• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (en liten fling)

    Till min kollega:

    Du är så jäkla sexig med silverstrimmor vid tinningarna och muskulösa underarmar så jag bara vill gå förbi din stol och nafsa dig i nacken och ha sex med dig på skrivbordet.

    Men nu är jag lyckligt gift så det kommer tyvärr aldrig att hända...skit också...

  • Anonym (börjar falla)

    Till mitt ex: Om du står framför mig imorgon och friar till mig, så flyr jag med dig! Har älskat dig i alla dessa år, men har inte vågat berätta det.

    Till min pojkvän: Jag älskar dig, men vet inte vad jag vill längre. Vet inte om det är rätt? Hjälp mig att förstå!! 

  • Anonym

    Till grannarna som flyttade i helgen.

    *Måte fan ta dig o din jävla idiot till man.Jag hoppas soc verkligen tar sitt ansvar o håller koll på era små flickor.Måte du en en dag få lida fan för de du utsatte mig för. Å pengarna du är skyldig mig,kan du sätta i halsen,för då skulle de komma till bäst nyttan.Korsas våra vägar igen råder jag dig att gå en omväg.Bara för att du är turk,så betyder de inte att du inte är rasist,Hade de inte varit för era stackars flickor,så hade jag önskar livet ur er.Måte fan ta er"

    Till mina 4syskon o mina föräldrar.

    "Måte fan ta er o måte ni en dag få lida.Ni har fan ingen rätt att mordhota mig eller någon i min familj.hur fan kunde ni låta era jävla suparvänner tafsa på mig??? Måte ni fan få lida svårt en dag"

    Till min ena systers fd man.

    " Du ska fan inte komma här o tro att du är något! O mordhota mig på fb för att sen fega ut o ta bort inlägget.Tji fick du då en vän till mig hann kopiera de.Ok,snuten gjorde inget,men räkna med att få ett besök utav soc,då du fan har förstört ungarna.Man sätter sig fan inte o tittar på en p-rulle med sina barn.Å du.....tar du kontakt med mig,så ska du fan få se ditt jävla as!

    Till mitt ex.

    Jag hatar dig!!!  Hörde att du blivit lämnad av din fru.horan som du kn*lade bakom min rygg.Rätt åt dig.Hoppas hon krossade dig ordentligt.Du kommer sluta som en ensamt o tragiskt gammalt svin så som du håller på.
    Måte fan ta dig.Synd att dina barn har dig som far.fy fan.Men vet du...trots att jag fortfarande älskar dig,så skulle jag aldrig ta i dig igen.Jag har lyckats att resa mig o plocka ihop alla bitarna.O graven efter vårt barn,som du vände ryggen åt,vårdar jag med all kärlek jag har.
    Måte fan ta dig!!!!"

    Till min son pappa o ex.

    Din jävla morsgris!Idiot!Ditt jävla iq-befriade helvete!!! Du är fan inte bättre än någon annan bara för att du har ett annat efternamn.O din feta jävla mor ska fan inte betyda mer än vad vår son gör.Din jävla sopa.
    skulle fa inte förvåna mig om du sätter på fanskapet när du spenderar så mycket tid hos henne.Katlas förebild.Jag tänker fan inte vänta på att helvetet ska dö.Inom snar framtid kommer jag att ändra på allt som du tar för givet.Sen kan du sitta där med dina jävla porrfilmer o å ljuga dig själv full med skit.Å skaffa blöjor ditt jävla pisspotta! Stäng igen din jävla lagårdsdörr o kryp tillbaka från sk*thålet du kommer ifrån*

    Till fd svärmor.

    Fatta att din son är vuxen! Å vem fan är fet?! Du är ju så jävla ful o idiotisk att satan själv är avundsjuk,.
    dö o jag blir lycklig.
     

  • Anonym (Bobsterkvinna)

    Bra tråd!


    Till en " kompis " : Jag är så sjukt trött på dig. Fatta att jag inte vill umgås med dig. Du tar min energi och är så negativ och ska alltid veta bäst.

    Till min bästa vän: Jag älskar dig som fan men jag är så trött på att lyssna på dina klagosånger.
    Du är en sån bra person, varför fattar du inte det? Det är så synd att du låter olika män bestämma ditt värde.

    Till mitt syskon: Väx upp för fan!

  • Anonym (skönt!!)

    till min fling:


     


    jag tror jag älskar dig...


    kan inte sluta tänka på dig


    du fick mig att må så bra
    du är gaaaalet snygg!!!!
    man undrar ibland över ödet som fick ihop oss under så vansinnigt onormala former o det visade sig att ett totalförbjudet strul kunde bli helt underbart, jag hittade en bästa vän som delade sååå mkt tankar  o funderingar med mig!!
    konstigt!!

    kan man älska två killar??
    skulle aldrig önska mig en skilsmässa, älskar min man o våra barn..

    men man KAN inte låta bli o fundera på vad du o jag hade kunnat få....
    synd att min man inte kunde låta mig ha dig som min vän...

    saknar dig..
    puss


     

  • Anonym (Bobsterkvinna)
    Anonym (det sista du ser) skrev 2011-10-23 16:37:57 följande:
    till mannen utan ansikte

    jag undrar ibland vem du är. men mest undrar jag vad du gör. hur ditt liv ser ut. om du har barn. jag undrar om du någonsin tänker på mig. om du någonsin undrar vad det blev av mig. om du någonsin undrar över konsekvenserna av det du gjorde.

    den dag du dör hoppas jag att mitt 4åriga ansikte förvridet i skräck är det sista du ser. att mitt skrik när du våldtar mig på en skitig matta är det som följer dig genom evigheten.

    tills dess önskar jag dig inget annat än lidande.
    Ditt inlägg...usch blev så ledsen när jag såg det, fy fan för det jävla svinet som gjorde så mot dig, önskar dig all lycka och vill krama den där lilla fyraåringen och radera det hon / han just varit med om.

    varma stora kramar
  • Anonym (aldrig)

    Till: honom

    Jag ser dig när du sover
    Kikar lite i smyg
    Stryker varsamt med fingret
    över dina mjuka läppar
    Vill inte släppa taget
    aldrigaldrigaldrig
    Jag vill alltid ligga nära,
    så nära att man nästan flyter ihop
    Vill höra din rös, krama din hand,
    kyssa dina läppar
    Bara vara din

    Men inom mig vet jag att det
    aldrig kan bli vi
    och fan vad ont det gör när
    insikten slår till
    Det har aldrig varit vi och det
    kommer aldrig att bli
    aldrigaldrigaldrig

  • Anonym (arg och ledsen)

    Till min fd vän:

    Vill börja med att säga att från första stund så har jag alltid tyckt så mycket om dig. Vi har samma humor och syn på livet.. (trodde jag) Vi har barn i exakt samma ålder och de älskar varandra, men något har hänt. Det sista året har du sårat mig, med små saker och ibland stora. När du sa att din dotter inte ville komma på min dotters kalas för hon var bjuden till ett annat, mycket roligare kalas så satte du den sista spiken i kistan. Vi har bestämt att vi ska träffas med barnen, men det blev plötsligt viktigare att shoppa, vi kan väl ses sen? Njaa.. Vi skulle fira midsommar tillsammans, men bara för att du/ni inte ville sova i tält hos några andra vänner på deras lantställe. Du säger till min dotter att det tyvärr inte kan bli någon över nattning för det passar inte nu. Samma helg har din dotter två övernattningar med två olika kompisar. Vi har så olika syn på barnuppfostran, att ta hänsyn till andra är inget som behöver uppmuntras. Vi planerade resor tillsammans, vi ringde efter jobbet för att kolla hur dagen varit och vi var tillsammans varje helg. Jag saknar dig, men du är inte densamma och inte jag heller. Jag har blivit en svartsjuk tråkmåns och det vill jag inte vara. Jag vill vara glad och ha vänner som tycker om mig och min familj, kunna köra förbi ditt hus utan att kolla om du är hemma och sluta undra varför du aldrig hör av dig längre. Jag vill inte vara din vän, jag vill vara fri. Nu säger jag upp mig som din vän. Livet!!! Här kommer jag!

  • Anonym (mitt brev)

    Till min killes gamla ex:

    Men snälla människa! Tror du inte att han och jag pratar med varandra? Jag är inte svartsjuk för fem öre, det har du rätt i, hade du hoppats det?
    Jag visste redan att ni varit förlovade, men vet du..? Han har förlovat sig med ALLA sina tjejer efter dig så du är inte så speciell som du tror.
    Han och jag är inte förlovade. Vi har setts i 2 månader ungefär och vet du? Han vill gifta sig med mig på nyårsafton. Kanske blir det så. Kanske inte.
    Att du kallar honom Xxxxx för att påvisa hur nääääära ni varit (och du vill gärna påskina att ni är det fortfarande) är bara löjligt, du har ju inte ens kallat honom det när ni var ihop. Och nära nu? Inte direkt, du gillar allt han gör på fejan, kommenterar allt och skriver till honom på chatten och svarar han inte eller svarar något kort undrar du om han är sur på dig? Nej, han är inte sur, han är bara inte så intresserad av att prata med dig.

    Jag VET att du skriver puss och kram, att du undrar hur mycket han saknar dig, att du blev sur när han inte saknar dig alls, att du inte vill att jag ska hänga med på festen (men du säger nåt annat till mig) och GISSA hur jävla pissed du kommer att bli på festen, för han kommer inte att lämna min sida ens för en sekung och NEJ det är inte jag som vill det, HAN vill inte riskera att hamna nära dig för han är övertygad om att du kommer att tafsa och då kommer han bli så förbannad att han antingen skäller ut dig efter noter eller drar från festen och han vill verkligen träffa alla gamla goingar, utom dig, men dig får han liksom ta på köpet.

    Han ÄLSKAR mig, över allt annat på jorden, nästan mer än sina barn tom. Inget du säger eller gör kan ändra på det. Och du? Kanske skulle du umgås med din man lite mer ist för att hänga på fejan och vänta på att min kille ska logga in?

  • Anonym

    Till min vän:
    Anledningen till att jag verkar "nere" är för att du suger ur min energi emellanåt och inte accepterar att jag behöver egentid. Du accepterar heller inte ett nej utan tjatar och ska jämt ge mig dåligt samvete. Varför jag inte kan säga det till dig är för att jag försökt men då är jag elak, eller så blir du sur. Ingen annan av mina vänner ser mig som elak när jag säger ifrån men du kan ALDRIG ACCEPTERA ETT NEJ. DÄRFÖR orkar jag inte ses varje dag, eller svara på dina 500 dagliga telefonsamtal.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!