• Aqq1

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Tänkte om någon ville hjälpa mig, idag är jag på bim -2 testade negativt igår men idag fick jag ett svagt streck (syns i alla vinklar och ljus men jättesvagt svårt att få med på bild) syns dock ganska tydligt om man lyser igenom testet då är de brett som det ska och ljust, ljust rosa. Tog ett till i em som ser likadant ut. ( testlagrets, syns inom testtiden) de test jag gjort tidigare har inte sett ut såhär utan har vart blanka, förutom att det gått o se svaga grå streck efter testtiden gått ut. Vad tror ni? Ska testa med cb digitalt men har bara ett kvar så väntar till bim.

  • Aqq1

    Ja det är dem jag har men enligt testlagret har det endast hänt om man läst av testet efter 10 min men kanske är fel? Mina syntes efter 5 min.Dock har jag använt ca 15 stk av dessa tidigare och de har aldrig blivit så här innan. Tvingade dessutom sambon o kissa på ett o då blev de inte så ???? men får väl kanske vänta o se men man blir ju så hoppfull. r


    HCS skrev 2015-03-15 18:19:33 följande:

    Vissa testlagrets stickor har gett ljusrosa spökstreck, vilket LOT nr har du på testen? 141112 tror jag det är som det är bekymmer med...


  • Aqq1

    Tack!!


    HCS skrev 2015-03-15 18:37:11 följande:

    ok, ja jag har inte haft dem själv så jag vet inte mer.. Håller tummarna!!


  • Aqq1
    Bebislängtan01 skrev 2015-03-16 07:41:57 följande:

    Hej!


    Jag och sambon ar försökt bli med barn i 1år och 11 månader och idag BIM+1 tog jag ett gravtest och detta blev resultatet. (rfsu graviditetstest)


    Strecket blev något "mindre synligt" efter ca 20 min. Och jag känner mensvärken mer och mer


    Jag vågar inte bli glad.. Vad tror ni??


    Ser tyvärr inte heller nåt :(
  • Aqq1
    Bebislängtan01 skrev 2015-03-16 08:56:45 följande:
    Aqq1 skrev 2015-03-16 08:50:23 följande:Ser tyvärr inte heller nåt :(
    Nej, det är nog inget tyvärr,  som vanligt. =(

    Håller alla tummar iallafall!
  • Aqq1

    Kul att ni ser!! Får streck på alla tester sedan igår, svaga men fullt synliga och uppkommer efter ca 3-4 min. Men testade negativt med cb digitalt idag, vet inte vad de kan betyda? Har bim i morgon, och fick starkt positivt äl test 3/3 när kan jag då räkna med att haft äl? Tänker att om äl skulle va så sent som torsdag morgon så är jag ju bara på äl+11. Tycker de är kort mellan äl och mens isåfall? Fick MF för några månader sen och då testade jag positvt med cb bim -1 och negativt bim -3 men äl kan ha infallit tidigare då, för jag testade inte med äl stickor då. Vad tror ni?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester