Inlägg från: Pluffsan |Visa alla inlägg
  • Pluffsan

    "Vippisar" se hit!

    Usch! Idag har vart en jobbig dag på jobbet.. Bytade ju ut lunchen idag men efter jag hade ätit blev jag helt matt och yr.. Sen fick jag jätteont i magen... Och jag har varit helt trög i huvudet.. Glömmer grejer som jag aldrig glömmer annars.. Nån annan som känner igen det? Ikväll kommer jag äta kokt ägg och knäckebröd med keso.. Så det får bli en "fuskhelg" :)

  • Pluffsan

    Min våg har stått still sen i torsdags, så efter första veckan ser det ute såhär:
    Vikt: 73,8 -2 kg
    Magmått: 97cm -5cm
    Lår: 61cm -2cm
    Arm: 35cm -0,5cm

    Hur har det gått för er andra??

  • Pluffsan

    Kan vi inte lägga in recept här när vi äter nåt som är gott och nyttigt? Tycker det är så svårt att veta vad man ska äta. Sen önskas gärna tips på bröd man kan baka istället för att alltid äta knäckebröd sen när man ska byta ut två mål. Har hittat recept på ett viktväktar röd men jag vet inte om det är bra för oss...

  • Pluffsan

    Jag förstår dig anouk! Har du mätt dig nånting då? För har du gått raska promenader varje dag så kan det mycket väl vara muskler! Har också börjat äta ett mål mat om dagen. Så på måndag kanske min våg också pekar uppåt.. Och jag har inte börjat träna än...

  • Pluffsan

    Har funderat lite på en grej om nån vet. Om man känner någon gång att man kanske äter lite mer på lunch/middag än vad man borde. Kan man kompensera det då med att hoppa över ett annat mål? Jag kände igår när jag åt lunch att jag åt mycket och var inte hungrig när jag skulle äta vid tre så då hoppade jag över det, men det kanske man inte ska göra?

  • Pluffsan

    Tycker också här är dåligt ös.. För mig går det inte jättebra för tillfället. Håller på att skola in mina barn på nytt dagis så att hålla tider med shakes är svårt. Är ju även med där och äter lunch och mellanmål så då får man äta det man får. Men jag tänker naturligtvis på vad jag äter och hur mycket. Är slarvig med sista målet per dag kl. 20.30.. Ibland har jag hoppat över det helt för jag är inte hungrig så sent. Så jag måste skärpa till mig. Men i övrigt känns det bra! Har inte ätit sötsaker på snart två veckor! :) Det har nog aldrig hänt innan och jag är inte jättesugen heller. Ska slänga in ett brödrecept i recepttråden sen också. Gjorde (vad jag tror är) ett nyttigt bröd! Som ett annat alternativ till knäckebröd ibland. Supergott med keso på!

  • Pluffsan

    Nu var det för längesen jag skrev här. Det har gått lite knackigt nu känner jag. Tycker det är svårt när man ska byta ut mål.. Känns nästan som att jag blir mer hungrig nu än när jag höll på med kickstarten. Det är precis som att när man får smak på mat igen så blir man ännu mer sugen.. Jag fuskade i helgen.. Min sambo fyllde år så jag åt både tårta och smörgåstårta.. :( Men nu är det väl bara att ta nya tag.. Försöka få tillbaka motivationen. Nån som har nåt tips?? Måste komma igång med någon slags träning också. Men jag vet inte vad. Ska gå in i träningstråden och kolla om man kan få tips på det. Har svårt att komma iväg och träna så det hade varit bra att få tips på träning hemma. Hur går det för er andra?

  • Pluffsan

    Jag glömde ju skriva vad jag gått ner i måndags så här kommer det: vikt 72,9 -0,9 kg, magmått 96 -1cm, lår mått 60 -1 cm. Så trots fusket i helgen gick jag ner lite i alla fall. Nu måste jag bara komma igång med träningen..

Svar på tråden "Vippisar" se hit!