn. Men jag är inte alls intresserad av henne. Hon har mejlat tillbaka och även låst upp bilderna. Hoppas hon inte önskar nåt svar från mig. Vad tusan svarar jag om hon undrar?
    Men varför har du vänner som gör så?
  • Anonym (Hopplös:))
    dansken32 skrev 2011-09-11 13:32:28 följande:
    Det känns helt ok. Höll mig i skinnet och kom hem oskadd. Har inte pratat med tjejen idag men vi ska höras i kväll. Det är lovande!
    Haha, duuuuktig

    Har ni hörts nu ikväll?
  • Anonym (Hopplös:))
    Glädje58 skrev 2011-09-11 23:45:29 följande:
    Det var ett litet busstreck från hennes sida. Tycker dock synd om den som fick förfrågan om att öppna bildarkivet.

    Det är ju inte säkert att hon skriver tillbaka till mig och undrar över bilderna. Men skulle det hända får jag hitta på nåt snällt att skriva, men ändå på nåt sätt säga att personkemin inte stämmer. 
    Inte speciellt kul i mina ögon..

    Hade en man bett att få se mina privata bilder (nu har jag inga såna men om jag hade) så hade jag förväntat mig att han sa något om det sen.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (ny) skrev 2011-09-12 06:26:54 följande:
    äh det skulle inte jag. vill de inte säga nåt så vet jag ju vad de tycker o då vill jag ändå inte prata med dem. det är väl inte hela världen..
    Men det är ju det jag menar. Om någon ber att få se bilder på mig och sen inte hör av sig mer så beror det med största sannolikhet på att jag inte föll honom i smaken. Det känns obekvämt helt enkelt..
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (ny) skrev 2011-09-12 17:10:21 följande:
    Har en ny dejt på onsdag. KÄnner inte honom speciellt bra, har bara snackat lite grann, men han är mer min stil utseendemässigt än den förra dejten var. Jag hoppas att jag inte kommer vara lika nervös denna gång för förra gången gick det ju bra, jag får intala mig det

    Vi har planer på en promenad denna gång också men det är så kasst väder här i krokarna så om det spöregnar är det ju inte så skoj så då måste vi ha nån annan plan eller brukar ni promenera i spöregn
    Jag har promenerat i alla väder. Snö som vräker ner och regn. Tips är dock vattenfast mascara, det vet jag av erfarenhet
    Men annars kan ni väl ta en fika?
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (e) skrev 2011-09-12 17:20:01 följande:
    men ärligt, hur gör man när inte bara kan ta en promenad eller fika? om man bor för långt bor för det? hade ni struntat i det redan från början?
    Nej, hade det känt riktigt bra så hade jag inte struntat i det!
    Jag fick kontakt med en man från sthlm för nåt år sedan. Vi mailade och senare pratade i telefon i nån månad. Till slut bestämde vi oss för att ses och han åkte ner till mig över en helg. Vi var tillsammans ett år.
    Ibland får man chansa lite..
    Men om man bor långt ifrån varandra kanske man väntar längre med att ses. Behöver ju inte ta alltför stora risker
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!