• Anonym (EE)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag erkände att jag älskade dig och för det hatar du mig, 
    men jag tror att du visste sen innan.  Det svårt att förstå hur du tänker för jag märker att du väntar in mig in mig ibland, som att du vill vara nära. Samtidigt som jag anpassar mina tider så jag inte behöver se dig. Ändå ser jag dig nästan varje dag och du stoppar dina knivar i mig. Ingen har sårat mig så mycket som du har.

  • Anonym (EE)
    Anonym (Z) skrev 2021-02-14 20:42:13 följande:
    Typ samma. Inser han aldrig investerade i mig eller ens för en sekund funderade på att göra det. Att han betydde mycket mer för mig än vad jag gjorde för honom. Ändå har han svårt att släppa mig. Inser jag är den som måste stå på mig.
    Om han har svårt att släppa dig betyder han ju något för dig. Antagligen mer än vad du tror. Prata med honom och fråga var han står. 
  • Anonym (EE)
    Anonym (Z) skrev 2020-10-31 21:24:07 följande:

    Jag älskar dig och jag tror du vet det. Trodde aldrig jag skulle känna såhär i något som bara skulle vara en lek. Jag kommer aldrig glömma dig och jag kommer antagligen älska dig länge. Ingen kommer kunna mäta sig med dig men jag släpper oss för bådas skull. Du är för svag för att kunna göra det.


    Han är för svag för att kunna släppa dig. Samtidigt önskar du att han valde dig och vill uppenbarligen ha en relation. Förstår inte riktigt varför du inte bara tar kontakt och berättar att du älskar honom?

    Inte alla som har turen att få uppleva ömsesidig kärlek. 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!