Inlägg från: Anonym (till en annan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (till en annan)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (PinkLady rosadam) skrev 2013-05-18 09:26:00 följande:
    Till min kropp vad fan är det som är fel?!!!!! Pallar inte snart! Till mitt ex: du kommer att ångra dig som FAN att vi inte löste det här för ett års sen lilla vännen. Den som kommer att skämmas för Pernilla är DU och hon kommer nog att undra vilken idiot du är!!! Du sa säkert till henne att jag inte var ditt ex för några veckor sen. Men vi måste lösa det här för det här kommer att bli en offentlig handling. Just so you know. Sen har jag fått en helvets jävla infektion av dig tyvärr. Sen träffade jag Lisse på tåget och det var inte roligt o få höra vad du hade gjort när vi var ihop! Idiotjävel..... Ta och väx upp för i helvete! Du beter dig som att du vore FJORTIS fast du snart är 36 år..... Stackars din lilla son. Kan säga oxå att Mange sa att du hade bytt ner dig 10 ggr för hon var så ful! Din nya tjej så ju gravid ut men hon var bara tjock haha. Men ska ända skoja med er o säga grattis till bebisen...... Pernilla. Din sambo är inte han du tror är tyvärr. Det var jag som ropade på dig och jag har oxå varit ihop med samma jävla idiot som nu är din kära sambo. Han ljög säkert för dig om vem jag var, men jag är ett av hans X antal ex . Ett ex som har lite kött på benen och vi gjorde slut för ett år sen och måste tyvärr lösa det här ganska snabbt. Tyvärr kommer du nog att bli förkrossad över hans förflutna men det är tyvärr SANT!! Han vill bara ha en tjej att vara med, för idioten är kär i kärleken! Men du kan få en bättre sambo en detta äckel! Vet inte när jag kommer att släppa detta helvete.... För det kommer nog inte att bli kul för dig tyvärr och få höra allt det här!!! Har du dåligt självförtroende eller? Låsas plattar och blonderar håret? Men ser jävligt tjock ut!! Haha, trodde ju seriöst att du var gravid! En kompis sa att du såg ut si. En jävla hora.... Haha. Kan väl oxå säga att han raggade på mig i december när ni vart ihop.... Haha lycka till med denna Lasse passé päronpung!! har även kommit över denna jävla pajas!!! Du är hans fjärde sambo på mindre än 1,5 år.....

    Har du verkligen kommit över honom?
  • Anonym (till en annan)

    Jag vill att du försvinner ur mitt huvud! Och snälla, respektera att jag inte vill ha någon kontakt igen! När jag tänker på dig, blir jag äcklad!

  • Anonym (till en annan)

    Detta sms vågar jag väl skicka, men det känns som att jag inte borde göra det, för egen skull i processen.

    I natt drömde jag om dig och en kvinna som skulle föreställa Hen. I drömmen var ni exakt som ni varit mot mig, respektlösa och vidriga! I drömmen grät jag hejdlöst, och ännu fyra timmar efter känns känslorna och tankarna jag känt under tiden då jag var under er psykiska misshandel. Det gör så ont! Varför behandlade ni mig såhär? Jag har ju frågat er och ni båda står frågande och fattar ingenting och kontrar bara med er egna smärta och tycker som jag gör just nu, - synd om er själva. Jäkla misslyckanden jag gjort för er skull! Jag önskar er lycka i livet, med eller utan varandra. Ni har inget att hämta hos mig så snälla respektera min önskan jag sagt till er. LÄMNA MIG IFRED! Jag lämnade dig förlänge sen och det var ett medvetet val, som jag är stolt över. Fast det du och din hen gjort mot mig, kommer ta tid att bearbeta!

  • Anonym (till en annan)

    Till mig själv: Hur kunde du låtit dig själv leva tre åts tid med honom utan att förstå att han bara utnyttjade dig för bostad? Hur kunde du vara så naiv under tre år? Varför tar du inte ditt förnuft och inser att han aldrig kommer erkänna att han varit med dig för att ha någonstans att bo? Varför i helvete tar du kontakt med hans andra kvinnor och nedvärderar dig själv? När du ändå vet att han kommer anklaga dig för att ringa dom bara för att förstöra?!? Varför gör du såhär mot dig själv? När ska du börja älska dig själv? Du måste ju leva med dig hela livet så varför kan du inte lägga all den kärlek du besitter för honom på dig själv? Kan ditt hjärta och din hjärna börja jobba ihop, istället förvatt bråka med varandra? När ska din lilla djävul och din ängel bli sams ? Snälla mig själv, kan jag inte få känna kärleken för mig? Och kan jag lägga all min energi på att börja göra det ihen? Tack på förhand! Till mitt ex: Eller kan jag kalla dig för det? Du var ju med mig för bara bostadens skull. Varför? Hur kunde du leka i TRE år? Hur kunde du lura mig så hårt? Jag är sönder! Eller jag hatar dig, fast ändå inte. Ordet älskar dig uteslutade jag för länge sen. Men jag respekterade dig, gillade att umgås med dig. Trivdes när vi kolladr på filmer och alla middagar du lagade. Idag är jag sönder, idag faller varje liten pusselbit på plats. Jag vet att jag lämnade dej pga alla kvinnor du har men behövdes det ett utnyttjande med i spelen också. Varför lät du mig utstp alla lvinnor, och sedan detta? Räckte det inte med de ena? Eller förresten, fu kunde ju hållt dig borta. Jag vill aldrig se dig igen, jag vill aldrig tala med dig igen. Allt du gjort har en mening, varför gud valde mig till ditt offer, en dag kommer jag att se vad meningen med detta är. Men just nu spelar det ingen roll, för lärdomen kommer jag behöva när det är aktuellt! Ha det bäst!

  • Anonym (till en annan)
    Hollyhobbie05 skrev 2013-06-12 23:48:11 följande:
    Jag vill bara dö inget mer !!!!!

    Har du prövat att känna på känslor istället för att vilja leva ut dom? Du kommer få leva med dig själv i hela ditt liv, dags att se till att börja älska dig själv istället för att besatt önska livet ur dig själv! Vad kan vara värt döden? Lev en min i taget så kommer det kännas bättre. LYCKA TILL! p.s jag vet hur ont livet gör men det är livet på livets villkor och jag vet att allt som sker i mitt liv, sker utav en anledning!!! D.s
  • Anonym (till en annan)
    Hollyhobbie05 skrev 2013-06-13 00:01:44 följande:
    Gud vad tuff är dina ord ! men det som jag känner nu kan vara värt döden !!



    Fast det är jag inte!

    Finns inget som är värt att dö för, inget!
  • Anonym (till en annan)

    Det gör ont! Om bara det förflutna kunde sluta hemsöka mig!?!!! Hoppas det känns bättre under dagen.

  • Anonym (till en annan)

    Kunde varit jag som skrivit!


    Anonym (Gå vidare) skrev 2013-06-14 13:04:49 följande:
    Har tagit avstånd ifrån dig mer och mer, säger att jag vill skiljas och att jag tappat känslor. Ändå så verkar du inte fatta! Vi passar inte ihop längre, dessa 4 år har inte varit dom bästa och jag känner att det är slut nu flr alltid. Dina lögner, din falskhet och att du träffar och verkar vilja träffa en ny har gått för långt. Jag vet mer om dig än jag säger och visar. Är så less på dig, du fattar inte hur mycket! Vill bara leva mitt liv och lev du ditt! Jag har mina barn behöver inget mer, jag klarar mig.

  • Anonym (till en annan)

    Idag känns det bättre, ditt spel börjar jag nu acceptera. Jag kan ju inte förändra spelet du spelat men jag kan förändra hur jag hanterar mitt liv framöver. Jag har nu tagit bort min skype, jag har laddat hem en app som kan blockera dina sms och din flickväns sms. Jag har blockerat er från min kontaktlista så ni inte kan ringa mig. Jag tillät er kontakt fram till i Onsdags. Jag hoppas jag slipper se dig i framtiden. Jag vet att du sakta men säkert förstår vad du har gått miste om. Jag vet att du tänker på mig i denna sekund. Minnerna vi skapat kommer hemsöka dig. Älskling, jag vet! Min magkänsla sviker aldrig! Kontakta mig inte igen, hos mig har du inget att säga eller göra!

  • Anonym (till en annan)

    Smärtan är påtaglig just nu. Eller mer rädslan att du ska höra av dig idag. Jag vet inte varför jag har den känslan att du kommer höra av dig, kanske det är för att jag önskar att du ska det omedvetet eller för att du brukar höra av dig när vi inte haft kontakt på tre dagar. Sist vi talade kallade du mig älskling och jag dig äckel! Jag står fortfarande för mitt ord. Sen sa du, om du vill vara med mig så var det annars.. sen hann du inte säga mer för jag la på lureb. Dina lögner är påtagliga varje dag! Önskar jag en dag får reda på varför du gjort som du gjort, men jag tror inte jag blir lyckligare om jag vet varför. Skönt att man har ett forum man kan skicka sitt "sms" till. Annars hade jag nog skickat iväg det till dig och fastnat i ältanfe till dig. Så lite du vet om mina känslor, forte går jag vidare. Det får göra ont en hel livstid i hjärtat än att jag tillbringar fler sekunder med dig. OCH jag är riktigt trött på dig!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!