• Forumvärd

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!


    Tvätt, tvätt, tvätt....
    Vilken förälder drabbas inte av "tvättmonstret"- tvätthögen, smutsiga kläder och dilemmat med strumpor som mystiskt försvinner spårlöst i maskinen?
    Ett jobb som aldrig tar slut men nu har du möjlighet att vinna en ny snygg och praktisk trotjänare från Samsung!

    Familjeliv har nöjet i samarbete med Samsung att tävla ut inte mindre än 5 heta Eco Bubble tvättmaskiner!

    Var med och tävla och ta chansen att göra tvättstunden roligare och smidigare!

    Så här tävlar du:
    Ta ett foto på ditt "tvättmonster" och ladda upp bilden i tråden.
    Skriv en kort motivering till varför just du är i behov av en ny tvättmaskin och vilka egenskaper hos Samsung Eco Bubble som du anser vara viktiga!
    Här kan du läsa mer om maskinen:
    http://www.samsung.com/se/consumer/appliances-laundry-kitchen/washing-machines/washing-machines/WF1124ZAC/XEE/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=&pid=se_home_subbanner2_ecobubble_20110817

    Du kan ladda upp bilder t.om tisdagen den 11/10, 10 finalister kommer därefter att utses av juryn.
     Ni röstar sedan fram tills söndagen den 16/10  och  därefter presenterar vi de 5 lyckliga vinnarna!

    Lycka till!

     

  • Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!
  • LivräddMedStil

    I somras köpte vi vårt lilla söta hus,
    med en tvättmaskin som ställer till bus.
    Tvättprogrammet hoppar inte fram som det ska,
    så vattnet kokar och tvätten krymper - det är inte bra!
    Om 4 månader blir vi två TRE,
    innan dess måste tvättstugan en ny maskin få se.



    Tvättmonstret växer och frodas så länge vi inte har en fungerande tvättmaskin. I dagsläget vågar vi bara tvätta handdukar och lakan i den. Resten tar vi med oss till våra föräldrar och tvättar någon gång i veckan. Fungerar tillfälligt men snart måste vi ha en ny!


    Håller tummarna för att vi vinner och slipper lägga slantarna på en ny maskin. Det finns ju så mycket som behövs med ett hus och dessutom en liten bebis på väg!


    //Madelen


  • LivräddMedStil
    LivräddMedStil skrev 2011-10-10 19:13:14 följande:
    I somras köpte vi vårt lilla söta hus,
    med en tvättmaskin som ställer till bus.
    Tvättprogrammet hoppar inte fram som det ska,
    så vattnet kokar och tvätten krymper - det är inte bra!
    Om 4 månader blir vi två TRE,
    innan dess måste tvättstugan en ny maskin få se.

     


    Tvättmonstret växer och frodas så länge vi inte har en fungerande tvättmaskin. I dagsläget vågar vi bara tvätta handdukar och lakan i den. Resten tar vi med oss till våra föräldrar och tvättar någon gång i veckan. Fungerar tillfälligt men snart måste vi ha en ny!


    Håller tummarna för att vi vinner och slipper lägga slantarna på en ny maskin. Det finns ju så mycket som behövs med ett hus och dessutom en liten bebis på väg!


    //Madelen


    Måste tillägga att det absolut största plusset med just Samsung Eco Bubble är att den är så energisnål. Jag jobbar på ett elbolag och vet vikten av att vi spar på vår energi. Tillgången överstiger efterfrågan i Sverige - det ger högre elpriser.
  • Lady Namárië

    Alla vet att Tvättmonstrets favoritgodis är ensamma strumpor. Det finns inga barnfamiljer som inte har en påse med ensamma stackars strumpuslingar som tragiskt mist sina partners till Tvättmonstrets fruktansvärda aptit.

    Tvättmonstret - en mytomspunnen varelse av samma dignitet som sin kusin i Loch Ness-sjön - är givetvis mycket svår att fånga på bild, men med hjälp av en snillrikt utformad fälla i form av en korg ensamma barnstrumpor och en kamera med rätt inställningar lyckade jag fota DETTA:

    [ Dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-SKIIIIIIIK ]  



    För att vara lite allvarlig så gillar jag verkligen tanken på en energisnål tvättmaskin som både rymmer MYCKET tvätt (med tre barn och en man som tränar fotboll tre gånger i veckan  blir det inte bara stora korgar ensamma strumpor utan också mycket annan tvätt) och har ett snabbprogram för de där gångerna då det är lite extra bråttom. Att den är tystgående är också ett STORT plus. Det innebär att vi kan ha den på övervåningen utan att banrnen vaknar av ljudet, och det skulle skona förslitningsskadan i min axel väldigt mycket att slippa ha tvättstugan i källaren och kånka på korgarna.  


    So say we all
  • linn78

    Alltså, jag tillhör en av de ovanliga(?) som faktiskt ÄLSKAR att tvätta och stryka, så gissa om min ångest är stor när gubbens arbetsbyxor ÄN EN GÅNG  har förstört vår gamla tvättmaskin med all cement och stenmjöl som samlas i alla fickor trots att jag skakar dom grundligt. Och dessutom så sitter det beläggningar kvar så våra vanliga kläder blir inte rena när dom tvättas i samma maskin. Så det vore en dröm som blev sann om jag vinner värsting-tvättmaskinen, 70% energibesparing + 12 kg tvätt och dessutom är den snygg!! Det är tvättmaskinernas Rolls Royce för mej!!!! Ja, som sagt, jag ÄLSKAR att tvättaSkrattande 
        Please, please, please låt mej få slänga ut gamla maskinen i garaget enbart till jobb-kläder och så en fåtölj in i tvättstugan där jag kan sitta i lugn och ro och se nya familjemedlemmen snurra runt runt i ljuvlig harmoni till mitt belåtna nynnandeFlört 


  • Cilia85

    Med samsung’s nya Eco bubble slipper du plötsligt allt trubbel. För vem har tid att i tvättstugan hänga och man kan ju faktiskt inte det smutsiga slänga.


    Med en liten som gör tvätt på löpande bans skulle jag verkligen behöva en hjälpande hand. Skonsam mot både miljön och din tvätt, kriterier som gör ditt val av maskin lätt!


    Energisnål och med en motor som är högeffektiv sparar du energi och slipper ett fasligt liv. Med 12 kilos tvätt-kapacitet slipper du tvätta i evighet. Men vänta detta är inte allt, till råga på klarar den att tvätta kallt.


    Wow, garanti på 10 år, jag hoppas verkligen att denna maskin blir vår!


    Mitt lilla tvättmonster :)
  • vadskajaghetadå

    Vi är en familj på två små barn, två vuxna och en hund. Våran tvättstuga ligger i en annan byggnad tio minuters promenad bort.
    Så varje gång (om det ens finns tid då det ofta är fullbokat) måste jag ta med barnen dit, vilket resulterar i...ja ni ser självaObestämd
    Hunden hårar och älskar att ligga i tvättkaoset men inte ens han ser speciellt glad ut åt detta som ni ser. Vi vill verkligen vinna detta då det skulle underlätta otroligt mycket för oss alla. Att den är tystgående är ett enormt plus för oss som bor i lägenhet med grannar.

    Snälla!!! rösta på oss och hjälp oss bli kvitt dessa monsterhögar!Död

  • vadskajaghetadå

    Här är våra små monster som älskar att kladda.

  • holly03

    I april fick vi ett 3 månader för tidigt fött barn vilket har medfört flera sjukhusbesök i veckan, samt nån operation och behandling hit och dit...

    Därmed har vårt tvättberg bara vuxit under dessa månader, då vi har lagt fokus och all ork på vår lilla kämpe till son, som nu är frisk!! Nu är vi i stort behov av en tvättmaskin för att kunna hålla efter med tvätten och då jag drar mig för att gå till vår tvättstuga som ligger 200 m bort med vår lilla son. 

    Samsungs Eco Bubble skulle passa oss som handen i handsken då kläderna inte slits på samma sätt och då vi har en liten hjälte som kräks mycket kommer maskinen att gå varm här hemma! Att maskinen dessutom tar 12 kg gör att tvättberget snart är puts väck! 

    Vi tycker vår son förtjänar det bästa! 


  • flixflax

    Nuvarande maskin tuggar hål i kläderna om den inte spyr ut dem innan de ens är tvättade. Barnen är livrädda och springer ifrån tvättstugan! 

    Samsungs Eco Bubble verkar underbar! Energisnål (billigare!!) samt rymmer upp till 12kg så man får mer tid tid att smutsa ner mer kläder!


Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!