Inlägg från: Anonym (Saknar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Saknar)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    De är fan tur att det inte blev mer än så! Även om allt verkade va så. Fan du va så blyg och de va så sött men jag var nog omöjligt blygare. Du var så vacker och sjukt sexig det behövdes inte mer än en blick och mina trosor var blöta. Och herre gud dina läppar dom va så mjuka och dina gulliga sms! 

    Men jag visste att kursen snart var slut och du skulle norr och jag söderut. Och dina åsiker var inte som mina och dina värderingar tyckte jag va helt fel. Så de va lika bra att återvända till den riktiga världen.

    Men Jag tänker ibland på dig och blir varm och det kittlar till i magen.

     Hoppas du har de bra! 

  • Anonym (Saknar)

    Fan bara för att du är med barn kan du inte behandla mig som skit! i höstas fick jag skit för att jag innte ringde dig tillräckligt och jag svarade att du kan ringa mig när som, tro fan att du inte gjorde tror inte du har ägnat mig ett enda fucking samtal sen jag flyttade för ETT OCH ETT HALVT ÅR SEN. Och nu idag och igår när jag behövde prata med dig så svarar du inte som vanligt och när jag kommer hem så har man eytt jävla meddelande på fb att du är "anti" telefon och säger att de är pga av din jävla graviditet. Fan va sårad jag blir! Dra åt helvete

    till vän 

  • Anonym (Saknar)

    Jag saknar dig. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli kär i dig. Du är så mycket äldre, du har fru och barn. Men sanningen är att jag inte kan sluta tänka på dig. Du är allt som jag drömmer om och allt som jag vill ha.. Låt mig bara få krama om dig en sista gång. Låt mig få kyssa dig en sista gång. Låt mig få säga att jag älskar dig.. Sedan går jag vidare.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!