Inlägg från: Anonym (till en annan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (till en annan)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    D! Du väcker en känsla i mig som jag inte känt på 13 år. Jag är pirrigt förtjust i dej! Om gud vill, så kommer jag vara din tills döden skiljer oss åt!

  • Anonym (till en annan)
    päronsplitt skrev 2013-07-29 22:22:04 följande:
    Du lever i en dimma av gud , det finns inget som heter gud vill det är om den andra vill inte gud!



    Päronsplitt, jag vet inte om jag kanske råkade skriva att jag bad om din åsikt? Vad jag har valt att skriva och vad jag har valt och tro på, det får stå för mih. Och vad du och andrs sidan tror på, får stå för dig!

    Jag har gjort ett medvetet VAL att tro att allt sker om gud vill! Fortsatt trevlih kväll :)
  • Anonym (till en annan)
    päronsplitt skrev 2013-07-31 01:39:49 följande:
    Då lär du bli grymt besviken på Gud eller låter redan som du är det eller kanske tom besviken på dig själv att du tillförlita på Guds Vilja som inte finns .du får såklart tro på det du vill och Gud hår värna bestämma över dig men inte över någon annans vilja som du verkar tro . bara undra altså .Jag jag tror inte på något i Guds namn .



    Som sagt, jag har min tro(!) Istället för att kommentera det så kanske du ska respektera det??
  • Anonym (till en annan)
    päronsplitt skrev 2013-08-01 08:40:26 följande:
    Ja så synd om dig snyft vilka elaka människor dom där två



    Fast jag har inte uttryckt någon beklagan alls eller påstått att någon varit elak överhuvudtaget..?
  • Anonym (till en annan)

    Jaag vill att du flyttar idag! Du stör mig så in åt skogen. Ibland undrar jag vad jag såg hos dig när vi träffades för tre år sen, och jag vet att jag var upp över öronen kär. Jag går och lägger mig nu så jag slipper tala me dig när du kommer hem.. Går tidigare till jobbet så du inte hinner vakna.. Jag känner mig fängslad! Den dagen du accepterat min vilja så kommer du aldrig mer höra ifrån mig! Jag kommer nog sakna dig som många ggr förr men det går över! Vi är historia nu och inget kärleks eller vänskaplig relation är aktuell! God natt

  • Anonym (till en annan)

    Verkligheten har slagit till slm många ggr förr. Denna ggn ska jag göra något annorlunda utav det hela. Jag ska jobba med mig själv och inte ta in en massa idioter i mitt liv. Ni alla har undanhållit sanningen om honom för mig och jag kommer aldrig glömma det men en dag kommer jag förlåta er. Ni är inte dom jag trodde att ni var men en dag så kanske ni får smaka på samma medicin om ni inte redan gjort det. Jag anser inte att ni har plikt att varna mig, men hur kan ni i två års tid bara hålla tysta om vem han är och sitta och spotta på mig för att jag var tillsammans med honom? Ni terrade mig i flera år? Istället för att trycka ner mig då, hade ni kunnat säga sanningen för då hade jag lämnat honom utan att fundera!

  • Anonym (till en annan)

    Vi valde att gå olika håll för lite mer än tre månader sen. Det har inte känts så mycket men igår kom smällen, det känns som att du lämnade mig igår känslomässigt. Själen gör ont och jag vet inte hur jag ska klara detta men en sak vet jag och det är att hur det än känns så ska jag inte kontakta dig eller svara dig om du kontaktar mig. Detta är det värsta jag varit med om och jag vill aldrig uppleva detta känslomässiga förfall. Vi kommer aldrig att ses eller talas vid igen, jag har bestämt migbför det. Jag älskar dig men jag vet att d får jag göra på avstånd. Ingen har sårat mig och svikit mig som du!

  • Anonym (till en annan)

    Jag är storm förtjust i dig Daniel.. Men geek som jag är så kommer jag aldrig våga säga det! Ger dig små pikar hela tiden, antingen fattar du inte eller så är du inte intresserad "/

  • Anonym (till en annan)

    Till mina barn:

    Allt kommer med tiden att lösa sig, jag kan inte säga datum eller tid, men en dag! Jag jobbar varje dag för att inte ramla dit igen. Jag älskar er lika mycket nu som då och det vill jag att ni ska veta. När dagen är här så ska jag inte svika er på de sätt jag gjort förr. Nu för tiden vet jag bättre. Vi blir starka av det som hänt och jag vill aldrig att ni glömner vilka vi är. Jag älskar er och kommer göra tills mitt hjärta slutar slå och även efter det.

    Jag ser upp till er och respekterar er! Ni gör mig till den malligaste mamma i världen. Utan er vill jag inte existera. JAG ÄLSKAR ER!

    Till en kär vän:

    Jag hoppas du kommer tillbaka snart, där ute har du inte mycket att hämta. Jag är arg på dig, men om sanningen ska fram så är jag så jävla ledsen atr du medvetet väljer den vägen du valt! Jäkla ..... ! Jag saknar dig och hoppas jag en dag får hålla om dig, och aldrig släppa dig! Jag är förälskad i dej och det har jag aldrig vågat tala om. Men om jag mot förmodan ges den chansen så kommer jag inte backa. Du finns i mitt hjärta, det vet du! Va rädd om dig? Puss

  • Anonym (till en annan)

    Jag tycker om dig! När du kramar mig känner jag ett pirr i magen, när du sov hos mig så gillande jag att vakna upp brevid dig. Tror du att det finns en chans för oss två? Jag önskar jag vågade berätta hur jag känner för dig, men då kanske vår vänskap aldrig blir den samma igen, och då kanske du vänder mig ryggen. Jag är kär i dig, och kommer nog aldrig låta dig få veta det. Jag vet att om det är meningen att det ska bli du och jag, så kommer vi bli ett.. Just nu får jag bara drömma om det!

  • Anonym (till en annan)
    päronsplitt skrev 2013-09-07 23:55:34 följande:
    Och till er som tror man ska vända sig till gud , jösses ni ska skämmes altså , en  fin person dömd till nedergångar  och skiten och ni talar om gud hade det funnits någon gud hade inte detta fått ske , Glöm gud över huvod taget , patetiska bara .



    Fast päronsplitt, om folk tror på gud är väl deras sak, inget man ska klanka någon för. Jag tror på gud, men för det tycker inte jag att du borde skämmas som inte gör det.

    Arbeta på din harm gentemot människor så lovar jag dig, att du kommer må mycket bättre!

    Va rädd om dej :)
  • Anonym (till en annan)

    Hoppas du hittar tillbaka igen. Jag orkar inte ovissheten. Jag tänker på dig och vill se dig igen.. Försökt hjälpa dej men du bryr dig inte. För då hade du inte gått ut. Fan saknat dig sen du slutade sova här.. Du sa att du saknat d också. Varför kom du inte bara hit min vän? Fan ta dej!Vågar skriva detta men min vän har ingen lur, och om han har så har jag ej numret

  • Anonym (till en annan)

    Låter som mitt ex! En förlorare visade han sig vara! Idag skäms jag för alla bortkastade år!


    Anonym (Till alla) skrev 2013-09-12 14:07:13 följande:
    Jag är trött på dina plötsliga  humörsvängningar. Och när jag ifrågasätter eller undrar tar du ut din ilska på mig.

    Jag orkar inte med det här längre. När jag frågat dig om du älskar mig säger du alltid, "jag vet inte vad jag känner för nånting längre". Lika kul att höra varje gång. Inse, du behöver prata med en psykolog för det blir aldrig bättre.

    Och...det är nog lika bra jag sticker.  Det gör ont i hjärtat, men jag har nog inget val snart... Jag har redan börjat prata med en psykolog. Det säger mycket om hur jag mår....

  • Anonym (till en annan)

    Jag tänker på dig varje dag, men jag har slutat undra ifall du tänker på mig och slutat sakna det vi hade. Nu har jag bytt nummer så vi inte ska kunna höras igen, jag har hört tillräckligt om dig! Jag börja må bra igen, nu är det sakerna som tyngt innan oss som jag håller på att bearbeta sen hoppas jag att livet känns lättare! Jag har börjat gå vidare nu och det bästa utav allt är att jag snart flyttar och om ca 2,5år så lämnar jag denna stad! Var rädd om dig och hoppas att livet behandlar dej väl!

  • Anonym (till en annan)

    Jag ångrar att jag inte valde dig, utan valde din kusin. Men jag kommer aldrig sluta sakna dig, eller ångra mitt beslut i resten av mitt liv. Du sa att din kusin skulle förstöra mig, jag lyssnade aldrig. Men det enda som förstört mig är att jag inte får vara med dig. Jag saknar dig, mer än någon annan människa jag någonsin saknat. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!