• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (pippi)

    Jag saknar dig, men vet att det kommer bli allt mindre med tiden.... :(

  • Anonym (Försök?)
    Anonym (Kär man) skrev 2013-05-04 00:23:49 följande:
    Fast, som en vän brukar säga till mig, troligen är det inte bortglömt, även om personen väljer något annat. Jag vet att hon saknar mig och att hon i 'den idealiska av världar' skulle vilja ha kontakt. Men ibland känns det så lättvindigt.. Jag tror att om det du skriver ovan stämmer så är det i alla fall inte bortglömt..



    En del av mig tror inte på att han inte älskar mig längre.. Men han vill inte.

    Han är väl rädd för vad som kan hända om vi får problem igen.

    I perioder i hans liv mår han inte bra, tänker inte på samma sätt och känner inte på samma sätt som andra.

    Men jag vet det. Jag var/ är ändå villig att försöka.

    Jag vet att vi skulle få det bättre än bra tillsammans.

    Nu har jag inget och livet känns så tomt.

    Jag är bara domnad. Jag finns men ändå inte.

    Önskar att jag kunde stänga av det jag känner för honom och gå vidare, men i mitt hjärta och själ är han mitt livs kärlek.. Hur glömmer man det?
  • Unbreakable
    Anonym (Du vet vem) skrev 2013-05-06 20:41:00 följande:
    Ronny jag älskar dig ? Livet har varit tufft mot oss båda. Vi är två väldigt olika personer men jag respekterar dig och älskar allt det som gör det till den du är. Låt oss alltid finnas där för varandra. Halva våra liv har passerat i stress och förvirring, låt oss fylla den andra halvan med kärlek och värme. Visst har vi väl båda förmåga att älska?

    Vet du, det där håller jag med om. Jag ska finnas till ( I någon möjlig kärleksfull form ) för min älskade sen ungefär 14 år tillbaka. Jag ska kasta en slängkyss till stjärnorna på himlavalvet varje kväll och minnas dig. När jag spelar och sjunger tänker jag på dig. En pank "pianist" som jag utan rätta noter kommer knappast långt här i världen. Jag ogillar skarpt min livssituation , nångång ska det väl ändras men nu ser det dystert ut.


     


     


     


    Practise makes permanent.

  • Anonym (Lazy)
    Unbreakable skrev 2013-05-06 20:16:51 följande:
    Till mitt älskade pjono, om jag bara hade mina kära noter hemma hade livet varit så mycket enklare, jag övar på mina ackord varje dag. Ja du låter så falskt men jag ska inte stämma dig, tror jag. Det blev rödblond med guldslingor och det ser vackert ut. Men det är också allt och livet känns så hopplöst.



    Utan din "då re" hemma som du kanske inte ska anmäla? Ja men Hej då (re)! Det var ett nytt sätt att sätta fram sin sak.
  • Anonym (lejonmamma 2)

    Detta kommer aldrig att gå över , jag önskar att du kunde förstå det du gjort.
    Ett nej är ett nej och betyder oftast det , NEJ alltså. Du har förstört en stor del av min dotterns liv. Jag önskar du skulle kunnat bete dej som folk och att det lilla vi såg av dej var den där snälla blyga killen. Men den där snälla blyga killen är inget annat än en våldtäktsman( ja man o man, kräk skulle jag vilja säga) min dotter mår så dåligt att hon inte vill leva pga dej, hade du bara slutat vid alla nej hon sa så kanske det funnits större hopp. Jag önskar dej allt ont och att du en dag får känna på samma smärta som hon känner. Jag hoppas hon klarar sej igenom detta och jag önskar att jag fått reda på hur du egentligen är som person mycket tidigare. Hoppas för din skull att jag slipper se dej nånsin mer, vet ej om jag skulle kunna hålla mej från att göra nåt riktigt dumt. Dottern vill dock inte detta ska komma frm utan förstår hur det kommer att se ut i rätten. Vem dömer till tjejens fördel när det gäller våldtäkter inom förhållanden? Usch va jag hatar dej! ja detta sms kommer aldrig skickas, måste skydda min dotter och jag tror denne kille inte fattat nånting av alla dumma saker han gjort. Han tror nog att nej betyder ja om man bara tjatar tillräckligt länge, han tror nog att tjejer gillar att ha sex storgråtandes före efter och under själva sexet . Nää detta önskar jag inte min värsta fiende men du är luft för mej så skulle du bli våldtagen skulle jag nog inte tycka det var så hemskt. paybacks a bitch

  • Anonym (ja)

    önskar du sa rakt ut "vi är tillsammans, det är dig jag vill vara med"

  • Anonym (älskar)

    Jag ber dig på mina bara knän...välj mig! Jag klarar mig inte utan dig!

  • Anonym (mm 2)

    Men kan du sluta upp med att ha semester och komma hem nån gång då, jag håller ju på att längta ihjäl mig efter dig!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!