• Solkattan

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!

    Här är vårt lilla tvättmonster i familjen!


    En kille full av energi och upptäckarlust. En dag i våras hittade jag honom i full färd med att undersöka tvättmaskinens inre. Med kameran inom räckhåll så förevigade jag ögonblicket.


    Nu har han vuxet under sommaren så jag tror inte längre han kommer in i själva maskinen. Däremot kvarstår intresset att undersöka funktionen med tvättmaskinen. Nallar, glasspinnar och diverse föremål ”hamnar” i maskinen då vår ålderdomliga maskin inte har någon barnlås funktion. Att trycka in knappar och vrida på vreden är också en favoritsysselsättning. Med en Eco Bubble som har ”child lock display” så skulle vi slippa fenomenet med ”hoppsan, vem tvättade underkläderna i 90 grader?!”.


    En tvååring som vill och ”kan själv” vill ju självfallet var med mamma o pappa när det ska sorteras tvätt och stoppas in i tvättmaskinen. Liksom att vara med när det är dags att hänga upp tvätten.


    Men vår gamla maskinen tar ju 1,5 timma på sig att bli klar. En evighet för en tvååring. Skulle vi ha en Eco bubble maskin som bara tar en kvart så skulle vi kunna bada under tiden och sedan innan vällning dags hänga upp tvätten tillsammans.


    Sen att den är skonsam både mot kläderna och miljön är ju ett stort plus då maskinen hos oss går dagligen..!


  • Solkattan
    Nisses lada brinner skrev 2011-10-12 21:19:41 följande:
    Fan vad pinsamma vissa är, sitter & drar snyfthistorier för att ragga röster Jag vill vinna, punkt slut och jag har varken stukad tumme, alzheimers eller är ensamstående med 12 ungar.
    Trycker på stora "gilla knappen"...!!
Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!