Inlägg från: Anonym (saknar dej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (saknar dej)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    du verkar ha haft ett riktig skitliv! förlåt men jag trodde mitt liv var skit då min kille jag trodde jag skulle leva med dumpade mej efter 16år, efter mf och sedan snacka med mor min om hur jag mådde? hur fan tror du jag mår efter du säger att oj hur kunde hon tro jag menade det jag sa, jag skojja ju typ, jaha sa morsan hade du ölat , ja men vadå? suck! hur länge hade ni varit ihop ?du VÅGAR?

  • Anonym (saknar dej)

    förlåt om detta låter töntigt, men jag vill att du ska hitta mej snart för jag vill tala om inför dej att jag älskar dej, men jag vet ju inte ens ditt namn än mindre ditt nr!

  • Anonym (saknar dej)

    jag vill verkligen tala om för dej att jag e galet kär i dej, men jag e så förbannat blyg, älskar dej cowboypeter!

  • Anonym (saknar dej)

    älskar dej så det gör ont, kan ej fatta att jag inte fattat att jag e kär!

  • Anonym (saknar dej)

    du sa att jag var den enda du älskat och ville ha familj med mej, sedan efter mf backade du och var såå kall. nu när jag skata vågar prata med dej igen, så släpper du nästa bomb, du ska bli gudfar för att du vill ta hand om en go parvel och lära den allt du kan, men.. varför ville du då ej med mej, efter alla våra år ihopGråter

  • Anonym (saknar dej)

    kram du ny här! hoppas det löser sej med din son!
    igår gjorde jag det jag aldrig trodde jag skulle våga! jag berättade mina känslor för cowboysen och han blev jätteglad och ville träffas på en fika och så bytte vi telenr och han krama min hand=)

  • Anonym (saknar dej)

    usch det låter ju som om nån gjort honom något! brr skulle vilja sätta krav på personalen och klämma fram vad f-n som händer! så här får det ej vara och kram till dejl fyfan för att du måste lämna varje dag och att se denna goa grabb bli så förtvivlad! kram!

  • Anonym (saknar dej)
    Anonym (ny här) skrev 2013-09-25 20:52:09 följande:
    Jag vill byta avdelning tycker det är så mycket konstigheter på den och beter sig märkligt och pricks som dom döljer saker trivs inte där .
    se till att detta blir uppklarat snarast och stäm dom!!!!!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!