• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Dettaärbörjan
    Pyret 85 skrev 2015-01-15 14:03:35 följande:

    På detta då? phpYiGkBT03299.jpg


    Ja ser tyvärr inget men försökte trixa ändå men kunde tyvärr inte se något då heller, kanske någon annan gör. Vilken dag är du på? Ja e på BIM-5. Ser du på mitt original eller trixande ?
  • Honeyboney
    AnnaB90 skrev 2015-01-14 13:01:06 följande:

    Hej! Jag behöver VERKLIGEN hjälp! Jag hoppas att det finns någon känner igen den situation jag ska beskriva nu och kanske kan ge mig en möjlig förklaring.

    Jag har kopparspiral sedan 4-5 år ungefär. Har alltid regelbunden menscykel på exakt 30 dagar och då blöder jag 7-8 dagar.

    I lördags var det ca 4 dagar kvar till beräknad mens och på kvällen när jag gick på toa så kom det klarrött blod, inte alls mycket. Tänkte inte mer på det eftersom att vi precis hade haft sex och jag trodde att jag kanske hade haft torra slemhinnor som hade orsakat blodet....

    På morgonen hade jag otrolig värk och under natten hade det kommit mer blod som också såg helt färskt ut och var "lösare" än min vanliga mens som brukar vara rätt tjock och mörk. Värken fortsatte och blev värre under dagen, det kändes typ som kramper i magen. Jag var svimfärdig, hade frossa och fortsatte blöda.

    Jag brukar ha ordentlig mensvärk men den här värken var kraftig fast kändes inte likadant...

    Blödningen tog slut under måndagen men en molande värk har dröjt sig kvar hela tiden. Idag har det mest varit på vänster sida och väldigt nära ljumsken där jag aldrig har ont annars även om jag kan uppleva smärta i äggstockarna. Har fått ytterligare en blödning idag, men bara lite.

    Andra "symtom" som jag tycker mig ha känt under förra veckan och denna är halsbränna (det har jag aldrig annars), en otrolig trötthet i kroppen, en bubblande känsla i magen, korta stunder med illamående och ömma bröst som är större och fastare än vanligt. Det brukar de dock bli innan mens men så fort mensen kommer så försvinner det, det har det dock inte gjort denna gången...

    Min sambo reagerade på att jag var väldigt hård strax ovanför blygdbenet när han la sitt huvud där igår.

    Jag råkar ha ägglossningstester hemma eftersom att vi ska börja försöka få barn till hösten så jag tog ett sådant nu vid lunch. Har hört och läst att det inte kan se skillnad på om det ägglossning eller graviditet på gång så jag provade och fick som ni ser ett rätt svagt streck som iofs är tydligare i verkligheten än på bilden.

    Sååååå nu har jag berättat hela händelseförloppet och tack till er som orkat läsa och kanske t.o.m orkar svara!

    Vad kan detta testet mena? Har jag blivit gravid trots kopparspiralen (jag har kollat så att den sitter kvar)? Hann det bli något vid förra ägglossningen som har stötts ut nu pga den ogynsamma miljön som kopparspiralen skapar? Eller vad kan det annars vara som jag upplever?!!

    Ska köpa ett gravtest i kväll men vill gärna höra vad ni har att säga... Dessutom så visar ju inte den om jag blivit gravid men att graviditeten avbrutits.. :(

    Tacksam för svar!!!


    Kan spiralen ha glidit på sniskan? Då jag hade spiral hamnade den fel efter ca 2 år, bara sådär apropå ingenting. Det gjorde så jäkla ont och jag fick också en ljusrosa blödning. Tog ut den dagen efter och sen var det bra.
  • Mamma till 5 underbara barn
    Pyret 85 skrev 2015-01-15 14:03:35 följande:

    På detta då?


    Ser inget
    swallow the big moon skrev 2015-01-15 14:47:13 följande:

    BIM +1


    Grattis
  • Dettaärbörjan
    Paap skrev 2015-01-15 13:58:03 följande:
    Ser inget tyvärr.. Vilken dag är du på?
    Är BIM-5..

    Har molvärk nästan hela dagarna sen två dagar tillbaka, så hoppas ju såklart mer då.. Fast ja har aldrig vart gravid (bara en kemisk grav/tidigt missfall) och är inte säker på hur molvärk känns.. Så ja beskriver min i hopp om att någon vet, livmodern (eller mens magen) känns tung och hård, liiiite smått pulserande ibland och de gör inte direkt ont, känns bara riktigt spänt! Vad säger ni med erfarenhet?
  • Emeralda

    Vad tror ni om detta att använda äl-test som grav.test? Jag kollade iaf nyss och fick detta. Jag tycker dessa är så svåra att tyda så jag slutade använda dessa och köpte cb digital istället för att få koll på äl. Är detta positivt? Jag är på BIM -1 tror jag (det är ifrån medelvärde på 6 mån, men när jag tog ut spiralen blev det en skiiitlång cykel eftersom jag troligtvis inte hade nån ägglossning då, så den drar upp medelvärdet) jag har iof haft ett par dagars kortare cykler de senaste månaderna och utifrån det är jag på BIM +2

    Vad tror ni?

  • Dettaärbörjan
    Emeralda skrev 2015-01-15 16:42:53 följande:

    Vad tror ni om detta att använda äl-test som grav.test? Jag kollade iaf nyss och fick detta. Jag tycker dessa är så svåra att tyda så jag slutade använda dessa och köpte cb digital istället för att få koll på äl. Är detta positivt? Jag är på BIM -1 tror jag (det är ifrån medelvärde på 6 mån, men när jag tog ut spiralen blev det en skiiitlång cykel eftersom jag troligtvis inte hade nån ägglossning då, så den drar upp medelvärdet) jag har iof haft ett par dagars kortare cykler de senaste månaderna och utifrån det är jag på BIM +2

    Vad tror ni? phpe1L9mZ30656.jpg


    Rent logiskt borde du ju verkligen inte få så starkt om mensen va på gång? Har du kollat me äl tester eller på annat vis vet att du haft äl innan? I så fall hade ja tagit gravtest ! Kram o stort lycka till!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester