• Forumvärd

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!


    Tvätt, tvätt, tvätt....
    Vilken förälder drabbas inte av "tvättmonstret"- tvätthögen, smutsiga kläder och dilemmat med strumpor som mystiskt försvinner spårlöst i maskinen?
    Ett jobb som aldrig tar slut men nu har du möjlighet att vinna en ny snygg och praktisk trotjänare från Samsung!

    Familjeliv har nöjet i samarbete med Samsung att tävla ut inte mindre än 5 heta Eco Bubble tvättmaskiner!

    Var med och tävla och ta chansen att göra tvättstunden roligare och smidigare!

    Så här tävlar du:
    Ta ett foto på ditt "tvättmonster" och ladda upp bilden i tråden.
    Skriv en kort motivering till varför just du är i behov av en ny tvättmaskin och vilka egenskaper hos Samsung Eco Bubble som du anser vara viktiga!
    Här kan du läsa mer om maskinen:
    http://www.samsung.com/se/consumer/appliances-laundry-kitchen/washing-machines/washing-machines/WF1124ZAC/XEE/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=&pid=se_home_subbanner2_ecobubble_20110817

    Du kan ladda upp bilder t.om tisdagen den 11/10, 10 finalister kommer därefter att utses av juryn.
     Ni röstar sedan fram tills söndagen den 16/10  och  därefter presenterar vi de 5 lyckliga vinnarna!

    Lycka till!

     

  • Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!
  • Panthera leo

    Mitt tvättmonster är ganska snäll och liten för jag tycker inte om monster. Jobbar hårt för att hålla monstret borta och lilla maskinen går flera gånger om dagen. Monstret kan lätt komma hit eftersom vi är så många, två vuxna och åtta barn.

    Med Samsung Eco Bubbles kapacitet så kan jag tvätta undan lika mycket fast med färre gånger om dagen och samtidigt värna om vår miljö. Tiden som blir över kan jag ge mina barn i stället för att hålla tvättmonstret borta flera gånger om dagen.


  • lindaha

    Här är vårat tvättmonster, eller rättare sagt våra 5 tvättmonster. Tiken lyfter hela tiden valparna bort från valplådan och in till vårat tvättberg. Tydligen så är våra smutsiga kläder ett väldigt attraktivt hem för små valpar ;) 
    Våran tvättmaskin har gått sönder och vi har inte ekonomi att köpa en ny för tillfället, jag studerar och sambon går på praktik. Så för tillfället får jag åka iväg till familj och vänner på helgerna och tvätta så mycket jag kan, och jag skulle hellre tillbringa helgerna med familjen!

    Just en sån här tvättmaskin är det som vi skulle behöva, skonsam så att barnens kläder håller sig fina, ekonomisk så att inte kostnaderna rusar iväg, och stor så att vi får plats med all tvätt som följer med barn och hundar. 


  • sklm

    Hej!

    Det här är Bertil. Han kom till genom våran tvätt hög.. Då vi bara har en 3kgs tvättmaskin är det svårt att få all tvätt ren, Bertil luktar illa.. Det är nog för att han inte fått tvätta sig på länge, Bertil dyker bara upp då och då.. Oftast är han i olika utseenden, ibland kan han ha skjorta, kavaj och röda byxor.. Eller så har han som på den här bilden, t-shirt, jeans och keps.
    När Bertil blir uttråkad i tvätthögen släpar han sig mot datorn, på vägen brukar han bli lite rosslig och han hostar ut ett par byxor eller någon t-shirt då och då. Så Hittar man inte Bertil kan man följa klädspåren.
    När Bertil sitter vid datorn brukar han leta efter en ny tvättmaskin, en som är skonsam mot honom.
    Bertil tycker oftast det gör ont att bli sliten i delar för att bli ren, han har ofta önskat att hela han kan få plats.
    Han tycker också det är jobbigt när tvättmaskinen river på honom så han får skrubbsår. Bertil har sagt åt oss flera gånger att han inte vill tvätta sig så länge, han tycker 15-30 minuter är lagom.
    Men Bertil har också sagt att han inte tycker om att bli kokad, utan han gillar när vattnet är lite kallare. Bertil har också sagt att vi måste ha en tvättmaskin som inte drar så mycket el, då han vill att vi ska spara dom pengarna för att köpa ett sköljmedel som luktar rosor.



    Lite breifing. En maskin ska kunna ta mycket tvätt, vara energisnål men ändå ge bra resultat
  • Monica02

    Vi ska förhoppningsvis snart flytta till ett själfullt korsvirkeshus där det bott en excentrisk konstnär. Vitvarorna där är i dåligt skick och vi behöver därför en tvättmaskin! Speciellt en miljövänlig, perfekt! Här kommer en bild på vårt tvättberg.

  • 0rion

    Monica jag vet inte heller hur man gör. men antar att du tryckt där nere på ladda upp bild?
    innan du skickar inlägget kan du ju trycka på förhandsgranska, den lilla ikonen med ett förstoringsglas och ett papper så ser du hur det blir innan du skickar :)

  • Monica02

    Jag har tryckt på ladda upp bild och kommit till galleriet där jag har bilder jag tagit med mobilen. Hittar inte förhansgranskningen heller. Texten kommer på en lång smal rad när man skriver så här på mobilen.

Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!