Inlägg från: Anonym (till en annan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (till en annan)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym skrev 2013-01-15 10:48:45 följande:
    Jag deltager inte i spel så jag undrar vad du syftar på , jag är mest rädd att hamna i skiten av någon anledning.

    Eftersom du skrev som du skrev, så trodde jag du var i ett spel. Irsäkta mitt missförstånd
  • Anonym (till en annan)
    Anonym skrev 2013-01-15 11:00:02 följande:
    oj vad har hänt då?  , har själv haft tragedier utav just spel  . så vi vet ju alla att det slutar i tragedi.
    Spelar ingen roll vad som hänt. Bara fruktansvärt att visa människor har en viss mentalitet. Jag har lärt mig av mina misstag. Personen i fråga kan än idag höra av sig till mig, men valt att inte svara. Vill inte bli indragen mer. Gud dömer som sagt!

    Önskar personen ifråga ingenting, varken av de goda eller onda. Personen i fråga lärde mig mycket, mer än h*n tror och den lärdomen är jag glad att jag idag har :):) 
    Personens spel gjorde mig bara gott, men något jag inte såg just då. Men idag, skrattar jag mig lycklig, vaaaaarje dag! 
  • Anonym (till en annan)

    Jag tror på en makt starkare än mig själv, valt att kalla honom gud. Inget religöst. sig ;)


    Anonym skrev 2013-01-15 14:06:17 följande:
    jag tror inte på gud men eller något dömmande osv , men det andra kan jag insistera om , men ändå trist att det ska behöva va så där..

  • Anonym (till en annan)

    ABSOLUT! Håller helt med dig! :)


    Anonym skrev 2013-01-15 20:11:56 följande:
    Man får tro på det man vill , så länge det inte går ut över andra.

  • Anonym (till en annan)

    jag är en beroende som varit drogfri i 73 dagar :) Är så förbannat lycklig :)

  • Anonym (till en annan)
    Anonym (trött) skrev 2013-01-16 22:29:15 följande:
    nej, vill ju att du ska tycka om mig haha. därför du jagar mig.  
    Anonym skrev 2013-01-16 22:14:42 följande:
    Varför vill du bli jagad ??????
    för att det bevisar att personen i fråga bryr sig.

    Eller så kanske människan i fråga respekterar dig
  • Anonym (till en annan)

    Jag är förbannat trött på att ni inte låter mig vara. Vad fan vill ni mig? Du säher det är viktigt, sen när blev d du velat varot något viktigt? När jag inte ger dig svar, ringer dina släktingar? Hallå? Är du helt bakom flötet? Jag ber er, håll er på avstånd. Hör av er typ....- ALDRIG!

  • Anonym (till en annan)

    Mina känslor för dig var djupa och ärliga. Jag såg upp till dig, när jag låg i den famn kände jag mig lugn. När jag såg dig blev jag varm inombord ,- jag var otroligt lycklig. Jag velade fram och tillbaka, för jag alltid valde att lyssna på vad andra människor sa om dig, jag kunde inte lita på dig, alla rykten som gick gjorde ont i mig. Det var bäst att gå! Nu har jag fått höra att mina hemligheter har du berättat för folk, min adress har du givit din blivande fru och det enda som kväver mig mest är tanken,- du var min sambo, han som skulle skydda mig, han jag ska kunna berätta allt för men det visade sig att du gjort allt för att kränka mig, djupt! Varför? Idag ska jag lämna allt bakom mig, jag ska bli hel igen fast mina hemligheter inte är hemligheter längre. Jag ska idag gå vidare utan att känna skam. Jag verkligen respekterade dig, älskade dig. Varför var det just du som skulle vara den elaka person? Varför? Jag hoppas du och din fru kommer få det bra! Jag önskar er all lycka. D

  • Anonym (till en annan)

    Hej Mamma! Idag gav du mig så mycket när du kom. Du frågade om jag behövde hjälp med nåhot, jag började gråta. Du frågade mig varför jag var ledsen.. Jag sa, jag vill inte att du ska vara död. Du skrattade och sa till mig att det var det enda du inte kunde hjälpa mig med:'( I drömmen gick jag in i min lägenhet igen, du hade bråttom sa du. Jag vände mig om innan du gick och sa. Kommer det lösa sig med (namn) ( mitt ex ) och du svarade som att d var självklart - det är redan löst. Mamma, jag har aldrig vågat fråga dig förr ang honom. Varit rädd vad svaret skulle bli, nu vågade jag! Och svaret var d bästa jag någonsin fått höra! Jag tar d som att jag själsligt redan glömt honom, att jag kommer lyckas acceptera d han gjort mot mig, att han kommer inse en dag vad han faktiskt ställt till med eller rättare sagt utsatt mig för och att jag tillslut kommer att förlåta honom. Mamma, jag älskar dig! P.s vackert hår du hade och skönt att höra ditt underbara skratt igen! D.s

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!