• svansmamman

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Närsomhelstnu skrev 2021-10-27 09:31:11 följande:

    Någon som kan se något på mitt? Man vill ju så gärna höra om nån annan ser det svaga jag ser hehe.


    Om jag anstränger mig tycker jag mig skymta något väldigt svart. Det ser i mina ögon ut som spökstreck men det kan lika gärna vara att bilden gör att strecket ser mer grått och svagt ut än vad det är i verkligheten. Glad
  • svansmamman
    Madelen21 skrev 2021-10-27 09:01:00 följande:

    Börjar bli smått frustrerad. Vill veta till 100% om jag är gravid eller inte.

    Mina symtom:

    Illamående

    Molvärk

    Trötthet

    Humörsvängningar

    Väldigt gråtmild och känslig.

    Mycket gossjuk också just nu.


    Ska du inte bara ta ett digitalt test då? Du har ju funderat på detta i flera dagar nu och du känner dig ju inte klokare efter de test du tagit hittills. Jag tänker att det för din egen skull är bättre att veta än att bara intala dig själv att du är gravid. De symptom du beskriver kan ha med graviditet att göra likväl som det kan handla om annat. Att spendera så mycket tid, och säkert energi, åt att känna efter kring symptom och oroa sig över huruvida man är gravid eller ej måste vara jättejobbigt. 

    Så stilla din oro och köp ett digitalt test från Clearblue som du tar med morgonurin imorgon. Då vet du hur det ligger till. Hjärta
  • svansmamman
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-27 09:50:29 följande:
    Tack för att du kollade, det är så knepigt att när man laddar upp här så blir det knappt synbart. Jag ser det utan ansträngning men vill ju inte att det ska vara spök :/

    Får hem en annan sorts test idag och hoppas de syns bättre.
    Det brukar ju vara åt det rosa hållet om det är ett "riktigt" och mer åt grått om det är ett spökstreck. Men av egen erfarenhet vet jag att man kan bli knäpp av att kolla på samma test och att man till slut inte vet vilken färg man ser, haha. Om du ser det utan något problem är det säkert positivt, jag tycker att spökstreck brukar kräva att man anstränger sig lite för att se. 

    Jag hoppas du blir klokare efter de nya testet, uppdatera gärna om hur det går! Glad
  • svansmamman
    nadir skrev 2021-10-27 13:20:08 följande:


    Är det här vanligt? Cb och RFSU testa ofta

    Jag har fått ett ma och gjort en skrapning för en månad sen. För en vecka sen var graviditetstestet negativt.

    Jag har bekräftat ägglossning hos gyn och med temp. Så tiden på cb stämmer.

    Är det fler som fått neg på RFSU men positiv på andra? Jag ville testa med RFSU för att se om styrkan ökade.

    Tacksam för svar
    Cb digital är ju känsligare än vad RFSUs test är. Om jag inte missminner mig kan man testa så tidigt som BIM-5 på cb digital medan RFSU är från BIM och framåt. Så i min värld är det där absolut logiskt. Grattis till pluset! 
  • svansmamman
    nadir skrev 2021-10-27 13:36:19 följande:
    Tack för svar! Det stod 20 i hcg på RFSU och 25 på cb. Därför jag tyckte det var fel. Det är 3 dagar innan bim ungefär.
    Jag har läst att cb digital har en gräns på 10 men om det stämmer eller ej vet jag såklart inte. På BIM-4 är cb digital 65% tillförlitligt, på BIM-3 är det tillförlitligt till 90%. Glad
  • svansmamman
    Crissy skrev 2021-10-27 16:12:10 följande:

    Vad tror ni om detta bild 1 efter 10 min bild 2 efter 20min utgången tid?!


    Jag tycker mig kanske se något på den andra bilden men eftersom det uppstått efter testtiden skulle jag inte lägga så mycket vikt vid det. Vänta ett par dagar och ta ett nytt test, om du är gravid ska strecket komma inom testtiden. Jag håller tummarna! Glad
  • svansmamman
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-27 19:09:34 följande:

    Bifogar två tester, ett jag tog imorse, ett från testlagret (det blå)

    Sparade sedan urin och testade nyss med ett predictor early (det vita)....

    Sjuk skillnad hehe


    Jag har själv aldrig använt predictor early men ?gills? strecket även om det är mycket smalare än teststrecket? Det jag förstått om andra test är att strecken ska vara lika breda för att innebära positivt. Jag har själv aldrig fått ett smalt streck så jag vet inte från egen erfarenhet. :)
  • svansmamman
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-27 20:04:25 följande:

    Ingen aning iom det inte är ett brett streck det ska bli utan endast ett tunnt. Detta uppkom efter typ 60sek, och kontrollstrecket är lite "utsmetat", som fartränder efter strecket hehe.

    När jag goolgar så ser många av de positiva testen ut som mitt, men jag är inte jätte van vid dessa, mest köpt dem för de är väldigt bra och har aldrig läst att de blivit spök eller dyl på dom.


    Man kan aldrig bli helt klok trots testande, haha. :P Men det är nog positivt då, folk brukar vara snabba att ropa ?spökstreck? så om det var vanligt förekommande för de testen hade du säkerligen hört om det. Jag skickar med ett lite försiktigt grattis och hoppas att det går vägen! <3
  • svansmamman
    Ebjkpg skrev 2021-10-27 19:26:11 följande:

    Vad tror vi om detta testet? Är ca 7-8 dagar efter äl


    Jag ser tyvärr inget men det är ju väldigt tidigt ännu. Det ser ut som RFSUs vanliga test, nu vet jag inte hur din cykel ser ut men jag antar att du har ett tag kvar till BIM = för tidigt att testa med de testen.
  • svansmamman
    Jan 2014 skrev 2021-10-27 19:22:14 följande:

    //

    Tycker strecket syns mer i verkligheten, är testa tidigt. Är BIM-6 eller -7, enligt kalenderapparna jag har, har dock oregelbunden mens. Så ska självklart testa mig igen om ett par dagar. Fotot taget inom 5min perioden.


    I mina ögon ser strecket misstänkt gråaktigt ut och jag tänker därför, tillsammans med att det är väääldigt tidigt, att det nog kan vara ett spökstreck. Jag hoppas dock att jag har fel! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester