Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag kan inte förstå att du tycker att vi inte passar ihop och att vi inte kan kommunicera. Jag har aldrig känt mig så nära någon förut och du har ju sagt samma sak, ändå... Jag förstår inte. Det är som att du letade fel på mig. Varför? Men nu är det över och även om jag saknar dig så mycket att det gör fysiskt ont så är det också skönt att få frid i själen och slippa lida över hur du behandlar mig. En dag är jag över dig och jag kommer träffa någon som behandlar mig bra, som kommer älska mig och få mig att känna mig värdefull. Det tar emot att säga det, men jag är tacksam att det tagit slut. Min resa mot att må bra har börjat.

  • Anonym (Kvinna)

    Jag har gråtit så himla mycket idag. Det har verkligen börjat sjunka in nu att du inte hade några känslor för mig. Nu förstår jag varför jag inte förstod mig på dig (jag som alltid förstår människors beteenden annars). Det var för att jag inte kunde förstå att dina känslor var för någon annan. Jag trodde de var pga mig och fick inte ihop det med hur du behandlade mig. Nu vet jag att jag bara var någon som du kunde ha sex med. Jag var ingenting mer. Det fanns någon annan du hoppades på att bli tillsammans med. Är ni tillsammans nu? Du var så glad och lycklig på slutet och nu vet jag att det var för att du och hon börjat träffas igen. Du väntade bara ut henne för att sen göra slut med mig. Du har sårat mig mer än någon annan någonsin har gjort. Jag vill hata dig. Jag vill skrika och slå dig, men tyvärr älskar dig fortfarande. Mina känslor är blandade. Jag vill att du ska få uppleva lycka och kärlek, men samtidigt vill jag att du ska sakna mig, vara ensam och lida (älskar man någon när man tänker så?). Jag vill gå vidare och glömma bort dig, samtidigt vill jag bara ha dig tillbaka. En sak är jag säker på, jag vill aldrig någonsin gå tillbaka till det vi hade. Aldrig att jag låter dig utnyttja mig igen. Jag vill att du ska älska mig så som jag älskar dig, men jag vet att det aldrig kommer hända. Varför kan jag inte bara glömma bort dig? Radera alla jobbiga känslor inom mig? Men tids nog blir det nog så om vi inte har kontakt. Utan att någon fortsätter blåsa liv i elden så kommer den till slut slockna. Det vet jag ju av erfarenhet. Jag måste bara ha tilltro till det.

  • Anonym (Kvinna)

    Jag saknar dig mindre och mindre. En dag kommer du försvunnit från mitt känsloliv. Lova att du håller dig borta från mig tills jag nått den punkten.

  • Anonym (Kvinna)
    Homosapio skrev 2020-05-27 22:46:47 följande:

    Vad går vi runt och väntar på? Den andres steg? Är stoltheten mer värd än det vi känner för varandra... Den totala attraktionen som trollbinder oss i varandras sällskap, i hemlighet. Vill inget hellre än att omfamna dig och ge dig av den kärlek som pulserar inuti. Vi känner så båda två, ändå vågar vi inte ta klivet över gränsen? Jag sänker garden helt i helgen, river det som finns kvar av muren... Om jag bjuder in dig till ett gemensamt steg, tar du det då, eller låter du det passera?


    Åååh, så fint. Gör detta och lycka till!

    P.S. Om du vet att hen känner likadant så har du verkligen ingenting att förlora på att ta steget. Våga! D.S.
  • Anonym (Kvinna)

    Jag undrar hur det ligger till nu. Har du glömt mig helt? Finns jag inte för dig mer? Tänker du någonsin på mig? Är du med någon annan nu? Är du lycklig?

  • Anonym (Kvinna)

    För 9 månader skrev jag här. Jag var förstörd, grät och kunde inte tänka på något annat än dig. Vi hade brutit, men både du och jag visste nog att att vår historia egentligen inte var slut, och mycket riktigt, efter några månaders NC, träffas vi igen och det är du som kämpat för det fastän det är jag som hela tiden känt mest. Är inte det märkligt?

    Varför är vår relation så komplicerad? Varför skulle just du och jag träffas när det är en så omöjlig relation. Jag kommer aldrig kunna ge dig det du vill ha och behöver och jag är så ledsen för det, för jag älskar dig (något som jag aldrig kommer säga till dig).

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!