Inlägg från: Anonym (Tankar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tankar)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Poem) skrev 2019-01-17 23:13:34 följande:

    Nej inte den här gången :(


    Ge ett bra argument till varför det skulle vara jag som tar den risken?
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-18 00:41:39 följande:

    För att om du inte gör det, kommer du aldrig att t ex. sluta undra varför du aldrig gjorde det.. Är det så konstigt ;) släpp kontrollen lite och stig ur din comfort zone.


    Och för dig då, skulle inte du undra motsvarande? Och fundera över vad du eventuellt missade.

    Kontrollbehov...massivt ja. Stiga ur min komfortzon? Lever ju för det, ahh...:) men hur är det för dig, något att träna på? Handling > ord.
  • Anonym (Tankar)

    Jag skulle ju väldigt gärna prata om vad jag känner för den här personen med hen irl, det är ju den roliga biten. Problemet är att jag inte vet att det är du Poem som är den jag tänker på. Hade jag vetat det så hade det inte funnits några hinder alls från min sida.

  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-18 08:30:43 följande:
    Så är det naturligtvis, jag har som sagt lagt ner min kontakt, ordagrant. Det innebär för mig att jag inte kommer att höra av mig mer, i runda slängar har det blivit en princip för mig.

    Du får nog ta den risken alt kommer det gå bra med någon annan se det som winwin..

    Men jag rör inte ett finger mer i detta irl. det behövs en respons, annars Nej!

    Ett sätt är ju att gå till dig själv och fundera på om du kan ha varit frånvarande i din kontakt och kanske tycker själv att du kunde gjort mer, om så är fallet.. då kanske det är goda skäl för just dig att höra av dig. Något får dig ändå att svara här, så någonstans vet du väl själv vad du behöver göra. Gå på den känslan, är det fel så är det. Men troligtvis är det ändå rätt i din situation. Kram
    Princip..är det så bra och kul att sätta en fast sådan tycker du? Verkar ju inte så flexibelt alls utan mer lite tjurigt och envist. Hur var det med den sänkta garden egentligen. Kompromisser är inte din starka sida?

    Tycker det är rätt orättvist att det på något vis skulle vara min sak att sticka ut hakan och ta en stor risk på min arbetsplats av alla ställen för att...? Ja varför? Frånvarande hur då? Har väl bara varit trevlig mot dig...eller?
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-18 15:24:34 följande:
    Det blev en princip att avsluta min grej, men garden är nere om personen vill prata med mig, absolut. Alla

    rörelser behövs annars stagnerar man och handlingen uteblir. Det här är min övertygelse att jag gjorde det rätta för mig i min situation, pga vissa omständigheter. Känner att du inte är på samma bana som mig nu, ingen har varit otrevlig.. det stämmer att arbetsplatsen verkar vara ett ställe där människor möts och olika rädslor uppstår. :)
    Jadu...;) Det hade varit enklare om personen jag tänker på hade hållit till på FL, men vad hade oddsen varit för det egentligen.

    Får se vad jag gör, eftersom det är sådan våldsamt stark attraktion just med hen så skulle det nästan vara brottsligt att inte utforska den...tror det skulle vara extremt lyckat...

    Kanske att jag skriver om det här senare om det blir något bra resultat ;)
    Kram
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (marsipangris) skrev 2019-01-18 16:51:10 följande:

    skriv ut vilken bokstav ert mellannamn börjar på (lagom anonymt).


    Tror inte att viljan finns för det tyvärr, det hade ju varit lätt att kolla sådana där detaljer som bara vi hade vetat om det är så att vi känner varandra irl...
  • Anonym (Tankar)
    Fringe skrev 2019-01-18 17:24:31 följande:
    Oddsen för att personen finns här är ganska låga. Den här tråden visar på hur vanliga dessa situationer är och hur mycket outtalat som finns mellan människor, mycket känslor, mycket instängd olycklig kärlek, avsaknad av kraft och mod att verkligen säga vad man vill och vad man känner. Väldigt många människor i samma situation.
    Ja, lär ju vara så. Mm, lite sorgligt att läsa om alla känslor som inte kommer fram efter vad det verkar i den här låånga tråden.

    Själv så känner jag mig ganska klar över att jag absolut kan ta den här grejen på mitt jobb framåt, känner mig inte så besvärad över det men eftersom det gäller en kollega så kommer jag att vara jätteförsiktig. Är ju väldigt mån om mitt jobb och skulle inte göra något som försämrar läget där. Vill ju förstås inte heller tänka senare att jag borde ha gjort något men inte hade guts nog, brukar gilla att utsätta mig för den här typen av skrämmande/härliga saker, nästan väl mycket. Men det är ju skönt att vara sann mot sig själv och ärlig med vad man känner :)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-19 09:17:58 följande:
    Viljan finns.
    Jaså? Bevisa det i så fall.
  • Anonym (Tankar)
    Fringe skrev 2019-01-18 23:58:10 följande:
    Eftersom jag befinner mig i exakt samma situation kan jag skriva under på vartenda ord. Hoppas att vi båda finner en väg vidare i detta.
    Känns på något märkligt sätt skönt att höra att någon annan upplever samma. Fast jag hade önskat att det inte var så. Kanske för att man gärna vill höra hur en annans väg framåt ser ut. Hur tänker du dig att du skall lösa din situation?

    För mig är det jag funderar över just nu hur jag håller mig mest klartänkt - är ju så attraherad och förutom det så vet jag att sånt här som att berätta vad jag känner för den här personen är sånt som ger mig energi, är lurigt eftersom det kan bli svårt att skilja på vad som är klokt och vad jag helt enkelt tycker är roligt.

    Men så tänker jag att om jag efter en hel del riskbedömning (yrkesskada :)) kommer fram till att risken är rimlig så kan man ju bara påverka vad man själv gör, hur andra reagerar är bortom min kontroll.

    Oj vad mycket man kan tänka ibland, är mer en doer egentligen. Lycka till! :)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-20 11:33:41 följande:

    Hurdå menar du?


    En direkt fråga: tror du att du känner mig irl?

    I så fall - fråga något som bara jag skulle känna till, någon diskret detalj. Annars så utgår jag ifrån att du inte gör det. Och det är ju självklart ok.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!