• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Ett sms jag tänkte skicka till mitt ex:

    Jag vill verkligen ha dig. Jag vet att du säger att du inte kan. Men jag kan! Ska jag bara sitta här och vänta? Jag kan ju inte bara glömma dig. Du var mitt allt. Du är mitt allt. Kanske fattar du inte. Du var lika vilsen som jag. Jag vet inte hur mycket du älskade mig. Men nu vet jag att jag älskade dig mer. Jag orkar inte mer. Jag vill se dig le. Jag vill få dig att skratta. Jag älskar dig så mycket mer än du anar. Jag orkar inte sakna dig längre. Men det är allt jag kan göra. :(

  • Anonym (sincity)

    "Mamma för fan, det räcker att du ringer 1 samtal varje dag till mig, du behöver inte ringa 5 gånger, och sluta ring innan 12!!!"

    "Lillasyster, du ska bara veta vad vår gemensamma pappa har sagt och gjort emot mig hela min barndom. Sluta vara så förbannat naiv och bortskämd!"

    "Pappa, kan inte du bara dra åt helvete?!"

    "Lillebror, du hade en jäkligt lätt barndom, du har en pappa som gör allt för dig, sluta göra som bara du vill, skaffa dig ett jobb och en ryggrad, sluta prata skit om din familj och om alla andra, så kanske människor faktiskt kanske börjar tycka om dig."

    "Till min sambos storebror, Kan inte du vara snäll att flytta hem, hem till alla andra djävulsyngels kollektiv. Du gör världen en tjänst om du bara försvinner. Du är över 30, men beter dig som 14, för fan väx upp. Sluta supa och sluta skylla alla dina problem vare sig det är ditt barn, din ekonomi eller din ångest på mig och din bror. F*ck you!"

    "Världen, min mamma är bipolär, min pappa är alkoholist, ja, vi har tre olika pappor, ville du säga något eller?!"

    "Till min sambos mamma. Ser du inte hur dåligt din son mår när du aldrig hör av dig? Du stoppar huvudet i sanden när det kommer till storebror. Du vet väl att han slog lillebror på käften förra helgen? Sluta låt dina män gå före dina barn. Ja det var ditt fel att min sambo blev misshandlad både fysiskt och psykiskt, det var ditt fel att du inte gick emellan när ditt äckel till gubbe började slå, det är ditt fel att du gömde dig inne i sovrummet när din son låg i vardagsrummet och grät efter dig. Sluta favorisera vissa av dina söner när vissa andra försöker säga sanningen. Skärp dig för faan!"

  • Anonym (i mina drömmar)

    Till mitt ex


    När ska du sluta cirkulera i mina drömmar. Du vänder min värld upponer efter en sådan natt. Fast det är 8 år sedan de tog slut o jag ör lyckligt gift med barn så slår ALLTID mitt hjärta ett extra slag när jag tänker på dig. När ska jag kommer över dig helt. Jag kommer alltid att älska dig..!!

  • Anonym

    Till lilla A ! Det har ju alltid varit du och jag, men vet inte om jag orkar mera. Allt blev så rörigt när vi inte kunde bo tillsammans på heltid längre. Känns som att man har försökt med allt, och har alltid blivit så varm i kroppen när du är här. Men dom här åren har gjort mig så svag, älskar ju dig men skäms att jag känner så här. Det känns som att man inte orkar mera, klarar inte att titta i dina fina blå ögon allt för länge. Blir ju rädd att du ska förstå, vet ju att du kan läsa mina ögon. Men jag orkar inte med mig själv längre, och kan ju inte leva på dig. Fan lilla A jag vet att jag måste  komma över alla  hinder som har blivit så höga. Har ju lovat mig själv att alltid göra allt för dig, men tydligen är mina ord inte så mycket värda. Men du är  en duktig och snäll tjej, så jag vet att det kommer att gå bra för dig. Älskar dej !

  • Anonym
    Anonym (börjar falla) skrev 2011-10-24 18:38:21 följande:
    Till mitt ex: Om du står framför mig imorgon och friar till mig, så flyr jag med dig! Har älskat dig i alla dessa år, men har inte vågat berätta det.

    Till min pojkvän: Jag älskar dig, men vet inte vad jag vill längre. Vet inte om det är rätt? Hjälp mig att förstå!! 

    Är det jag som skrivit det där..?!
  • Anonym (@)

    Kära *pip*! Vad härligt att du väljer att tro på din otrogna pojkvänns historia om vem jag är. Nej, det är inte jag som trakaserar honom med sexbilder och dyl. Jag har lika många på honom. Vi har en ömsesidig kontakt som HAN startade! Han har bönat och bett om att vi ska ses oftare och guess what?! Jag, tänker träffa honom och ha sex med honom igen! Mest för att det är extra roligt nu när du var så kaxig och otrevlig mot mig. HA!

  • Anonym (börjar falla)
    Anonym skrev 2011-10-24 19:29:28 följande:
    Är det jag som skrivit det där..?!
    Samma kärleksliv? =o
  • Anonym (Ledsen)

    Till en sk vän;
    Jag är så ledsen på dig, du säger att jag är en vän för livet, en viktig person i ditt liv, en som du kan berätta allt för. Då undrar jag hur det rimmar med att du aldrig hör av dig, aldrig svarar på mail, telefonsamtal, sms på fb eller ringer. Varför du då och då slänger in ett "vi måste ses" i förbifarten. Sanningen är att jag inte passar in i ditt viktiga liv över huvud taget, nu när du har karriär och andra vänner! Nu säger jag upp mig som din din vän, jag har andra saker att göra än att vara deppad över att vara dumpad! Adjö!

  • Anonym (ångest)

    Till mitt ex familj

    Jag är så ledsen för att detta ska komma ut på detta sätt.
    I flera år har jag velat berätta sanningen men pga XX (exets namn) har jag inte kunnat göra det.
    Valet var hans att hålla detta från er men varje dag som gått så lider mitt hjärta för att han gjort valet att inte berätta för er! 
    Jag kan inte i ord säga hur ledsen jag är och det finns verkligen inget jag kan säga för att göra det ogjort, det vet jag.
    jag hoppas att ni en dag kan förlåta mig.
    Den XX XX 2008 födde jag en son, en underbar liten kille som är XX son. Han saknar er och frågar ofta om er. Jag vet att ni redan har förlorat massor med tid med han. Men om ni vill så finns vi här redo för en kontakt och redo att svara på alla era frågor.
     

  • Anonym

    Vågar inte säga till min vän som blev mamma förra veckan:
    "Läste idag på DN att plötslig spädbarnsdöd har ökat i Sverige och sambandet med rökning är klar och tydlig. Oftast sker det mellan 1-4 månader i livet. Varför chansade du? Varför fortsätter du röka nu när du ammar? Jag vill inte att något ska hända med din bebis, jag älskar henne. En annan nära vän förlorade sin bebis och hon rökte hela graviditeten. Snälla var inte så dum men jag vet att inget kan ändra din syn på rökning."

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!