• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • 1omtänksam

    Fick efter dig svårt att tro på att någon verkligen menar det en säger till mig. Jag kommer heller aldrig mer att liksom följa upp om någon säger nåt om att denne gärna vill ta en kaffe med mig. Den får själv ta initiativ med plats och tid. Jag är trött på saker som sägs i luften och som inte menas. 


    Jag vill även hädanefter att om någon söker min vänskap ska båda två vilja. På allvar. Inget trams och prat i luften. Båda två tar initiativ. Inte bara en när denne känner för det. Ingen relation är en envägskommunikation. 
  • 1omtänksam

    Jag tänker ofta på dig. Ännu. Helt otroligt egentligen. Liksom saknar den kontakt vi hade. Men jag vet ju egentligen inte vem du är? Du släppte in mig i ditt liv för att sen lådsas som inget och stänga mig ute. 


    Hur lever du? Hur mår du egentligen? lever du själv destruktivt? dövar du dina känslor på olika sätt? Kanske sex, alkohol, tabletter? Men vet du. Så kallade "hemligheter" vet jag mycket om och jag ser och jag förstår. Önskar att jag sa mer än jag sa den gången vi pratade. Att jag hjälpte dig bättre. Men jag hoppas att du kände att jag lyssnade och att jag fanns där? Vet du litar på mig och jag på dig. Men ändå blev det som det blev. Allt verkar ha blivit fel och konstigt. Synd. 
    Denna vinter har varit extremt kall. Jobbig som fan. Varit mycket trött och olik mig. Ibland ville jag ringa dig men det finns gränser. Vet att jag är lite drömsk av mig. Att jag är lite naiv i det. Tror verkligen på äkta och bra relationer. Du var verkligen välkommen i mitt liv. Men jag kan inte hålla på och sakna dig, tänka på dig än, tänka på saker som aldrig blev. Sån är nog inte du. Eller har jag fel? 
    Alla relationer måste gå åt två håll och det måste kännas glädjefyllt och meningsfullt. Jag blev ofta glad av dig. För att inte säga varje gång. Jag började plötsligt en dag att titta efter dig i den korridor som då var. Titta mot fönsterglaset och mot det som där och då var ditt delade kontor. Det var något och väldigt speciellt i våra möten, även om dom var korta. Särskilt det sista mötet minns jag trots att det känns extremt avlägsen. Synd det blev som det blev. Ta hand om dig. Jag tycker fortfarande att du är fin och hela du som person är speciell för mig. Hoppas allt är bra med dig. Allt gott. 
    🙏  
  • Anonym (Anna-Maria)

    C!

    Drömde om dig i natt igen. Vi övernattade i en hangar, jag smög in i din kroppsvärme och du sa: "jag kan inte, jag är gift". Men jag var nöjd med att bara ligga tätt intill dig... Samtidigt tänkte jag den tråkiga tanken, att jag nog inte hade varit där tillsammans med dig alls, om det inte varit för att jag sponsrade bärgningen av militärflygplanet från WWII som du har hittat. (I drömmen hade jag tydligen dom pengarna!)Så tråkig tanke...

    Sedan bytte scenen, och vi var i ett kök - ditt kök förmodligen - tillsammans med din fru. Hon var blond och vacker och välfixad, minst tio år yngre än jag - jag tror att min hjärna modellerat henne efter Nelsons fru i detektivromanerna om Ruth och Nelson. Ruth är ju också kär i en gift man...

    Jag försökte att se henne som ytlig och ointelligent, och hon var uppenbart mindre intelligent än du (och jag). Men hon var ändå "normalvettig" och trevlig, så jag kunde inte riktigt nedvärdera henne som jag önskade... Dock var denna din fru i min dröm inte din riktiga fru. Jag har sett henne. Hon är inte alls lika snygg... dock yngre än jag, hon också.

  • Anonym (Anonym ( 21*24=504 ))
    Jag mår dåligt eftersom jag förstår att vi aldrig kan vara tillsammans. Varför mitt hjärta har valt dig? Hur jag ska leva vidare om mitt livs kärlek är upptagen?
    Jag vill inte vara olycklig resten av livet..Vad jag ska göra för att ta bort mina känslor till dig? Kanske ska jag gå på en dejt med någon annan för att sluta tänka på dig?
    Jag var så nervös när vi pratade för två veckors sedan och berättade inte allt om mina känslor till dig som jag ville. Nu spelar det ingen roll eftersom du är gift och jag har ingen chans att vara med dig.
    Mina starka känslor till dig är mitt problem.  Jag förstår att kärleken måste vara ömsesidig och jag kan inte kräva att du älskar mig.
  • Anonym (Legolas)

    Ibland måste man göra det som går emot ens känslor, för det finns ingen annan utväg. Man blir helt enkelt tvingad att gå emot strömmen. Allt spjärnar emot, men man måste vara stark och kämpa igenom hela vägen, orka, sluta känn smärtan, för någonstans tar motståndet slut så man blir fri igen! Freedom!

    Det är kanske något som funkar för dig. Alla har vi olika moral, livsåskådning och hur vi lever våra liv, det som funkar för dig betyder inte att det funkar för en annan. 

  • Anonym (Golfbruden)
    Zoegazz skrev 2024-01-19 17:59:02 följande:

    Står här i köksfönstret och ser ut över snön. Saknar dig lite. Eller saknar jag vem jag hoppades att du skulle vara? 


    Undrar om jag gjorde rätt som tog råd av andra. Samtidigt agerade du flera gånger på ett sätt som inte kändes särskilt hälsosamt i en potentiell relation. 


    Du hade oavsett tillräckligt många fina sidor att jag saknar dig och allt roligt vi pratade om. 


    Bli inte bitter <3


    Att ta råd av andra är ju bra på ett sätt, för egen del mer som en indikation. Dom som ger råd behöver dock inte sakna personen dom avråder från, för dom finns inga nackdelar.

    Frågan är vilka beteenden som folk kan tänka sig att förändra som en eftergift. Finns det enbart krav och inte god vilja åt båda hållen så skulle i alla fall jag säga inte en jävla chans i helvetet. För rätt person ändrar man på mycket.

    En liten pausfundering :)
  • Anonym (Over again)
    Anonym (Legolas) skrev 2024-01-30 21:17:40 följande:

    Ibland måste man göra det som går emot ens känslor, för det finns ingen annan utväg. Man blir helt enkelt tvingad att gå emot strömmen. Allt spjärnar emot, men man måste vara stark och kämpa igenom hela vägen, orka, sluta känn smärtan, för någonstans tar motståndet slut så man blir fri igen! Freedom!

    Det är kanske något som funkar för dig. Alla har vi olika moral, livsåskådning och hur vi lever våra liv, det som funkar för dig betyder inte att det funkar för en annan. 


    Jag antar att du syftar på att citera mitt inlägg, även om inget insinuerar det. Men mitt inlägg syftar endast på min situation och är inget generellt inlägg.
  • Anonym (Legolas)





    Våra hemliga träffar tog slut förra året, fan fan fan. Min kärlek till dig är evig. 

  • Anonym (Legolas)




    Men sen så träffade jag en ny 2 månader senare. Hon hette Simone. 
  • Anonym (Legolas)




    Jag är så olyckligt kär i mitt ex hon lämnade mig för ett halvår sen:(
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!