• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • kvinna 34
    Anonym skrev 2013-04-15 22:02:52 följande:
    Kv 34: Nej.
    Med ett leende öppnar du dörrar.

    Imorgon är en ny dag.  Piffa upp dig och bär solglasögon

    *solsken*
    spar det till rätt.........Cool
  • kvinna 34
    Anonym skrev 2013-04-15 22:02:52 följande:
    Kv 34: Nej.
    Med ett leende öppnar du dörrar.

    Imorgon är en ny dag.  Piffa upp dig och bär solglasögon

    *solsken*
    kärleksdörren öppnas inte hur som helst , tveksamt annat med Cool
  • Anonym (once again)

    Jag saknar dig, dina kramar och kyssar och kärleksfulla gester. Dina ögon och din humor och till och med dina snarkningar. Vårt sex saknar jag mest av allt.. kom hit och ta mig, slicka mig, håll fast mig, var naken med mig.

    Jag kan inte ta ett sånt här abrupt avslut, jag hänger inte med.

    Jag tror att det är lite "mitt fel" att du inte kände dig kär - jag var inte tillgänglig emotionellt, samtidigt som jag överöste dig med ömhetsbetygelser. Jag har så mycket kärlek inom mig! Men du måste ha känt instinktivt att jag inte hade släppt mitt förflutna, jag älskade mitt ex och vågade inte känna så starkt för dig. Vi skulle inte ha tagit varandra för givet. Det känns faktiskt bättre om det finns lite sanning i detta, även om du inte har tänkt på det medvetet. Då är det inte bara jag som är "fel" för dig, det kan jag faktiskt inte tro. Vi passar så bra ihop på de flesta vis. Vår historia är så lång.

    Så nu sitter vi här i på var sitt håll och har ingen att kramas med. Jag hoppas att jag får träffa dig snart och hålla om dig igen, oavsett vad som händer med oss i framtiden.

  • Anonym (f19)

    Ord kan inte ens beskriva hur mycket jag hatar dig. Du förstörde mig. Du tog på mig och trodde att det var det. Du trodde att det var okej. Du trodde att ingen skulle få veta! Jag hatar hur du ljög om det sen. Hur du ljög mina föräldrar rätt upp i ansiktet. Hur du ljög för din son och lät han tro att jag ljög. Jag hatar hur du fick han att tro på dig. Jag hatar hur han fick mig att se ut som en lögnare, när det var ni som var det. När det var du som var det! Du var som en far för mig och jag gick flera år först jag insåg att det du gjorde var fel! Jag var bara ett barn, hur fan kan du tro att du får ta på min kropp!? Hur fan tänker du när du tror det är helt okej att ta på ett skräckslaget barn!? Och jag vet att du minns, försök inte att få mig att tro något annat! Ditt vidriga äckel. Jag hoppas inte att du dör. Men jag hoppas bara att du kommer minnas detta för resten av ditt liv. Jag hoppas du minns mitt rödgråtna ansikte och min panik för resten av ditt liv. Jag hoppas att folk kollar snett på dig för resten av ditt liv. Jag hoppas att du minns hur du förstörde ett liv. Jag hoppas att allt det hemsöker dig, såsom du hemsöker mig.

  • Anonym (Lite kär??)

    Sådär M, sluta krångla nu och få tummen ur, skulle underlätta enormt för mig åt vilket håll det än går.

  • Anonym

    Jag är så trött på dina dagliga utbrott och din bitterhet. Jag vet att du mår dåligt men jag mår också dåligt av det. Jag orkar inte med det här. Jag älskar dig, men såhär kan det inte fortsätta vara. 

  • kvinna 34
    Anonym skrev 2013-04-15 22:47:14 följande:
    Jag är så trött på dina dagliga utbrott och din bitterhet. Jag vet att du mår dåligt men jag mår också dåligt av det. Jag orkar inte med det här. Jag älskar dig, men såhär kan det inte fortsätta vara. 

    förändring kanske.........eller det är ganska mysigt väl som det är.Solig
  • kvinna 34
    Anonym skrev 2013-04-15 23:06:09 följande:
    Mmmm..  Nej. What to do?

    Anonym skrev 2013-04-15 23:06:09 följande:
    Mmmm..  Nej. What to do?

    Ni får komma på något bra tillsammans kanske(-:
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!