Inlägg från: Anonym (saknar dej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (saknar dej)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    "du sa att du bara ville ha mej som KK, och blev sur och kallade dej idiot då du tydligen hade känslor för mej ändå, men du kunde ej va med mej eller inte vara med mej för du tramsade så, men ändå när du! mår dåligt och e kåt så tror du att jag ska släppa allt och komma rusande! lägg av, jag e fan ingen madrass!!!!!!

  • Anonym (saknar dej)
    "igår fick jag äntligen se dej en stund och du pratade mest, jag skojjade att jag kommer sakna dej när du blir borta en hel vecka, du sa, det behöver du inte, jag kommer ju tillbaka" suck jag vill, bara kyssa dej men törs inte, älskar dej så!
  • Anonym (saknar dej)

    hur länge måste jag vänta min tatuerade gosnalle? jag vet att du e för ung för mej och jag vet att jag barking on the wrong tree, men jag vill ha dej iaf!

  • Anonym (saknar dej)

    om du var här nu my tattoed sweetheart skulle jag KN....LLA SANSEN UR DEJ;)

  • Anonym (saknar dej)

    om du var hos mej nu skulle jag handgripligen visa dej hur mycket jag älskar dej ,men ändå vara smood!

  • Anonym (saknar dej)

    le gärna oftare bubbis! det passar dej men ändå smärtar hjärtat när jag ser dej, älskar dej hubbisenHjärta

  • Anonym (saknar dej)

    du underbara grabb/pojk/man=) jag vill vara med dej så det gör ont, och jag avskyr att jag känner som jag gör. snart e denna "#¤%&/()="#¤%&/() jul här igen och jag är fortfarande singel och inte har jag familjen jag saknat heller i alla år

  • Anonym (saknar dej)
    Ohmygosh skrev 2014-11-21 19:41:09 följande:

    Förlåt att jag var så tramsig idag. Fan så snygg du är, det är riktigt jobbigt att behöva koncentrera sig med dig i närheten.


    oh jag känner igen det där, jag har oxå en som jag blir så tramsig direkt när han dyker upp och jag börjar babbla okontrollerat, ändå vet jag ej vad han känner mer än han tycker jag e cool." dreamboy im so in love you thats is true"(tänk låten dreamgirl)Flört
  • Anonym (saknar dej)
    Anonym (Some one) skrev 2014-11-30 20:56:24 följande:

    Det övernaturliga inträffade det ringde en signal från en avliden anhörig när jag ska ringa upp nr så dör telefonen trots full laddat batteri, först efter 30 min ca gick det starta telefonen och då fanns nr inte där plötsligt . Undrar vad det betyder .?


    kanske var ett tecken att personen saknar dej oxå?
    "vill ha dej i mörkret hos mej"Flört
  • Anonym (saknar dej)
    Anonym (Some one) skrev 2014-12-01 15:49:23 följande:
    (-: ja det kan det säkert vara , lite kusligt va det .(-:, som i dag tänkaren tände sig själv på allvar satt stum och tal lös , tänkte vilken farlig tändare, men det kan va tecken .Saknar den och en till...(-: fint .
    trodde ej på sånt förut , men hade en god vän som kände ett medium och han har sagt jag har alla mina släktingar här som har gått bort tidigt och den gången jag märker dom, bråkar dom vem som vill ta hand om mej och trösta.
    den jag skrev om att jag ville ha i mörkret, han verkar vilja men verkar blyg

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!