• Randiga Rut

    BIM-lista 2011/2012

    Här samlas vi som följt varann ett tag! 


    Tanken är att vi som vill följas lite längre kan stanna i en och samma tråd, så slipper vi splittras upp varje månad och de som har bim i slutet av månaden slipper känna sig övergivna!
    När vi väl är fått ett plus så kan man fortsätta hänga med samma gäng i BF-tråden.


    BIM Juni 2011: www.familjeliv.se/Forum-11-235/m58779424.html


    BIM Juli: 2011: www.familjeliv.se/Forum-11-235/m59363389.html

    BIM Augusti 2011: www.familjeliv.se/Forum-11-235/m59799379.html

    BIM September 2011: www.familjeliv.se/Forum-11-235/m60273886.html


    BIM Oktober 2011: www.familjeliv.se/Forum-11-235/m60935637.html

    Vår BF-tråd:
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m61023162.html


    Självklart är alla välkommna! 

  • Svar på tråden BIM-lista 2011/2012
  • Maliso

    Det märks tydligt att de som varit mest aktiva i denna tråd nu har fått sina plus Skrattande hoppas på att få ses i BF tråden snart.

    Jag känner att jag behövde skriva av mig lite. Jag har BIM i morgon, tog ett test igår men det visade inget. Känner mig egentligen inte gravid, men alla graviditeter är ju olika så behöver ju inte må på samma sätt som förra gången då det slutade i MA. Längtar verkligen enormt mycket efter att få bli gravid nu och få en liten bebis. Skulle ju vara den bästa julklappen man kunde få!
    Det jag känner av i "Symptom" väg är lätt ömma bröst (i vanliga fall brukar mitt pms bröst bara vara vänster bröst, nu är jag öm i båda om än lite), har haft som lättare mensvärk sedan i fredags ungefär, kanske tidigare också. Tempen är fortfarande förhöjd, jag är sjukt trött höll på att somna framför tv:n igår vid halv tre så gick och vilade en stund. Har aldrig testat innan BIM förut så kan ju vara så att jag är låghormonare, hoppas! Förra gången tog jag testet på BIM + 4 och då var det inte superstarkt. Nu tänker jag inte testa förräns på onsdag om mensen inte dyker upp i morgon!

    Så nu har jag fått skriva av mig lite och hoppas att det inte låter allt för negativt. Kram 

  • Pacgirl

    Mel: Jag hade en temp höjning på 1-½ grad innan jag plussade så det låter ju positivt...jo kan nog vara så att de aktivaste plussat men sen tror jag en hel del försvann med av ngn anledning...lite synd faktist...
    Håller tummarna att plusset inte är långt borta nu!!!

  • Randiga Rut

    Jo, men vi som varit mest aktiva är ju faktiskt kvar! Pacgirl har alltid varit här inne å peppat å Lovisa stannade också kvar med pepp efter sitt plus. Men vart tog alla andra vägen? Hoppas verkligen att det är din tur nu Mel! Vi har samma pms-bröst å jag reagrade också på att det kändes i båda! De symptom du har bådar gott!

    Babydoll:Ge inte upp! Jag tänker att det blir så annorlunda för oss som hänger här på fl, många av oss har stenkoll på äl och anpassar sexlivet för att det ska bli så optimalt som möjligt! En oops-bebis känns så overkligt, men är såå vanligt! Så även om ni inte har intensivt sex vid äl så är chansen ändå god! Men jag förstår att det känns motigt ibland.

  • ELG

    Håller tummarna för att det vill sig, Mel83! :)

    Här är det ägglossning, känner att snart släpper ägget... BIM den 1 januari!

  • Maliso

    Tack för era uppmuntrande ord! Tror dock inte att det tagit sig, ingen mens än trots BIM idag, brukar i regel alltid få den på morgonen. Tog ett test i kväll, kunde inte hålla mig...och det visade inget Men hade heller inte hållit mig i fyra timmar! Får ta ett nytt imorgon också om inte mensen dykt upp innan dess!

    ELG ha det så trevligt under ÄL Flört 

  • bevingad

    Hej tjejer!!
    Längesedan jag var inne på fl nu.. har gått med i en grupp på f-book och kände att jag ett tag läste lite för mycket om mf och ma här så för min egen oros skull lade jag ner fl ett tag.
    Stort grattis till Rut!!

    O se det inte som en omöjlighet att få till ett plus för att ni nästan aldrig ses, så var det för sambon och mig oxå den månaden vi plussade
    Håller tummarna!!!

    Jag går in i vecka 13 på julafton och mår nu ganska bra faktiskt

  • Maliso

    Det blev ingen tidig julklapp! Däremot är ÄL i morgon om allt är som det varit de senaste månaderna så nu kanske man skall ta och förföra sambon när och lyckas tillverka en bebis på årets första dag! FlörtSkål

Svar på tråden BIM-lista 2011/2012