Inlägg från: isoldelively |Visa alla inlägg
  • isoldelively

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Vill bara säga att det skiljer så himla mycket mellan test och hur tydligt de visar plus. Jag tog ett cb early igår som blev positivt. Tog ett rfsu i samma urin (den röda testa ofta stickan) och fick suuupersvagt positivt på den, och då menar jag sjukt svagt men tänkte att det skulle öka till idag.

    Tog ett nytt rfsu-test nu på förmiddagen och döm om min förvåning när det var helt negativt? Kunde inte ens ana nåt på stickan. Blev jätteledsen först men bestämde mig för att ta ett cb early och ett av apotekets (kronans) egna test i SAMMA urin som jag använt till rfsu - och båda de blev positiva :) Kom direkt, syns i alla ljus (kvalitén på bilderna blir ju så dålig när man lägger upp här, syns bättre irl).

    Summa summarum, jag rekommenderar verkligen andra test än rfsu som verkar väldigt okänsliga jämfört med andra :)

  • isoldelively
    ung92 skrev 2021-11-22 11:36:00 följande:

    Ni ser från dagens test, det är rätt blankt. Kan ana något så svagt, men knappt synbart. Man får invänta testen, är så nervös!!! Vill bara börja köpa bebiskläder och planera ledighet


    Testa med ett annat test för jag tycker verkligen rfsu är sååå dåliga och okänsliga. Att du kunnat ana något är ett gott tecken ändå. Håller tummarna!
  • isoldelively
    Tildasafira skrev 2021-11-22 16:26:59 följande:

    Med risk för att detta inte syns alls här, men vad tror ni om detta? Någon som varit med om att predictor early ger spökstreck?


    Ser positivt ut, vågar mig på ett grattis! Aldrig fått spök med dessa, tagit hur många som helst. Tycker att detta är det bästa testet :)
  • isoldelively
    C20swb skrev 2021-11-23 22:26:07 följande:

    Detta är väl ändå inte ett positivt test?


    Kom det inom testtiden? Isåfall säger jag positivt. Kom det efter den tid man ska läsa av så negativt.
  • isoldelively
    ung92 skrev 2021-11-24 12:05:25 följande:

    Var tvungen att ta ett nytt för att bara släppa det dom resterande dagarna. Men så skymta jag ett streck, apotekets fönster är så dåligt så öppna upp. Visst ser man ett svagt streck? Eller är jag galen och desperat


    Jag set inget på detta, men så vet jag också att kvaliten blir så dålig när man laddar upp. Prova med Predictor Early, om du kan få tag på ett!
  • isoldelively

    PelloBello: är du säker på när du hade äl? Kan vara för tidigt för att visa tydligt, om äl inträffade senare än du trodde.

    Tänker spontant annars att du kan ha råkat ut för en kemisk graviditet (ägg som inte fäster ordentligt) om testen inte ökar. Syns svagt på alla dina tester.

  • isoldelively
    4BarnÅenCocaCola skrev 2021-11-30 10:12:38 följande:

    Men hörni; RFSU:s tidiga. Är det fler som tycker bu..? Testade igår med det och ett vanligt från Apoteket och fick starkare på det vanliga. Idag testade jag med RFSU igen och fick ett ännu litet svagare streck (då var också kontrollinjen svagare så jag är inte jätteorolig) och så tog jag ett CB digital. Är det fler som de har betett sig likadant för?


    Rfsu testa tidigt är det absolut sämsta testet, det borde heta testa sent xD Jag fick plus både på cb early, cb vanliga, rfsu vanliga och apotekets egna test innan rfsus testa tidigt visade svagt positivt. Nej, de kan man gott bojkotta som ett testa tidigt test!
  • isoldelively
    PelloBello skrev 2021-12-01 10:01:13 följande:

    Tog ett nytt predictor early idag. Helt blankt.

    Har alltså fått spökstreck på två cb early och tre predictor early. Suck.


    Gissar på kemisk graviditet..
  • isoldelively
    4BarnÅenCocaCola skrev 2021-12-01 10:28:40 följande:

    Måste bara visa skillnaden på RFSU testa tidigt och Kronans. På RFSU var strecket svagare den 30 än den 29 och även om även kontrollstrecket var svagare så kunde jag inte släppa det riktigt. Iaf tog jag ett nytt Kronan idag och tycker att strecket är mycket tydligare nu än i förrgår. Köp för bövelen inte RFSU testa tidigt, säger jag bara.


    Håller med, stooort grattis till graviditeten och dagens fina plus!! :)
  • isoldelively
    Pretty in pink skrev 2021-12-02 06:17:46 följande:

    Morgonens test. Tveklöst ett streck, ser lite grått ut på bilden men hela rosa i verkligheten. Känner ändå tveksamhet. Det här var mitt sista RFSU testa tidigt, funderar på ett vanligt RFSU imorgon alternativt ett digitalt. Klart att ett digitalt ger garanterade resultat, slipper undra då. Men är samtidigt så rädd att det kommer krossa mitt sista hopp.


    Jag hade tagit ett vanligt cb eller ett predictor early, tror du kommer få tydligare positivt på dem :) Ser svagt på denna så håller tummarna!!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester