Inlägg från: Anonym (till en annan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (till en annan)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag är så jäkla ledsen på att inse att du enbart utnyttjade mig. Hur ska man härifrån gå vidare? Du och hela din släkt kan dra år skogen, alla har veta om allt men ingen har varnat mig. Jag trodde ni alla respekterade mig men ingen av er har någonsin gjort det! Jag är så arg på mig själv som inte lyssnade på min magkänsla till fullo! Jag vet att jag vunnit mer utav ditt spel än du vunnit men det gör ont! Jag kommer komma ur detta helvete en dag, du kommer få leva med dig själv hela livet bättre straff kan jag inte tänka mig. Synd bara när du vaknar upp och inser vad du gett mig i dina spel, och vilka år du förlorade på ingenting. Jag är vinnaren, du förloraren och det faktumet kommer hugga hårt. Sorgligt va?

  • Anonym (till en annan)
    kvinna 34 skrev 2013-06-16 16:40:45 följande:
    Du verkar ha stora problem med spel varför är du med personen då överhuvodtaget...

    Så var du igång igen! Jag är inte med människan överhuvudtaget! Skriver sms jag hade velat sktiva till personen ifråga här, istället för att kontakta personen i fråga. Eller kanske missförstod budskapet av denna tråd? Vet inte riktigt. Men oavsett så gör spelet lika ont om jag inte har kontakt med personen. Du vet att känslorna försvinner inte bara för att jag håller mig bprta eller inte, dom blir kanske mer hanterliga men dom finns där. Så spelar ingen roll, jag är lika sviken för det. Men om du bara kan sluta kontakta en människa och känslorna bara försvinner så får jag önska dig grattis. Så lätt är det inte för mig. Vilkem tur att vi funkar olika!!
  • Anonym (till en annan)
    kvinna 34 skrev 2013-06-16 18:42:08 följande:
    Bara undrade .... altså , ja en människa som gör en illa typ  är väl inte så svårt att blocka, om man kan har möjlighet .

    Så du menar på riktigt att bara för att man blockar en människa som gör en illa så kommer allt bli bra? Om det hade varit så lätt att göra så hade jag inte haft nåhot problem. Jag HAR blockat personen ifrån allt men SVEKET gör fortfarande ont oavsett om vi har kontakt eller inte! Jag kommer gå vidare en dag men just nu är det känsligt att ens känna något överhuvudtaget! Men om det är så lätt för dig att släppa saker genom att blocka det så får jag gratulera! Jag har som sagt inte den förmågan!
  • Anonym (till en annan)

    D är sant! Men allt kom fram i Onsdag, ältandet kommer jag nog inte över just idag men jag ska akta mig för att fastna i ältandet! D blir bra en dag som sagt, men inte just idag

  • Anonym (till en annan)

    Är du förståndshandikappad? Sluta kontakta mig! Jag menar allvar... Du har varit tillräckligt respektlös och jävlig mot mig och de enda jag ber om är att du ska sluta kontakta mig nu, ändå fortsätter du, var i världen du än befinner dig. Tydligen nytt nummer också, eftersom du ringer ifrån det. Höll på att ramla av stolen när du svarade på numret jag hade som missat. Kändes tryggt att ha lite koll på dig men nu är d mycket svårare. Får helt enkelt byta nummer jag och flytta till ny bostad. Fan att jag träffade dig, hade vi aldrig träffats, hade jag aldrig haft dessa problem! Äckel!

  • Anonym (till en annan)

    hade du haft känslan du påstår att du besitter, hade du aldrig hört av dig igen. Aldrig efter all skit du redan orsakat. Du hade dessutom respekterat min vilja för länge sen när jag bad dig att aldrig höra av dig igen! Du är full utav skit, och mitt hjärta går sönder lite mer för varje gång du hör av dig. Du och jag är inte gjorda för varandra. End of story!

  • Anonym (till en annan)

    Igår hörde ni båda av er igen. Du om att du inte pallade smärtan som var tung och att du kunde göra vad som helst för att få mig tillbaka, hon om att jag skulle hålla mig borta. Jag vet inte hur du lyckas få allt till att jag är den som kontaktar dig och hur hon kan gå på det. Jag bad er bara lämna mig ifred, inget annat. Vad vill ni? Förgöra mig? Jist nu tycker jag att ni är pinsamma, vuxna människor. Jag har lärt mig mycket efter denna tur.... Att aldrig göra mig själv till åtlöje inför någon. Idag har ni varit tysta, men vill ni veta en sak? Jag undrar bara vad ert nästa steg kommer att vara! Jag hoppas en dag att ni fattar vad ni håller på med, jag tycker synd om er!

  • Anonym (till en annan)

    Till mitt "ex": Varför kontaktar du mig? Vad är det som får dig att tro att jag vill vara din vän eller partner? Du är djävulen själv!

    Till hen: Jag har varnat dig för personen förut! Hemskt att du agerar på hens lögner, jag undrar hur hen lägger fram allt för att du skall gå på allting, fattar du inte att människan ljuger dig blå varje dag? Du skriver idiot sms till mig, hotar mig och försöker skrämma mig men till vilken vinnig? Du gör ju enbart bort dig! Du och hen bråkar med mig ikapp, är det verkligen så att ni kommer lämna mig ifred nu? Eller kommer det dimpa ner sms idag? Söndagar och Måndagar brukar ni ju vara på hugget! Du måste söka hjälp, du är besatt utav hen, och den besattheten kommer bli din död, känslomässigt! Var rädd om dig och jag hoppas du tar dig ur och får ditt förstånd tillbaka!

  • Anonym (till en annan)

    Jag har släppt på ilskan nu, varit så arg i två månaders tid, bakom ilskan fanns sorgen och i Fredags kämpade jag inte emot längre, aldrig känt sådan befrielse!! Aldrig kunde jag förstå att allt hat inom mig egentligen var sorg fast folk påtalade det så svarade jag alltid - nej det här är renrasigt hat! Jag känner mig friare nu, fast det vissa stunder gör ont, men denna smärta kan jag hantera, jag vågar fejsa den ! Min prins, jag har aldrig varit så kär i någon man som jag var och är i dej, aldrig heller har jag låtit andra människor styra mina känslor som d människor gjort, dom matade mig med saker och jag vågade aldrig lita på dina ord trotts att du visade mig din kärlek. Men idag vet jag att hur mycket vi än skulle försöka visa världen att vi tycker om varandra så skulle någon sabotera, och som det känns nu är jag för svag för att kämpa mot d människorna. Jag har två barn jag måste kämpa för och dem är det vackraste och bästa jag har i livet och dom går ALLTID först! Vår kärlek är inte värd deras trygghet. Var rädd om dig, jag hoppas livet behandlar dig väl // din prinsessa

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!