• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-10-24 17:25:37 följande:
    Till min dryga granne:

    Det här är inget försök till att be om ursäkt eller till att försonas...
    Är så trött på dina ungar som alltid ska skrika i trapphuset sent om kvällarna! Att du aldrig kan kasta soporna på en gång utan låter dom stå utanför din dörr en hel dag så det stinker överallt!
    Värst är dina barnlediga helger..låter som en värdelös porrfilm genom väggen när du anstränger dig så jävligt för att få din kille att tro att han är en Gud i sängen! Musiken du spelar på högsta volym kan inte vara normalt! Menar det hörs över hela grannskapet.

    Vill bara erkänna och hoppas du förstår min frustration när jag förra helgen sket genom ditt brevinkast!

    /Tålmodig granne 
    HAHAHA!! Har funderat på att göra samma sak med min granne men är rädd för att bli tagen på bar gärning
  • Anonym

    Till svinet, som jag var aldeles för snäll mot!

    Du gav mig cellförändringar din idiot! Jag litade på dig, du berättade allt för dina vänner, även det mest privata. Jag var tydligen inte värd att skydda på ngt sätt IDIOT! Jag är så arg på mig själv för att jag uppträdde så sansat och vuxet, för att jag inte bara fick ett hysteriskt utbrott! Tänk bortom dn egen näsa ngn gång, visa andra människor ngn typ av grundläggande respekt!

    Till dem som undrar varför jag ej skickar det här. Jo, för att jag inte vill ge honom ngn typ av information om mitt liv någonsin mer, även om det ibland innebär att jag får kväva mitt raseri o sitta på mina händer!

  • MikuAndSaraLi

    Till X:

    Du vet själv vad som hände. Du VET att du våldtog mej. Ändå kastar du föraktfulla blickar på mej och MITT barn när ditt patetiska arsle råkar möta oss ute.
    Jag hoppas att du dör en mycket plågsam död i prostatacancer och får syfilis så din äckliga kuk ruttnar och faller av.
    Det ger mej extrem njutning att se hur ditt liv gått käpprätt åt helvete sen den dagen. Hur du gått upp en massa i vikt, fått finnar, flottigt hår och förlorat nästan alla dina vänner.
    Du har inget jobb för ingen vill anställa dej. Du är ful och allmänt vidrig. Du går på socialbidrag och har sunkiga kläder som du försöker gömma under en fejk-märkesjacka.
    Jag tror på Karma.
    Det kanske du också borde gjort.

    Hoppas du dör långsamt framför tåget.

    //Miku

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-10-24 19:12:01 följande:
    Ett sms jag tänkte skicka till mitt ex:

    Jag vill verkligen ha dig. Jag vet att du säger att du inte kan. Men jag kan! Ska jag bara sitta här och vänta? Jag kan ju inte bara glömma dig. Du var mitt allt. Du är mitt allt. Kanske fattar du inte. Du var lika vilsen som jag. Jag vet inte hur mycket du älskade mig. Men nu vet jag att jag älskade dig mer. Jag orkar inte mer. Jag vill se dig le. Jag vill få dig att skratta. Jag älskar dig så mycket mer än du anar. Jag orkar inte sakna dig längre. Men det är allt jag kan göra. :(
    ojoj
  • Anonym (saknar dig så)

    Till min bror:
    Var tog du vägen? I 15 år nu har jag väntat på ett svar, få reda på vad som hände den där dagen.
    Hoppet att få prata med dig igen finns alltid kvar även om jag vet att det aldrig kommer ske, du kommer aldrig tillbaks och vi kommer antagligen aldrig få veta vad som hände, ibland vill jag bara ha tag på den där jäveln som gjorde att jag aldrig mer kommer att få prata med dig. Men snälla storebror kom snart och hälsa på mig i drömmen igen för nu var det länge sen. Du vet väl att min son har fått ditt tilltalsnamn som andra namn, som en "hyllning" till dig. Längtar så till den dag jag får träffa dig igen! Kommer alltid sakna dig.
    Kramar från lillasystern med gumminäsan...

  • Terese f
    MikuAndSaraLi skrev 2011-10-24 20:00:21 följande:
    Till X: Du vet själv vad som hände. Du VET att du våldtog mej. Ändå kastar du föraktfulla blickar på mej och MITT barn när ditt patetiska arsle råkar möta oss ute. Jag hoppas att du dör en mycket plågsam död i prostatacancer och får syfilis så din äckliga kuk ruttnar och faller av. Det ger mej extrem njutning att se hur ditt liv gått käpprätt åt helvete sen den dagen. Hur du gått upp en massa i vikt, fått finnar, flottigt hår och förlorat nästan alla dina vänner. Du har inget jobb för ingen vill anställa dej. Du är ful och allmänt vidrig. Du går på socialbidrag och har sunkiga kläder som du försöker gömma under en fejk-märkesjacka. Jag tror på Karma. Det kanske du också borde gjort. Hoppas du dör långsamt framför tåget. //Miku



    Ge honom en fet smäll på käften nästa gång ni ses.   
    Jag diskuterar inte med anonyma idioter!
  • Anonym (Dotter)

    Till min Pappa:

    Varför lämnade du mig? Om du hade funnits kvar i mitt liv hade det sett helt annorlunda ut. Då kunde jag också säga att jag har en pappa, precis som alla mina klasskompiar, vänner, pojkvänner men jag har ingen pappa att prata om för du finns inte här. Jag låtsas som om jag inte bryr mig om det och är glad ändå men det är jag inte, för jag har alltid haft en stor sorg över att du inte kunde lära mig saker, inte hjälpa mig med läxor, inte göra saker tillsammans, inte vara en manlig förebild för mig, inte ta hand om mig när jag var sjuk, inte haft dig att prata med och komma till när jag var ledsen eller glad och berätta saker, haft en pappafamn att krypa in och känna din pappadoft. Jag vill också vara Pappas flicka, fast jag är vuxen nu.

    Vill ju så gärna träffa dig men vet inte om jag vågar. För det finns så många känslor inom mig för dig, både med hat och kärlek och vet inte riktigt hur jag kommer att reagera när jag ser dig. För du vet inget om hur mitt liv har varit eller är och börjar jag berätta så kommer jag börja gråta över alla år av saknad och jag vill inte att du ser mina tårar. Jag har varit så arg på dig men har någonstans ändå förlåtit dig för vad du gjorde mot mig, för du är ändå min pappa och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta fast jag är väldigt väldigt besviken på dig. Det finns ingenting i världen som får en pappa att överge sitt enda barn, men du gjorde det ändå.

    Din dotter

  • Anonym
    Anonym (börjar falla) skrev 2011-10-24 19:34:16 följande:
    Samma kärleksliv? =o

    Mjaa.. lite kanske.
    Älskar min sambo men skulle mitt ex vilja ha tillbaka mig skulle det vara ett jobbigt beslut att ta... 
  • Anonym (fruktsallad)
    Anonym (@) skrev 2011-10-24 19:31:28 följande:
    Kära *pip*! Vad härligt att du väljer att tro på din otrogna pojkvänns historia om vem jag är. Nej, det är inte jag som trakaserar honom med sexbilder och dyl. Jag har lika många på honom. Vi har en ömsesidig kontakt som HAN startade! Han har bönat och bett om att vi ska ses oftare och guess what?! Jag, tänker träffa honom och ha sex med honom igen! Mest för att det är extra roligt nu när du var så kaxig och otrevlig mot mig. HA!
    Tog åt mig direkt, är det mig du skriver till eller? :'(
    Han har erkänt allt, å han har slutat.. Han går i terapi för fan!! :(
  • Anonym (Då jag var liten)

    Mail till killen som utnyttjade mig sexuellt under drygt ett år när vi var "ihop" som unga tonåringar. 

    Det har gått många år men effekterna av vad du gjorde mot mig som 14 årig tjej finns kvar. 
    "Det är ingen idé att du gråter,  jag kommer inte sluta endå"  Min sexualitet är förstörd för alltid. Jag kommer alltid att koppla sex till något som är vidrigt och fel, men det är väl precis det du vill? Det är väl det du går igång på?
    Jag har alltid  funderat på om du gjort samma sak mot alla dina flickvänner, om du till och med förgriper dig sexuellt på dina barn? Barn som jag nu tragiskt nog förstått att du har.
    Du vet att du är en vidrig liten äckliga människa va? Samhällets oönskade diarré på buffébordet. Att du är en sådan som folk alltid listar upp när man frågar "vad hatar du mest?" 
    Du vet att jag aldrig tyckte om dig va? Att jag ansåg dig vara ful och äcklig, pinsam och vidrig? Att jag bara stannade mig dig för att du lyckades intala mitt unga psyke att det var sådär ett förhållande fungerar. Du sa:
    "Du är bara en äcklig grodfitta, ingen annan än jag skulle vilja ha dig och om du gör slut tar jag livet av mig och alla kommer då få veta att det var ditt fel" 

    Men du, ditt äckel - Det är du som är en vidrig grodfitta och du skulle bara veta hur många gånger jag önskat livet ur dig! 

     

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!