• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (bara jag...)

    Till Dig:
    Jag har haft känslor för dig i snart ett år. Vet att det inte kan bli nåt mellan oss för du är gift och jag har sambo och barn. Ville bara att du skulle veta det. Det är delvis därför jag antagligen kommer att säga upp mig efter tjänstledigheten. Önskar dig allt gott!

    Till svärmor:
    Har du funderat över vad det är för diagnos du troligen har?  
    Du är den mest insiktslösa, själviska, snåla häxa jag stött på. Ful är du, framförallt när du gick över gränsen och kränkte min familj. Du har gjort ditt barn så illa i hans uppväxt men nekar till alltihop och får dig själv att framstå som offer och den det är synd om?! Alla ska tippa på tårna för dig eftersom du är sååå känslig men själv vräker du ur dig rena elakheter. Jävla patetiska människa!

  • Anonym (ny här)

    Anonym (japp) skrev 2013-06-24 19:20:03 följande:
    Fan vad jag vill ha dig! du anar inte. Jag saknar dig.
    samma här !
  • Anonym (mm 2)
    Anonym (ny här) skrev 2013-06-24 20:44:25 följande:
    samma här !
    En till här
    Bara en dag kvar, sen ses vi och jag kan fortfarande inte göra annat än att ligga vaken på nätterna och längta efter dig.
    Hjärta
  • Anonym (Svärfar)

    Till sambons far:

    Jag är så jävla trött på ert tjat om LCHF hela tiden! Och sitter och dricker 5 glas vin och säger att ni är så förbannat nyttiga!
    Du är alltid sur och grinig när inte dina vänner är med, ja för när de kommer, då blir du en liten stjäna! Alla dina vänner och bekanta avgudar dig, men de vet inte hur du är egentligen..

  • Anonym (dåligt..)

    Jag orkar inte vara din slav längre, orkar inte ta hand om allt. jag vill flytta och det nu! men tyvärr finns inte pengar till släpvagn så jag får vackert vänta... Rynkar på näsan

  • Anonym (E 3)

    Det är löjligt, men jag kan bara slappna av när jag vet att du är hos dina föräldrar i ett par veckor, som nu. För då vet jag att du inte träffar någon annan.

    Jag saknar dig fortfarande precis lika mycket och du känns så smärtsamt nära.. Trots att vi är i olika världsdelar.

  • Anonym (ny här)
    Anonym (E 3) skrev 2013-06-25 13:04:06 följande:
    Det är löjligt, men jag kan bara slappna av när jag vet att du är hos dina föräldrar i ett par veckor, som nu. För då vet jag att du inte träffar någon annan. Jag saknar dig fortfarande precis lika mycket och du känns så smärtsamt nära.. Trots att vi är i olika världsdelar.

    Det där låter inget bra altså i längden .
  • Anonym (ny här)
    Anonym (japp) skrev 2013-06-25 01:00:33 följande:
    grejen är att det är till en kille som klargjort för mig att det inte blir någonting mer :( men jag har inte släppa tanken

    Ok tråkigt och höra ,jag satt just i samma båt liknande den killen.
  • Anonym (Syster 2)

    Jag vet att tiden är knapp, att sjukdomen gör dig svagare var dag. Jag vet att nu, och endast nu, har jag en chans att finnas för dig. Men det enda jag kan tänka är: snart är du fri. Allt lidande kommer att vara över. Jag kommer aldrig att förlåta mig själv, en sån värdelös syster jag har varit. Men jag vågar inte släppa in dig. In i mitt hjärta. Sorgen är redan för stor. Jag tänker på dig varje dag. Kan du förlåta mig?

  • Anonym (Hejdå!)

    Hur störd kan man vara? Gissa, hur mycket jag saknar dig Kräks Kräks!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!