Inlägg från: Pluffsan |Visa alla inlägg
  • Pluffsan

    "Vippisar" se hit!

    Här kommer min viktrapport för veckan som gått. Jag har gått ner 0,6 kg denna veckan. 2 cm runt magen, armar och lår har stått still. Tot viktnedgång hittills är 3,5 kg och 8 cm runt magen. Men jag känner mig nöjd. 2,3 kg kvar till 70 kg. :)

  • Pluffsan

    Ja det känns jättebra! Men har funderingar på en kickstartvecka till.. Huvudsaken är ju hur det känns! ;)

  • Pluffsan

    Ja herregud 5 kilo är mycket när man ser det så! Jag är ändå nöjd med de 3,7 kg som jag hittills har gått ner. Även om det är en del kilon kvar så känner man sig lättare och piggare.

    Viveca: Det känns då skönt när du säger att det inte är kört när det har slunkit ner en chokladbit eller annat som inte ska ner. Det är klart att det tar tid att ändra beteendet om man är van vid att äta godis/kakor eller annat i princip varje dag så ändras inte det det över några dagar. Men jag tycker ändå jag har klarat det hyfsat bra om man jämför med hur jag var innan. Det har slunkit ner ett och annat för mig med men inte på långa vägar så mycket som det var förut. Och har jag varit riktigt sugen på choklad så har jag tagit 70%ig choklad.

    Vi har just nu en stegräknartävling på jobbet. Det är bra! Då rör man sig lite extra. :) Fast när man jobbar på Gekås så blir det ju en hel del steg på dagen med. :) Och på fredag är det dags för Zumba igen. Kul!!

    Ha en bra kväll allihopa!

  • Pluffsan
    Allévo 123 skrev 2011-10-07 10:57:56 följande:
    Hej allihopa

    Tyvärr har inte aktiviteten varit som vi hoppat i gruppen så från och med idag får ni gå till allevo.nu eller maila [email protected] om ni vill fråga något till Viveca.

    Tack för tiden och lycka till med er viktresa

    mvh
    Susanne

    Tycker också det är jättetråkigt. Har äntligen hittat något som gav resultat och som jag känner skulle kunna förändra min livsstil. Hoppas att jag kommer fortsätta med det trots att ni avslutar denna gruppen. Håller med snoffsan att ekonomin kanske inte riktigt tillåter att köpa allevo och använda det fullt ut som vi har fått möjligheten att göra nu. Men jag får väl också tacka för den här tiden och möjligheten att gå ner i vikt. 3,7kg blev det i alla fall och förhoppningsvis kan man fortsätta på egen väg...
  • Pluffsan

    Och om du läser detta Viveca så tackar jag så mycket för alla tips och råd och framförallt stöttning som du har gett oss här!!{#emotions_dlg.flower}

  • Pluffsan
    Forumvärd skrev 2011-10-07 12:45:46 följande:
    Pluffsan skrev 2011-10-07 12:15:30 följande:
    Tycker också det är jättetråkigt. Har äntligen hittat något som gav resultat och som jag känner skulle kunna förändra min livsstil. Hoppas att jag kommer fortsätta med det trots att ni avslutar denna gruppen. Håller med snoffsan att ekonomin kanske inte riktigt tillåter att köpa allevo och använda det fullt ut som vi har fått möjligheten att göra nu. Men jag får väl också tacka för den här tiden och möjligheten att gå ner i vikt. 3,7kg blev det i alla fall och förhoppningsvis kan man fortsätta på egen väg...
    Vad jag förstår så kommer gruppen att fortsätta att rulla på.
    Ni som är aktiva kommer även fortsättningsvis få produkter från Allévo och vi fortsätter väl att stötta varandra här i gruppen hoppas jag! Solig

    I mejlet som jag fick så stod det att vi inte kommer att få beställa produkter så det tror jag inte.. Rynkar på näsan
  • Pluffsan

    Håller med dig ami! Det är verkligen jättetråkigt! Det är ju som gjort för ett misslyckande ännu en gång. När det för en gång skull verkligen går bra.. Jag är negativ kanske men man känner sig faktiskt lite lurad..

  • Pluffsan

    Okej här kommer min viktrapport för veckan. Fortfarande händer det inte så mycket men lite neråt i alla fall idag vägde jag 72kg precis. Har alltså gått ner 0,3 kg denna veckan. Midjemåttet var 93 cm idag -1 cm. Låren oförändrade på 60 cm och armarna har minskat från 34 cm till 33 cm. Känns bra! Nästa vecka är jag förhoppningsvis under 72 kg! :) Vilket var väldigt längesen jag var innan! Härligt!

  • Pluffsan
    Forumvärd skrev 2011-10-10 16:17:42 följande:
    Hejsan!

    Jag har kollat upp det och det ligger till på detta viset.
    De vippisar som har varit aktiva och som har delat med sig här i tråden får även fortsättningsvis produkter från Allévo.
    Så har det varit tänkt hela tiden
    De som däremot inte har varit aktiva vilket är några kommer inte att få fler produkter.
    Ni övriga kör på som vanligt! Solig
    Härligt!! Det verkar bara vara vi fyra som kör på? Jag funderar starkt på en veckas kickstart igen innan perioden är över.. Är det bra tro?

    Synd att inte Viveca är kvar bara...
  • Pluffsan
    anouk86 skrev 2011-10-10 19:57:20 följande:
    Hej!

    När jag fick mailet i Fredags blev jag så ledsen o besviken och tänkte bara "jaja..." Nu såg jag dock att det kanske finns en jusning i tunneln ändå och hoppas att jag räknas in till dem som varit aktiva.

    Jag har lyckats tappa bort avin till ert paket:( Kommer det en påminnelse fr posten, ngn som vet?:/ Eller kan man söka via kollinr kanske? Var skitsugen o börja använda mig av måtten ju.

    I Lördags var första festen sedan vi kört igång och även om jag höll mig till vin(vilket jag inbillar mig är bättre rent kalorismässigt än öl?) så kom ju dagen efter. Bakisen. Suget. Det blev både det ena och det andra:( Men är right ont rack idag igen och försöker tänka som Viveca sa att man inte ska låta en dags snesteg förstöra för en. Varje dag är en ny dag med nya möjligheter:D
    Känner dom inte dig där du hämtar ut paket? Jag vet att jag har fått göra det någon gång om jag bara visar upp leg så skriver dom en ny avi. Men det kanske är svårt om dom inte vet vem du är klart..

    Ja man får bara fortsätta köra på efter att man har "fuskat".. Det gör vi väl allihopa nån gång.. Huvudsaken är bara att man inte fortsätter och håller på som man gjorde innan.
    kör på nu har vi inte många dagar kvar på denna allevogruppen... =( Men jag kommer försöka fortsätta så mycket som möjligt... Men som jag skrev innan så funderar jag på en kickstartvecka till.. Hmm..
  • Pluffsan
    Ami755 skrev 2011-10-11 13:09:48 följande:
    Ja tack och lov!!! Är så glad ,överlycklig för det ger resultat att kämpa med Allevo! Vi kommer fortsätta även sen att byta ut lunchen och ett mellanmål här på jobb. Alltid en massa tjafs om vad man ska äta- det är mycket lättare nu!

    Är så tacksam och få vara utvald!!

    Anouk : Jag tror det kommer en påminnelse- har fått det en gång efter jag ej hämtat ut med sms iallafall. tredje påminnelsen kom det ett brev, men det kanske tar för lång tid för dig- kolla om du kan få ett kollinr.

    Hmm ja det där med vin, sorry- måste göra dig lika besviken som min man..det är mer i vin 2 dl vin 145 kcal 2 dl öl 95 kcal- allt enligt Allevo´s tabell...men jag hade ändå druckit vinet o hållit igen på nåt annat.

    Jag är otroligt sugen på något fett just nu!
    De kokta äggen e inte lika goda nu som mellanmål- måste hitta på nåt annat.
    Men ner har det gått iallafall, 300 gram- alltid nåt trots mens och lite glass
    Har börjat röra på mig mer, men saknar inspiration nu när det börjar bli kallare.. Ska stärka mig med de positiva kommentarerna jag fått höra sista veckan och kämpa på
     
    Kämpa på medkämpar!! 
    Håller med dig ami! Jag är också jättetacksam för att vara utvald! Och jag är jätteglad att vi fick fortsätta nu. Så kör vi hårt dom sista dagarna!

    Kämpa på!
  • Pluffsan

    Ja vad duktiga ni är! Själv har jag legat med feber i två dagar nu. Men är bättre idag. Har inte blivit någon ordning med maten nu. Men man är ju inte så sugen på att äta när man är sjuk. Fast på måndag tänkte jag köra en kickstartvecka igen. Se om det sätter lite fart på viktnedgången igen.. :) Hoppas ni får en bra helg!

  • Pluffsan

    Hej alla! Hur har eran helg varit? Min har varit bra. Det blev dock lite fika i söndags. Men å andra sidan så cyklade vi en mil sen också. :) Jag blev glatt överraskad igår när jag ställde mig på vågen! Har ju stått still/ eller gått så sakta neråt några veckor nu. Men igår visade vågen -1,2 kg på en vecka! Så nu väger jag 70,8 kg. Känns nästan overkligt... Men jättekul! Magmåttet visade -2 cm mot förra veckan. Armar och lår oförändrade. Så total viktnedgång hittills är 5kg och 11 cm runt magen. Härligt! Tänkte ju köra en kickstartvecka igen fr.o.m igår men det blir imorgon som jag kommer börja istället och med tanke på veckans viktnedgång så kanske jag kör på 5 dagar istället. Jag vet inte. Men känns det bra så blir det alla 7 dagarna.. Nej nu ska jag sluta tjata. Ha en bra dag allihop!

  • Pluffsan

    Härligt snoffsan!! Skönt att du nådde ditt mål inför USA resan!! Mitt delmål var mellan 68-70kg så dit ska jag i alla fall innan allevoperioden är slut.
    Är så tacksam för att jag fick vara med i gruppen annars hade jag fortfarande vägt 76 om inte mer!
    Ha nu en underbar resa snoffsan!!

    Forumvärd: det är väl jättebra ändå!

Svar på tråden "Vippisar" se hit!