• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Exes)

    Till en ex-pojkvän som misshandlade mig i slutet av tonåren

    "Du är den vidrigaste människan på jorden! Om jag kunde komma undan med det skulle jag slå ihjäl dig och donera dina kvarlevor till närmsta zoo då du inte förtjänar att leva."

  • Anders 150

    jag har ingen o messa men o andra sidan ingen ja kan sakna heller

  • Anonym (Exes)

    Till ex-pojkvännen

    "Jag är ledsen över hur saker och ting slutade mellan oss. Det var aldrig meningen att såra dig, än mindre att gå bakom ryggen på dig. Om jag bara öppnat mig för dig och berättat hur jag verkligen kände hade vi varit tillsammans idag. Jag säger inte att jag saknar dig och att jag vill ha dig tillbaka, men jag ångrar hur jag behandlade dig de sista månaderna . Du var hela min värld och jag ville ingenting hellre än att dela mina dagar med dig, men min depression och min barnlängtan gjorde att jag agerade i panik. Jag klarade inte av att tänka klart och då blev det som det blev.

    Det finns ingenting jag kan göra för att göra mina handlingar ogjorda, men jag vill att du skall veta att jag aldrig sårade dig medvetet. Om jag kunde skulle jag dra tillbaka tiden och ta tillvara på det vi hade. Vi var som gjorda för varandra och jag var dumt nog att kasta bort det. Det kommer jag att få ångra så länge jag lever. 

    Du kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta ♥" 

  • Anonym (kär)

    Jag tycker verkligen om dig, är så glad att jag har dig.
     Kom hit till mig, det enda jag vill är att ha dig nära, jag behöver dig. 

    Till upptagen man som jag tror besvarar mina känslor, men ingen av oss törs ta första steget...   

  • kvinna 34
    Anonym (kär) skrev 2013-04-16 11:01:02 följande:
    Jag tycker verkligen om dig, är så glad att jag har dig.  Kom hit till mig, det enda jag vill är att ha dig nära, jag behöver dig.  Till upptagen man som jag tror besvarar mina känslor, men ingen av oss törs ta första steget...   

    Anonym (kär) skrev 2013-04-16 11:01:02 följande:
    Jag tycker verkligen om dig, är så glad att jag har dig.  Kom hit till mig, det enda jag vill är att ha dig nära, jag behöver dig.  Till upptagen man som jag tror besvarar mina känslor, men ingen av oss törs ta första steget...   

    Är inte det att ta ut saker i förskott jag menar han är upptagen dessutom(-:
  • Anonym (till en annan)

    Vi har haft vår historia i tre års tid. Nu sitter jag här igen och kan ej sova för jag tänker nätterna igenom. Gråter såfirt jag slår upp ögonen. Vi kan inte älska varandra, då hade vi hållt ihop. Du har återigen svikit mig och återigen anklagat mig för att ha förstört ditt liv. insåg idag efter tre års tid(!) att du anklagar mig för att sabba allt för dig och denna gången frågade jag hur men fick ej svar. Jag går vidare nu. Hoppas du å hon får det bra... Fast jag vet att ditt hjärta säger att det är mig du vill ha! Jag ska aldrig störa i ditt liv mer, hur ont d än gör

  • Anonym

    I fem månader har ni känt varandra.

    Jag vet att jag gjorde mina misstag men det var du som var otrogen.
    Nu är de jag som gjort fel?
    Hur?

    Ni bor redan ihop och ska ha barn.

    Du ville knappt erkänna vårt förhållande och vi var tillsammans i två år.
    När de va tal om att flytta ihop då ville du göra slut för att de blev så seriöst.
    Varför har du ändrat dig så nu?
    Var de fel på mej?
    Skämdes du över mig?
    Jag ville bara behålla vänskapen men du väljer att hålla mig långt borta.
    Varför egentligen? 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!