• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Kär man)
    kvinna 34 skrev 2013-05-04 00:41:32 följande:


    Men har du sagt det till personen då ? Eller visat det annars är det ju i te konstigt man väljer annat.
    Jodå, hon vet om mina känslor.... Hon valde stabilitet och familj framför att bryta upp och bli tillsammans med mig. Jag dömer henne inte, vet att hon har haft en extremt tragisk barndom mkt pga splittrad familj och hemsk styvpappa. Att hon väljer det säkra framför det osäkra förstår jag och önskar att hon blir så lycklig hon kan bli (hon har ju 3 barn som älskar henne).
    Det är det som (Försök?) ovan skriver som gör ondast, att ibland känns det så svårt att vara 'ingen' i hennes dagliga liv. Hon tycker det är för jobbigt att träffa då jag påminner henne om ett liv hon inte 'kan välja'. Det är det närmaste jag kommer skriftligen här och nu.  
  • Anonym (Survivor)
    Till ett ex:

    "Med facit i hand, så hade jag velat klänga mig fast vid dig, ligga i dina armar i evigheters evighet och bara känna lugnet. Det är nämligen den sista lugna och fina period jag kan minnas på många, många år. Idag framstår det som den absolut lyckligaste tiden i mitt liv. Jag undrar faktiskt fortfarande vad som hände, jag tror att jag hade kunnat leva med dig livet ut, om jag bara fått en chans. Jag är inte olycklig idag. Men jag undrar sannerligen om jag inte hade fått mer konkreta kärleksförklaringar av dig? Du är den första, och faktiskt också den enda, som någonsin fått mig att känna mig totalt lugn, trygg och älskad. Inklusive min sambo sedan många år. Han är inte dålig, men känslan mellan oss... den kan jag inte sätta ord på. Jag inser det orealistiska i att vi ens skulle träffas idag. Men det hade varit intressant, för jag tror att du någonstans känner som jag, att det blev väldigt oavslutat...?"

    Till en kille som sårat mig genom hot och lögner, dock aldrig fysiskt.
    "Jag undrar i mitt stilla sinne om du någon gång kommer att inse vidden av hur mycket du förstört mitt liv och min tillit till människor i allmänhet? Jag tvivlar starkt. Jag vet att du gjorde det som en nödvändig åtgärd för att klara dagen. Att du drevs av något du inte kunde styra. Jag inser, och jag har förlåtit dig för alla dina hemskheter. Jag väljer att låta udda vara jämnt, att gå vidare är viktigare än att få upprättelse mot dig.
    Det hemska i hela grejen är att det behövdes så enormt lite för att nå dessa galna resultat. Du ramlade in i mitt liv på ett bananskal vid ett tillfälle då jag var som mest sårbar; efter en separation. Du fick mig på nolltid att känna mig älskad, omtyckt och uppmärksammad på alla vis. Du spenderade många och långa timmar med mig, och fick mig verkligen att må bra och få vara glad i en relativt jobbig situation. Du gav mig hopp och tröst. Du gjorde dig till en viktig del i mitt liv. Och trots att jag vet hur du sårat, skadat, manipulerat och förstört både mitt och många, många andras liv genom detta, så skulle jag innerligt gärna vilja träffa dig. Få ett avslut. Krama dig och förmodligen gråta tills ögonen blöder. Det är så totalt jävla galet. Du var min ENDA trygga punkt i detta virrvarr av hot och lögner och det var ändå DU som var min största fiende.

    Idag är du en annan person. En sund person med en vilja att hjälpa andra. Just därför har vi ändå en viss liten kontakt. För jag ser samma godhet i dig nu som jag en gång anade mellan varven. Du är ingen dålig människa. Du har bara en jävla förmåga att fatta dåliga beslut. Snälla älskade du, ta ett BRA beslut, och låt mig få känna att vårt sista möte är positivt. Jag behöver det. Jag faller sönder lite mer för varje dag, och jag är så övertygad om att du kan hjälpa mig att hålla ihop. Du är en så viktig del av min historia. Jag vill inte ha dig i min närhet jämt, jag önskar att du och din flickvän får ett underbart liv. Jag vill bara kunna träffa dig utan att ha ångest, panik och gråten i halsen. Jag vill uppleva en positiv situation med dig. Jag har älskat dig så enormt. Utan vett, utan sans. Men så är det inte längre. Idag är du inte någon jag älskar på det viset. Idag är du bara en nyckel till mental hälsa och inre lugn. SNÄLLA ge mig detta, jag har inte haft det på många år, sen du först tog det ifrån mig..."

    Till flera som blivit lidande av mina handlanden under tider då jag levt under hot:

    "Förlåt av hela mitt hjärta. Jag önskar verkligen att jag inte hade mått så dåligt den där dagen när han ramlade in i mitt liv. Jag önskar att jag hade varit starkare, och kunnat skilja lite bättre på de bra och de dåliga människorna. Nu blev det inte så. Jag var svag, och han bekräftade mig på alla vis. Jag föll som en sten, handlöst, och det var det fallet som gjorde mig svag nog att låta mig luras, utnyttjas och manipuleras. Utan honom, hade ni inte drabbats. Jag kommer förmodligen alltid att skämmas över allt jag tvingades göra. Jag har tagit mitt straff i lagens mening, men jag kommer aldrig att bli rentvådd ur moralisk synpunkt. NI kanske har förlåtit och gått vidare, men jag själv kommer aldrig att göra det. Återigen, förlåt."
  • Anonym (heidi)
    Jag säger upp mig med omedelbar verkan till min chef.

    men just nu har jag inte råd eller möjlighet att säga upp mig. jag kommer dock ge mitt jobb en chans till och börja söka nya jobb efter sommaren. det vill säga med start 1 september. Har ingen semester denna sommaren och alla dagar jag frågat om övriga delar av året ( förövrigt inga dagar i närhet till storhelg) har jag fått avslag på med motivering att vi måste jobba. har alltid varit på jobbet. har inte en enda dags frånvaro så........ samt det är nog världens tråkigaste jobb. Men nu har jag ju i alla fall ett jobb. men ändå. Jag vill bara bort. Trivs inte på jobbet eller i den ort där jag bor. Har ej råd att flytta så jag blir nog fast här tills jag får nytt jobb. suck!
  • Tillie

    Jag är ju snäll, det får jag alltid höra. Varför blir jag då förbisedd av alla? 
    Jag är den som alltid suttit hemma och mått dåligt över varför ingen vill umgås med mig? Är det för att jag är tjock, för mesig, eller vad??
    Jag är alltid trevlig mot människor och jag är visst, lite blyg, men det kanske är för att jag inte tar upp hela uppmärksamheten i rummet. Jag är lugn, men jag är ett roligt sällskap och en lojal vän.
    Jag har EN kompis, En kompis.
    Trodde att jag hade en kompis till på G, men hon gav mig det klassiska "silent treatment", som alla andra.
    Men, jag blir aldrig tillfrågad om jag får följa med. Som, min kompis vill dra på en konsert på Grönan. Hon pratar inte ens med mig om det, frågar om jag vill följa med ens. Inget.

    Så får jag se att hon är på IKEA ena dagen och shoppar, och är på bio idag och ser Iron Man 3. Hon frågade mig inte, fast hon borde veta att jag skulle vilja hänga på eftersom mitt liv suger just nu.
    Jag bor inte med min kille längre och jag har ingen bostad. Jag bor i min lillebrors rum. Jag har ingen ekonomi eller jobb. Jag får gå tillbaka till soc igen. Jag har gått tillbaka 6 år i tiden! Det känns förjävligt och jag är deprimerad. Jag hänger hos min särbo så ofta jag bara kan, även om det också känns konstigt, för då fanns det ju ingen mening i att jag skulle flytta. Men, hos familjen känner jag mig bara ivägen och jag kan inte ens sova i sängen jag "fått".

    Så, jag hade gärna uppskattat om jag hade fått förfrågan att följa med till IKEA eller bio. Hon vet hur jag mår och hon vet hur jag funkar. Jag skulle aldrig fråga själv för jag hatar känslan att jag tränger mig på.
    Och även om jag inte har råd att shoppa eller gå på bio, så hade jag ändå uppskattat att bli frågad. Istället för att sitta ensam hemma hos killen, som jobbar och må piss över att jag har hetsätit massa chips. Och sen se  bilder på facebook.
    Jag är så less.
    Jag har lust att be alla dra åt helvete! Men vart ska jag då ta vägen?  

  • Anonym (helvete)

    till min man:

    "Du kan dra åt helvete. Jag vill aldrig mer se dig och jag hoppas du tar livet av dig. Ruttna i helvetet ditt jävla äckel" 

  • Unbreakable

    Till mitt älskade pjono, om jag bara hade mina kära noter hemma hade livet varit så mycket enklare, jag övar på mina ackord varje dag. Ja du låter så falskt men jag ska inte stämma dig, tror jag. Det blev rödblond med guldslingor och det ser vackert ut. Men det är också allt och livet känns så hopplöst.

  • Anonym (Du vet vem)

    Ronny jag älskar dig ? Livet har varit tufft mot oss båda. Vi är två väldigt olika personer men jag respekterar dig och älskar allt det som gör det till den du är. Låt oss alltid finnas där för varandra. Halva våra liv har passerat i stress och förvirring, låt oss fylla den andra halvan med kärlek och värme. Visst har vi väl båda förmåga att älska?

  • kvinna 34

    Vet du jag längtar tillbaka till för ca fjorton år sedan borde varit tacksammare för det jag hade än skiten jag har . Förlåt jag gjorde dåligt val .

  • Tigrie

    Till en kompis: "Jag är så trött på att det alltid är jag som ska höra av mig. Att det alltid är jag som ska anpassa mig. Jag måste göra det du tycker är roligt, jag ska anpassa mig efter dina intressen, men aldrig att vi gör något som jag vill. Jag vill inte dricka varje helg. Jag vill inte sitta inne hela tiden. Jag vill ut. Jag vill på promenader, jag vill resa. Jag vill Uppleva! .....annat än soffan... Jag tänker inte föreslå fler saker som vi kan göra. Och jag tänker inte sätta mig och glo på film på länge. Jag är trött på det. Nu när det börjar bli varmt ute, då går jag ut. Om jag så ska göra det själv! Utan dig!"

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!