• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (tänkarn)

    Jag är ledsen... ledsen att det blev såhär och jävligt ledsen att allt du säger är rätt.. jag kan verkligen inte hjälpa det och ja jag har blivit beroende och det gör ont i mej att inte få göra det utan att såra dej. det var bättre innan, innan du visste något, då sårade jag dej inte ialf.

  • Anonym

    Bristfällig kommunikation är bränsle för många tårar.  Försöker att inte skuld lägga dig; krävs en heroisk insats från min sida. Jag kan lindra, säga att du har mitt stöd, säga att jag är villig att börja om, men det har jag redan gjort och vad fick jag.

    Det är ditt ansvar att se till att det går att reparera, jag mötte dig långt över din halva, flera gånger. Fan, det var bara sista pelaren kvar, men gjorde du något rätt? Varje gång så rev du ned allt. Ser inga byggstenar; har stenkross och saknar murbruk.

    Har rest mig ur det sista dammolnet. Kall. Bitter.  Sviken. Förträngd är vad du är, vill inte minnas vad jag kände, vad någon sagt. Minns dina underbara ögon, ditt leende. Jag hoppas det lägger sig med dammet; vet att det är där för att stanna.

    En tanke i ett brev, ett ord i ett sms, ett viskande i mitt öra, men nej.

    Du behandlar mig som dammet som lägger sig runt oss, oönskat och ovälkommet.

    Säg mig vad ska jag tro?

  • Anonym (F.A.N)
    Anonym (F.A.N) skrev 2012-06-04 06:25:42 följande:
    Fan fan fan fanfanfan i all djä..la oändlighet. Du måste vara en idiot. Kan du inte bara försvinna så jag slipper dig. Jag vet att det inte är ditt fel, men i dag önskar jag att jag aldrig träffat dig. När f..n ska du försvinna ur mina tankar?? Jag trodde inte man kunde hata någon man älskar, men i dag gör jag det. Hatar dig för att du etsat dig i mitt inre och för jag inte blir av med minnet av den sista gången jag såg dig... Jag vill inte ha dig i mina tankar mer. Jag vill inte känna mig halv utan dig mer.
    I dag bestämde jag mig. Mitt i alla tårar och svordomar fann jag mitt beslut. Äntligen som jag har väntat på den här dagen. Inte en dag till kommer du finnas eller nämnas inom mig. Jag går vidare nu. 
  • Anonym (meh)

    Det var inte läge att skriva det här till dig eftersom du är så trött och har så mycket annat. Jag ljög inte när jag skrev att jag älskar dig. Jag gör det. Men förut hade jag kunnat raka av mig håret om du bad mig, eller något annat lika knäppt. Jag hade kanske lagt fram mina argument för dig att lyssna på men hade du stått fast vid det hade jag följt. Den förtrollningen är bruten. Så om du nu längtar, om det snart är vi igen... var ska vi ta vid? Jag har inte längre kontakt med det där. Jag måste börja om från början älskling. Nästan som om vi skulle träffas för första gången. Jag måste känna in dig. Se om du väcker knäsvagheten igen. Se om min kropp nästan automatiskt lutar sig mot dig och pannan finner sin plats. Vågar jag någonsin det igen? Orkar jag? Ikväll är jag fylld med tvivel. Där tvivel finns finns inte tilliten. Tilliten var ju nyckeln. Nu kan jag inte lita på att jag ser en framtid eller förlorar mig i drömmar. Nu är jag på min vakt. Det är nog bra för mig. Men är det bra för oss?

  • Anonym
    Anonym (F.A.N) skrev 2012-06-04 23:30:24 följande:
    I dag bestämde jag mig. Mitt i alla tårar och svordomar fann jag mitt beslut. Äntligen som jag har väntat på den här dagen. Inte en dag till kommer du finnas eller nämnas inom mig. Jag går vidare nu. 
    KRAM ! Har gått vidare jag med, men hon finns kvar, oinbjuden. Livet blir lite lättare när man väl har bestämt sig för att släppa taget.  Jag hoppas att hon mår bra, har inte sett henne på ett tag. Livet går vidare, det måste det göra.
  • Anonym

    jag är kåt, alltid. Vill att du tar mig hårt och snabbt,  NU! Älskar din hårda kuk i min mun  ;)

    till nästa:

    Jag gör ditt och chefens inklusive lönekärringens jobb, så varför har jag en sån piss lön?

    ja det var mitt :D       

  • Anonym (en liten fling)

    Fan vad jag är less och lessen på dig, min så kallade vän.

    Du behöver inte vänta på inbjudan till min nästa födelsedag för du kommer inte att få en. Men du lär väl inte sakna mig heller eftersom du aldrig hör av dig.

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-06-05 00:02:32 följande:
    KRAM ! Har gått vidare jag med, men hon finns kvar, oinbjuden. Livet blir lite lättare när man väl har bestämt sig för att släppa taget.  Jag hoppas att hon mår bra, har inte sett henne på ett tag. Livet går vidare, det måste det göra.
     det tråkiga är att  dom som säger så har oftast aldrig visat något,eller sagt något eller ngt  . ursäkta jag lade mig i det va inget illa ment.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!