• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (till en annan)
    Anonym skrev 2013-04-22 18:08:47 följande:
    Kram till dig!!!

    Anonym skrev 2013-04-22 18:08:47 följande:
    Kram till dig!!!

    kram till dig med :) Kramen värmer!
  • Anonym (Lazy)
    Anonym (Kär man) skrev 2013-04-03 00:44:13 följande:

    Tänker på dig mindre och mindre, och mer med en varm känsla av fina minnen än den smärta som förföljt mig över ett år. Jag lever mitt liv ganska bra, trivs i min vardag och har ett bra liv.

    Men gud vad jag saknar den känsla jag levde i när vi träffades. Det är en känsla jag aldrig känt förut och som jag därför är rädd att aldrig få känna igen. Känslan fyllde mig med en obeskrivlig kraft, en känsla att jag kunde ta mig an hela världen. När jag andades in svällde mitt bröst av mod och vilja till dåd. Jag skulle kunna bära dig till världens ände, hade velat ta hand om dig och dina barn tills jag föll död ned. Jag är sorgsen över att jag aldrig kommer att få hålla det där brinnande kärlekstalet på vårt bröllop. Men mest saknar jag de små sakerna, dina små manér och leenden som kunde hålla mig gående i dagar. Att få gå bredvid dig och låtsas att det redan var vi. Att få hålla dig nära och bara känna dina andetag. Denna ande av livet som aldrig blev kommer länge om inte alltid att följa mig i livet.


    Mina ord, om man ändrar det lite så det blir riktat mot en man. Suck
  • Anonym (N 2)
    Anonym (M 2) skrev 2013-04-25 01:14:45 följande:
    Har jag missat min chans? Det skulle vara typiskt.

    Så fall va  den inte äkta , är det äkta  så blir det äkta chans , allt annat är absurt.
  • Anonym (kärleksfull)

    Är du kär i mig? Jag är nämligen kär i dig. Hjärta

  • Anonym (Frågande)

    Till tre av sambons "vänner".

    Jag undrar vad jag har gjort er. Jag har träffat K & D fyra gånger och A två gånger och av någon anledning ogillar ni mig och baktalar mig. Ni tror att jag ska utnyttja XX, vad grundar ni det på? Jag har varit självständig så länge jag kan minnas och har aldrig varit beroende av någon annan. Det sägs att man dömer andra efter sig själv... Ni ser inte hur ledsen XX är över att ni inte vill acceptera den han har valt att leva med. Dryga sms och meddelanden på FB visar bara vilken nivå NI befinner er på. Vad har jag gjort er för att ni ska ha dessa förutfattade meningar? Ni har inte ens gett mig en chans eller försökt lära känna mig.

  • Anonym (B 2)

    varför kan jag inte sluta tänka på dig när jag vet att du inta är bra för mig?

  • Anonym (N 2)
    Anonym (B 2) skrev 2013-04-25 21:30:59 följande:
    varför kan jag inte sluta tänka på dig när jag vet att du inta är bra för mig?
    vilken ras gäller det ..
  • Anonym (1)

    tänker på dig ibland, vårt enda men fantastiska möte. Otroligt hett och skönt, önskar vi kunde träffas igen i alla fall en gång till även om jag vet att det är komplicerat eller kanske rent av omöjligt. Vet att inte heller du har upplevt något liknande men är osäker på om du skulle vilja träffas? Tänker du på mig ibland? Drömmer du om det ögonblicket då allt exploderade och en ny tideräkning skapades? Före och efter det ögonblicket.
    Jag är ganska lycklig nu men bilderna finns där och ger värme men också längtan och lite frustration :)
    Längtar efter att få uppleva dig reagera sådär igen när du hör min röst..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!