• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • TigerEmmlis
    Madde82s skrev 2015-01-14 12:17:10 följande:



    La in ett test i går som man kunde ana något, tanken var att låta bli att testa på någon dag men det var inte så lätt :)
    Någon som ser det jag ser? BIM på söndag.


    Ser absolut! Grattis!!
  • Blondabelle
    germany skrev 2015-01-14 08:01:05 följande:

    Har testat med gravidkollens billiga stickor och fick svagt utslag på BIM dagen. De ökade i styrka så att teststrecket blivit tydligt men ej så starkt som jag tycker de borde ha blivit för varje dag som går. Är på BIM +8 i dag.

    I går köpte jag ett Clear Blue test och direkt kom ett fint plus upp. För visst ser det ganska starkt ut? Men nu blir jag så osäker på vilket test jag ska våga mig på att lita på.....det svaga på billiga stickor eller det starka plusset på Clear blue?!

    Vilka erfarenheter har ni och hur skulle ni tänka?

    Det är ju bara tiden som kan utvisa, men väntan är så jobbig. Har kämpat för ett plus, tillhör skaran som har svårt att bli gravid.

    Tack snälla för era ögon, erfarenheter och svar.


    Jag tror att mitt svar kanske kan lugna dig, får gravidkollens stickor är skit så det är inte konstigt att du inte får starkare på dem. Jag testade mig med dem och det blev ett svaagt streck, tänkte att jag inbillade mig. Testade mig med stickor av annat märke och fick tydliga och starka plus (samma urin) så stickor från dem är INTE att lita på! Jag är fortfarande gravid så du är supergravid du med ;) Grattis till dig!!
  • Madde82s
    ME12 skrev 2015-01-14 12:33:12 följande:
    Jag ser. :)
    TigerEmmlis skrev 2015-01-14 12:36:04 följande:
    Ser absolut! Grattis!!

    Åhh vad glad jag blir att ni är fler som ser, var rädd att jag inbillade mig. Har försökt över 1 år att få till ett syskon och har aldrig under denna tid fått tillstymmelse till streck!
  • AnnaB90

    Hej! Jag behöver VERKLIGEN hjälp! Jag hoppas att det finns någon känner igen den situation jag ska beskriva nu och kanske kan ge mig en möjlig förklaring.

    Jag har kopparspiral sedan 4-5 år ungefär. Har alltid regelbunden menscykel på exakt 30 dagar och då blöder jag 7-8 dagar.
    I lördags var det ca 4 dagar kvar till beräknad mens och på kvällen när jag gick på toa så kom det klarrött blod, inte alls mycket. Tänkte inte mer på det eftersom att vi precis hade haft sex och jag trodde att jag kanske hade haft torra slemhinnor som hade orsakat blodet....

    På morgonen hade jag otrolig värk och under natten hade det kommit mer blod som också såg helt färskt ut och var "lösare" än min vanliga mens som brukar vara rätt tjock och mörk. Värken fortsatte och blev värre under dagen, det kändes typ som kramper i magen. Jag var svimfärdig, hade frossa och fortsatte blöda.

    Jag brukar ha ordentlig mensvärk men den här värken var kraftig fast kändes inte likadant...

    Blödningen tog slut under måndagen men en molande värk har dröjt sig kvar hela tiden. Idag har det mest varit på vänster sida och väldigt nära ljumsken där jag aldrig har ont annars även om jag kan uppleva smärta i äggstockarna. Har fått ytterligare en blödning idag, men bara lite.

    Andra "symtom" som jag tycker mig ha känt under förra veckan och denna är halsbränna (det har jag aldrig annars), en otrolig trötthet i kroppen, en bubblande känsla i magen, korta stunder med illamående och ömma bröst som är större och fastare än vanligt. Det brukar de dock bli innan mens men så fort mensen kommer så försvinner det, det har det dock inte gjort denna gången...
    Min sambo reagerade på att jag var väldigt hård strax ovanför blygdbenet när han la sitt huvud där igår.

    Jag råkar ha ägglossningstester hemma eftersom att vi ska börja försöka få barn till hösten så jag tog ett sådant nu vid lunch. Har hört och läst att det inte kan se skillnad på om det ägglossning eller graviditet på gång så jag provade och fick som ni ser ett rätt svagt streck som iofs är tydligare i verkligheten än på bilden.

    Sååååå nu har jag berättat hela händelseförloppet och tack till er som orkat läsa och kanske t.o.m orkar svara!

    Vad kan detta testet mena? Har jag blivit gravid trots kopparspiralen (jag har kollat så att den sitter kvar)? Hann det bli något vid förra ägglossningen som har stötts ut nu pga den ogynsamma miljön som kopparspiralen skapar? Eller vad kan det annars vara som jag upplever?!!

    Ska köpa ett gravtest i kväll men vill gärna höra vad ni har att säga... Dessutom så visar ju inte den om jag blivit gravid men att graviditeten avbrutits.. :(

    Tacksam för svar!!!

  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2015-01-13 22:45:05 följande:
    Så lite så :) När orginalbilden förstorades lite tyckte jag även de syntes på de :) Har dålig koll på om/hur länge man bör vänta men jag hade nog tagit ett nytt redan imon ;)

    Håller tummarna för dej!
    Skulle du vilja titta o kanske trixa på mitt från idag ? Bifogar de igen så du slipper leta :)
  • germany
    ticcer skrev 2015-01-14 11:21:39 följande:
    Det där är ett jätte tydligt plus!!! :D Sluta nu testa och bara njut som sagt, börja småplanera och tänk på framtiden. Du ÄR faktiskt gravid :) Tänk absolut inte att du väntar ett missfall utan att du väntar en liten bebis. Skulle du få oturen att få mf så är det ju inget du själv kan påverka även om man upptäcker tidigt. Så njut nu och jag önskar dig all lycka till och ger dig ett jätte grattis, du ska bli förälder!!! :D
    Tack igen för att du tog dig tid att kika på test från en orolig kvinna. Glad
  • germany

    Min dator krånglar...men säger stort tack till er andra som svarat mig, TACK så jättemycket. Inte sagt att jag slutat oroa mig Drömmer, men jag försöker intala mig själv att hålla mig lugn och inte testa mer på några dagar i allafall samt att tänka som så att jag nu inte kan påverka så mkt mer än att ta de stödmedciner jag har (extra progestron, fragmin, trombyl och kortison).

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester