Inlägg från: Anonym (PinkLady rosadam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (PinkLady rosadam)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till min kropp vad fan är det som är fel?!!!!! Pallar inte snart! Till mitt ex: du kommer att ångra dig som FAN att vi inte löste det här för ett års sen lilla vännen. Den som kommer att skämmas för Pernilla är DU och hon kommer nog att undra vilken idiot du är!!! Du sa säkert till henne att jag inte var ditt ex för några veckor sen. Men vi måste lösa det här för det här kommer att bli en offentlig handling. Just so you know. Sen har jag fått en helvets jävla infektion av dig tyvärr. Sen träffade jag Lisse på tåget och det var inte roligt o få höra vad du hade gjort när vi var ihop! Idiotjävel..... Ta och väx upp för i helvete! Du beter dig som att du vore FJORTIS fast du snart är 36 år..... Stackars din lilla son. Kan säga oxå att Mange sa att du hade bytt ner dig 10 ggr för hon var så ful! Din nya tjej så ju gravid ut men hon var bara tjock haha. Men ska ända skoja med er o säga grattis till bebisen...... Pernilla. Din sambo är inte han du tror är tyvärr. Det var jag som ropade på dig och jag har oxå varit ihop med samma jävla idiot som nu är din kära sambo. Han ljög säkert för dig om vem jag var, men jag är ett av hans X antal ex . Ett ex som har lite kött på benen och vi gjorde slut för ett år sen och måste tyvärr lösa det här ganska snabbt. Tyvärr kommer du nog att bli förkrossad över hans förflutna men det är tyvärr SANT!! Han vill bara ha en tjej att vara med, för idioten är kär i kärleken! Men du kan få en bättre sambo en detta äckel! Vet inte när jag kommer att släppa detta helvete.... För det kommer nog inte att bli kul för dig tyvärr och få höra allt det här!!! Har du dåligt självförtroende eller? Låsas plattar och blonderar håret? Men ser jävligt tjock ut!! Haha, trodde ju seriöst att du var gravid! En kompis sa att du såg ut si. En jävla hora.... Haha. Kan väl oxå säga att han raggade på mig i december när ni vart ihop.... Haha lycka till med denna Lasse passé päronpung!! har även kommit över denna jävla pajas!!! Du är hans fjärde sambo på mindre än 1,5 år.....

  • Anonym (PinkLady rosadam)
    Anonym (till en annan) skrev 2013-05-18 13:13:08 följande:
    Har du verkligen kommit över honom?

    Jo, jag har kommit över honom. Men skulle inte du lösa en sak innan den vart offentlig handling??
  • Anonym (PinkLady rosadam)

    Funderar på att åka hem till er Lasse och berätta sanningen och att det ev kommer att stå i tidnigen och varenda en kommer att kunna läsa om skiten sen! Är du nöjd nu?! Berättade för Elin, och Co på 30 års festen men undrar om dom har sagt nåt till dig? Sen gillar dom inte Pernilla, och hon ser ut som världens största tjockis.... sorry! Haha! Skrattar bara åt dig! För jag pallar inte med det här..... vi har nu 6 månader innan vi kan lösa det här!

  • Anonym (PinkLady rosadam)
    Anonym (till en annan) skrev 2013-08-01 20:09:58 följande:
    Jaag vill att du flyttar idag! Du stör mig så in åt skogen. Ibland undrar jag vad jag såg hos dig när vi träffades för tre år sen, och jag vet att jag var upp över öronen kär. Jag går och lägger mig nu så jag slipper tala me dig när du kommer hem.. Går tidigare till jobbet så du inte hinner vakna.. Jag känner mig fängslad! Den dagen du accepterat min vilja så kommer du aldrig mer höra ifrån mig! Jag kommer nog sakna dig som många ggr förr men det går över! Vi är historia nu och inget kärleks eller vänskaplig relation är aktuell! God natt

    Kram på dig!!!!!!!!!!!
  • Anonym (PinkLady rosadam)

    Till dej Svarte Petter! 

    Ja men nångång snart tänker jag. Däremot så måste jag säga en grej. Har nyligen gått in i ett öppet förhållande. Vet inte riktigt än vad allt det innebär och har inte riktigt koll på hela grejen. Förstår att det kommer som en chock och att du kanske inte längre är intresserad, men ville vara öppen och ärlig med dig om vad som hänt. Hände igårkväll.

    Mitt svar är nej tack och jag förstod att du träffade någon annan redan när vi bytte mobilnummer! Mina kompisar säger att du kan dra åt skogen och att du missar en väldigt fin tjej! Jag förstår inte varför du kunde berätta detta tidigare! Jag gillade verkligen dej, men du beter dej som en osäker fjortis!!! Du verkar vara osäker på ALLT just nu! Har bara 500 andra killar på tinder! Lycka till med allt!! 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!