Inlägg från: Anonym (Bubbla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bubbla)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Nu är det över och ni ska skiljas. Oroa dig inte, jag vet att vi inte blir ett par, det har aldrig varit tanken heller. 
    Trots det gjorde det ont när du sa " du och jag kommer aldrig ha ett förhållande" JAG VET men varför måste du säga det? Vi har ju aldrig ens planerat det. 
    Varför låtsas du plötsligt att det bara är jag som blivit förälskad? "Att träffas vore att utnyttja dina känslor" 
    BS...du gillar mig väldigt  mycket och det du sagt och gjort kommer jag tydligt ihåg. 
    Fokusera på ditt och lycka till i framtiden. Jag klarar mig fint och visste att det här bara var en kort grej. Nu är det slut och inget mer med det.  Jag vet  att du gillar mig. Efter 1.5 år så märks det, det var inte planerat och det stör dig lite nu...
    Ha det gott i livet. 

  • Anonym (Bubbla)

    Din fru lämnade dig och du lämnade mig i samma veva. Grejen är att jag sitter inte hemma och gråter. Ikväll får jag två män Skål

  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Passionsblomman) skrev 2022-05-08 19:29:01 följande:

    De tragiska i detta e att de e så många som plågar sig själva (inklusive mig själv) för någon man eg vet att man borde släppa.. snacka om att vara självdestruktiv på ett sätt som skadar en för livet..:(


    Den tanken har slagit mig flera ggr när jag läst andras inlägg. Ibland har jag trott det var mitt eget jag läste... 
    Jag står ut med skit för de korta stunderna som är bra. Precis som så många andra. 
  • Anonym (Bubbla)

    Ok. Du avslutade mig. Berättade att du kunde ha sex varje dag om du ville, dina gamla kontakter hade du kvar och några kvinnor jagade dig. Vem ringer du och "bjuder på kaffe"? 
    Mig! Ha ha....vad hände med alla kvinnor som jagade dig? Dina gamla kontakter? 

  • Anonym (Bubbla)

    Hoppas att det blir en besvikelse eller att hon ställer in. 
    Fattar inte varför du var tvungen att berätta för mig om dagens date. Eller...jo det var ju för att visa att det finns andra. Nu ska det bli spännande att se hur många dagar det dröjer innan du bjuder hem mig igen? 

  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Bubbla) skrev 2022-05-24 12:49:23 följande:

    Hoppas att det blir en besvikelse eller att hon ställer in. 
    Fattar inte varför du var tvungen att berätta för mig om dagens date. Eller...jo det var ju för att visa att det finns andra. Nu ska det bli spännande att se hur många dagar det dröjer innan du bjuder hem mig igen? 


    Haha....det dröjde ända till 8.30 nästa dag. Inte ens ett helt dygn. 
  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Flera) skrev 2022-06-13 22:10:51 följande:

    Patrik jag älskar dig! Det blir en tuff tid men din blick och din mun säger att det kommer bli bra. Jag väljer att lita på dig. Jag har försökt tänka annat och gardera mig men du har tagit dig i varje cell, befäst mitt hjärta och din bruna blick säger att jag ska våga. Dina mjuka kyssar tar bort oron, dina händer smeker bort rädslan och när det inte finns någon luft mellan oss så försvinner alla mina tvivel. Du är allt jag drömt om, du är mannen jag vågar visa allt för. Du höll mig i famnen och viskade "var bara min", du fick mitt ja...


    Så härligt! De orden vill jag höra men det kommer inte ske.. jag vill viska det till honom men det törs jag inte. 
  • Anonym (Bubbla)

    Om du vill så är jag din. Men då måste du vara min. Men jag väntar ett tag så får du leka av dig först. Du är inte i fas för något nytt än. 

  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Bubbla) skrev 2022-07-12 22:25:34 följande:
    Det blir lite fel när du efter en mening från mig säger att jag tar på mig en offerkofta och direkt hävdar att jag tror allt handlar om mig. Jag måste ju kunna förklara nåt ur min synvinkel utan att du himlar med ögonen " ja där åkte offerkoftan på". 
    Annars är det ju meningslöst att jag berättar hur jag mår i det här. Du sätter munkavle på mig. 
    Men nu blev det fel. Tänkte mig ett eget inlägg, inte citera dig. Förlåt!
  • Anonym (Bubbla)

    Vi har träffats de senaste 7 söndagarna. Nu är dagen snart slut och jag har inte hört från dig. Är det över nu?
    Så nervös.... 

  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Bubbla) skrev 2022-08-28 14:36:25 följande:

    Vi har träffats de senaste 7 söndagarna. Nu är dagen snart slut och jag har inte hört från dig. Är det över nu?
    Så nervös.... 


    Yes! Du hörde av dig på måndag och nu träffas vi nästa söndag istället. Underbara söndagar. Din matlagning och din kropp Hjärta
  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (tänk) skrev 2022-10-24 18:10:20 följande:
    Hej! 
    Först: Fint att du tar med dig mina ord :) 
    Jag önskar dig lycka till i din process att sörja. Det är väldigt jobbigt, och ärligt  stundtals outhärdligt, men i längden nyttigt. Ett tips är att ta den tid du behöver. Det finns inget start eller slutdatum i att känna sorg. 
    Måste erkänna att när jag läste dina rader blev jag själv lite ledsen. Det för att jag känner så väl igen det du beskriver. Detta i att känna hur kroppen vill, att kroppen och hela sinnet blir glad av personen som du tänker på, hur du vill närma dig, (och även hur du redan gjort det i tanken) och bara vara nära och omsluta och krama den här människan hårt, men sen stoppar dig själv. För att det finns anledning till det. Ett undvikande av personen blir därför till ett hål inuti. Det börjar göra ont. Det är den som är sorgen. Den tunga stenen, som finns där. Men som en måste låta få finnas där, tills det en dag känns lättare att andas. 
    Det finns en barnbok som heter "Jim och piraterna Blom" som är skriven av Hans Alfredsson. i den står det, i mitt tycke, dom finaste rader om just sorg. Så jag delar det till dig här: En tid efter att Jims pappa dött kommer kolavippen åkandes på sin flakmoppe. Han kommer för art befria Jim från den stora, tunga svarta sorgestenen som han bär i sitt bröst. Han stoppar in en rörtång innanför Jims skjorta och lyfter upp stenen. Den ska han lämna av i yttre rymden. Men först klyver han den mitt itu med en hammare och mejsel. Där inuti finns en stor diamant. "Här har vi sorgens kärna säger han. Se så den gnistrar. Det är den finaste biten av sorgen, den ska du aldrig göra dig av med, för den behöver du för att förstå andra. Den liksom lyser upp dig inuti".  Fin va? 
    Om du vill får du gärna svara på vad det är som gör det omöjligt mellan dig och personen? Du beskriver att om du skulle närma dig så känner du skuld? Vad är det för slags skuld och vad händer inuti när den kommer? Är någon av er upptagna? Eller är det en plats ni båda är på och som gör att det inte går att närma sig och att det är komplicerat? 
    Oavsett så kan jag känna din sorg för den liknar min. Jag tänker på personen än och varje dag. Fast personen nog inte alls tror det, eller kanske inte ens förstår det.  Det går inte att få bort personen ur mina tankar. Personen gör något med mig och har berört mig. Tanken på personen har iksom aldrig lämnat mig, trots att det gått år emellan vi sågs igen. Då av en slump. 
    Allt gott till dig och behöver du prata får du gärna skriva. Här i tråden eller med mig privat. Ta hand om dig ❤️
    Och tråden heter:
    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Bubbla) skrev 2022-12-06 22:15:41 följande:
    Tyvärr skickade jag det inte och har träffat honom flera ggr efter den dagen. När kuken står är jag underbar...
  • Anonym (Bubbla)

    Du brukar höra av dig på helgen och vi ses på söndagar. Många söndagar har det blivit. Den här helgen har det varit tyst. Du vet att jag är ledig. Är det över nu? 

  • Anonym (Bubbla)

    Lite intressant faktiskt att läsa mina egna inlägg här. Det blir som en dagbok. Nu har vi setts 61 ggr sedan starten för 2 1/2 år sedan. Det som bara skulle bli en  gång. 
    I torsdags bjöd du på middag igen. Underbart sex innan jag for hem vid midnatt. Skulle ju jobba 07.00 jag. På söndag ses vi igen och då stannar jag, om inget ändras med dina barn. 
    Hoppas du vågar och vill se oss som ett par snart. Annars måste jag avsluta. 

  • Anonym (Bubbla)
    Anonym (Mitt val) skrev 2023-09-24 23:01:57 följande:

    Vilken bra tråd jag hittade. Passar perfekt just nu då jag skrivit messet flera gånger utan att trycka på pilen som för iväg det. 

    "Föll totalt för dig och blev kär på riktigt igen. Vi har haft en fantastisk sommar tillsammans men känner att jag måste avsluta detta då det inte leder någonstans. Att känna så här för dig är egentligen helt underbart men när det inte kan bli vi släpper jag mig fri igen. Hoppas att allt går din väg och att du tänker på mig med värme snart igen. Nu tar jag steget och jag vill inte att du kontaktar mig igen."


    Borde vara det jag skickar med endast få ändringar. Istället väntar jag på hans sms. 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!